Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Love Hina
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Romantic Anime > Love Hina
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
SebyTheDragon
Grrrrrrr...vrei sa vezi first hand pe Seby The Blodbath!!!!

..Auzi la el...nici Onegai n-a vazut!!!!Ce cauti aici...ca te mananc...inca mai am drujba!!
Bawmwolle
Fate, cand am zis ca sunt ipocrit m-am referit la faptul ca acum 3 luni ziceam "GTO e cel mai tare, e iincredibil..."....Iar acum...mi se pare o "aschie" pe langa Love Hina...Poate o aschie mai mare biggrin.gif Nu te supara!
SebyTheDragon
Nu as cataloga Gto..o aschie...Io zic ca e butuc...pe langa surcele(Love Hina) 8) !!!
Sidonix
Seby...cu riscu de a-ti alimenta drujba cu combustibil.. :x .Ce Pishcotu' :twisted: meu vroiai sa vad in Onegai Teacher.... :evil: . :!: :?: ......sau in Hina...surcele e prea mult spus...eu zic ca sunt rumegush ambele.....poate daca as fi o fetitza cu codite poate ash aprecia ce se intimpla pe acolo...insa din fericire...sunt imun la atata bunavointa si fericire din partea autorilor biggrin.gif :arrow:
SebyTheDragon
Bine...pt tine Sid...pornesc..drujba si fac din Gto butucel...dar mai mult de atat NUUUUUU!!!!
bogdragon
Sidonix> Daca nu ai vazut nici un episod, atunci nu ai habar de ce vorbesti...presupui cum ar fi pe baza altor anime vzute de tine. Si da, am inteles...esti slab.
Fate cel putin nu i-a placut, in mod cinstit. L-a vazut iar apoi si-a creat o opinie...despre tot genul, se pare, pe care il vede ca fiind adresat copiilor de 12 ani (scoala generala). What`s up with that?

Kataracta> Eu am vazut in afara de OAV, doar Tenchi in Tokyo. Pot sa spun ca OAV (originalul) imi place mult mai mult. Poate pentru ca este mai similar cu manga aparuta (si din care am citit ceva inainte sa vad vreun anime). Eu unul preferam episoadele in care nu se intampla nimic (exceptie certurile dintre Ryoko si printesa). Ultimile episoade sunt favoritele mele, dar intradevar se termina cam in pom. (mai degraba pare ca sa renuntat sa se mai faca episoade noi decat sfarsit de serie).
Spune-mi si mie, daca ai vazut Love Hina, crezi ca umorul poate fi comparat. Eu il consider foarte asemanator (umorul, nu si poveste).

SebyTheDragon> Tu, despre Tenchi Muyo, ce parere ai? Vezi vreo asemanare cu Love Hina sau nu.
Bawmwolle
LOL, Seby!Mi-a placut faza cu butucul si surcelele.Fate are dreptate.Nu sunt ipocrit pt. ca nu mai consider "ipocrit"....La vremea la care am vazut GTO, el era un veritabil "sequoia", daca e sa raman in tema arboricola, dar acum a fost redus ;a marimea unui bonsai.smile.gifsmile.gif
Sidonix
bogdragon.....hmm...tu crezi ca sunt chiar atat de aerian.....nu ma subestima....te rog......am capacitatea de a enunta opinii coerente din mult mai putin....nivelu' de cunoastere nu presupune vizionarea unui volum definit sau a unei cantitati a unui lucru pt a-i determina valoarea....credeam ca ti-ai dat seama ca am ceva capacitate de intelegere ....nu sunt infantil amice.... nu ma lua cu valori si standarde..pt ca tu nu le detii.....Sper sa intelegi si sa nu o iei personal... :arrow: .
Kataracta
hmmm... Nu m-am gandit niciodata sa fac o asemanare intre umorul din Tenchi si cel din Love Hina ... In Tenchi o mare parte din umor este realizat prin conflictul dintre fete, care incearca sa il cucereasca pe Tenchi. In Love Hina umorul este dat in parte de situatiile in care ajunge Keitaro involuntar, situatii care il eticheteaza drept "pervert" (de exemplu de fiecare data cand incearca sa intre in camera la Naru prin gaura din podea o gaseste pe ea schimbandu-se laugh.gif )

Cred ca exista vreo cateva secvente in care umorul dintre cele doua se aseamana, dar nu cred ca trebuie sa generalizam.
bogdragon
Kataracta> Da cred ca ai dreptate. Mai mult ma gandeam la asemanarea stilului de expunere a comicului. Adica partea grafica a scenelor de zburat, electrocutat, ars, aruncat in aer, etc. Insa nu poti sa compari doua animeuri doar ca au aceleasi "picaturi de transpiratie" prezente in momentele de panica (comica). Poate ca am vazut ceva ce nu exista, fapt creat in mare parte si datorita sentimentului de relaxare (foarte asemanator) pe care l-am obtinut la vizionarea celor doua serii.


Sidonix> Ai vazut vreun episod din Love Hina?
Daca nu (si din cate am inteles din posturile tale, nu ai vazut) ce am zis inainte este corect. Te folosesti de "capacitatile" tale de "a enunta opinii coerente" pe care le-ai dobandit in domeniul anime in mare parte prin vizionarea (citirea) de filme (manga) pentru ati formula o opinie despre Love Hina. Nu te mai autocompatimi, nu cred ca te considera nimeni copil (dejavue). Ba mai mult cred ca esti printre cei mai in varsta pe forum (sti prea multe din anii 80). Sunt convins ca daca ai vede maine seria nu ai sa o gasesti mai buna decat crezi ca este in momentul de fata.
Problema insa ramane, tu nu ai vazut nici un episod. Cu toate aceste ai postat de trei ori la un topic despre acest serial (cei drept posturile ereau mai mult offtopic -daca asta poate fi numita scuza) si ti-ai exprimat dezacordul total fata de acesta serie. -asta-i partea din postul anterioar cand zic ca nu ai habar despre ce vorbesti.
Eu unul nu am vazut "Kimagure Orange Road" inca. Ce parere ai daca asi posta acolo, doar asa ca fapt divers. Si cat de relevanta ar fi opinia mea in materie daca asi spune ca nu e bun de nimic doar pentu ca asa cred eu din cele cateva imagine pe care le-am vazut si articole pe care le-am citit.

(daca crezi ca o serie nu merita nici macar incercata, atunci nu posta acolo doar ca sa specifici acest lucru -este cel putin de prost gust daca nu altceva)

P.S. Eu nu o iau personal. Dar se pare ca tu da: "nu ma lua cu valori si standarde..pt ca tu nu le detii".
Bawmwolle
zice Dar si in Love Hina Again exista o situatie de unor preacum in techi Muyo:fetele ce cearta intre ele-care sa-l cucereasca pe Keitaro.mai exact, in ultimul episod, intr-o incapere a acelui "annex", Naru o gaseste pe Shinobu uitandu-se intr-o oglinda.Shinobu ii spune sa se duca sa io caute pe Keitaro, dar Naru incepe sa ii povesteasca ca stia ca si lui Shinobu ii placea de Keitaro, si, cua toate acestea, a continuat sa se intalneasca cu el.Faza amuzanta e ca si Shinobu a facut acelasi lucru, se intalnea cu Keitaro desi stia ca si Naru tinea la el.
"Cand te-ai intalnit cu el????" :twisted: zice Naru.
"E secret!" :oops: zice Shinobu.

Probabil ca mai sunt faze aasemanatoare si in serial.
SebyTheDragon
Sa inteleg..ca avem fani love hina..si ca...avem...spre placerea mea fani Onegai Teacher....

La mine fazele funy din onegai is mult mai bune decat in Hina...iar despre romance....toti ati zis ca e mai bun...deci...e mai bun per total wink.gif grrr

Inca ceva...au fost niste faze in Hina...care pur si simplu ma calcau pe nervi....gen masinariile tipei alea mici! :evil:
Fate
LOL , Seby , si pe mine laugh.gif
Adica ea se juca cu tanculete de jucarie prin casa...o data aberant ca alea tragau cu munitie adevarata , inca o data aberant ca nu distrugeau nimic!
Doh...
Claudia
parerea mea e ca aberant nu e cuvantul potrivit pt a caracteriza felul in care se "juca" Koalla..e total nerealistic..si atat..dar ca sa comparam cu Onegai..nerealistic e si felul in care se teleporta Mizuho, de unde venea si multe altele...
Sidonix
Bogdragon....cind am zis ca nu sunt aerian...insemna ca am vazut...ce e greu de inteles...am vazut citeva si specialurile alea stupide....CLAR....nu are rost sa presupui ca nu am vazut.....vrei sa-ti silabisesc A M V A Z U T.....credeam ca ai simturile mai ascutite si vezi printre rinduri....insa ma insel....pacat ca ti se par justificate mistourile tale l-a adresa mea ca de altfel si viceversa.....insa probabil ai dreptate... nu doar ma Vizionez un anime ...mai si analizez , mai citesc cind am ce....Daca tu dupa ce vizionezi Kimagure Orange Road imi spui ca eu sunt in necunostinta de cauza si am doar deja vu iar in final ii dai cistig de cauza lui Love Hina atunci imi retrag cuvintele....sau poate ca nu...de ce ai putea tu care apreciezi Love Hina sa intelegi valoare Lui Kimagure Orange Road...nu?..sau EU idem viceversa desi nu prea cred ...sa o facem personal chiar daca nu e ce zici :?: .... :arrow:
bogdragon
Binenteles ca este nerealist, ca si testoasele care zboara, ki folosit in arte martiale (sau ati vazut asta prin realitate), zborul lui K-kun, transformarea lui Koalla, masinile (mici si mari) inventate de " tipa aia mica".
Voi cand ati vizionat Love Hina chiar ati tratat-o ca pe o descriere a realitatii. Stop! Disconect! Replay!
Fate tu spui ca este aberant, eu spun ca este comic. Aberant ar fi daca s-ar intampla acelasi lucru intr-un univers gen GITS sau NOIR (sange cineva?).
Singurele lucruri "reale" ar fi relatile pe care le are Keitaro cu Naru si restul lumii. -pentru mine fiind cel mai nereprezentativ lucru pentru serial (daca zice cineva Love Hina, EU ma duc cu gandul imediat la testoase, mecha si zboruri si apoi la relatia lui Keitaro si Naru).
Stilul asta de relatii este mai mult abordat in Onegai Teacher desi premisele de la care se pleaca sunt destul de stupide (ea ET, el fost coma). Mi-ar placea sa vad un anime facut in genul New Angel dar fara elementele erotice pronuntate ca acolo (de, e hentai pana la urama). Adica tineri de liceu, faze haioase create de umor de situatie poate de genul NGE (atunci cand Shinji vede cum ar arata o viata normala). Fara supranatural sau SF.

Ce imi place mult este ca il vad pe SebyTheDragon repetand, nu ca nu ii place Love Hina ci ca ii place Onegai Teacher mai mult.
For the record...spune-ti parerea despre Love Hina fara sa te folosesti de nici un alt titlu pentru comparatie.


Sidonix> Daca A I V A Z U T e bine (si nu, acest lucru nu imi reiesea din posturile anterioare). Este singurul lucru care ma deranja. Astfel nu este nici o problema, totul reducandu-se la o problema de opinii.
Sidonix Santix>> Ce-i cu noul nume? Oricum nu am sa ma "cert" cu un user cu care nu am mai vorbit inca
:idea:
SebyTheDragon
Da Clau..dar macar in Onegai..stiai macar ca tipa e alien...si nu te mai intrebei de ce face sau de ce se teleporteaza...In timp ce in Hina..io nu am vazut nici un alien...dar fetiscana aia...tot iesea cu tancu...si se facea ca rupe tot cand defapt...nu facea nikk..grrr..suna cam intortocheat.. :? dar aata e..

Macar in Onegai..cand venea aia mica cu dispersion pistolu l dupa saracu tip...ia chiar tragea de adevaratelea.... :twisted:
Sidonix
Seby....ai o versiune tare ciudata de a vedea genu romantic..... laugh.gif laugh.gif . biggrin.gif ...
Ps: bogdragon...preferi SIDONIX UNHOLY.... :!: :?: ...
Bawmwolle
Da, intr-adevar, "joaca" lui Kaolla este nerealista...Dar este super amuzanta, asta este adevarata ei valoare.Cui i-ar place daca ea s-ar juca cu niste Barbie sau cu alte prostii de genul asta?Dar cand baga cate un "Fire Mega Psionic Super Cannon", orice se prapadeste de ras...ceea ce e bine biggrin.gif
Fate
Mie mi-ar placea daca nu s-ar mai juca deloc tongue.gif
De fapt mi-ar placea daca nu ar mai fi deloc. tongue.gif
De fapt oricum nu mi-ar placea tongue.gif
De fapt oricum nu mi-a placut tongue.gif
bogdragon
SebyTheDragon> In Onegai tipa e alien, dar Koalla are puteri magice si mai stie si tehnologie pe deasupra. Daca ar exista in viata de zi cu zi, ti-ar fi profesoara la Politehnica ziua, iar seara ar ghici in carti.

Fate> mi-am adus aminte ca armele inventate de de ea, faceau "damage". Gandestete numai la ce crater a facut "Mega Psionic Super Cannon". Plus ca tancurile trageau doar cu artifici.
Bawmwolle
Fate, mie mi-ai spus ca ti-a placut serialul...Nu la nivelul lui onegai Sensei, dar totusi ti-a placut.Acum ai alta parere, sa presupun?
PS:Koalla e un geniu :!: :!:
Fate
Deci repet: Mie nu mi-a placut KAOLLA , daca mai te uiti odata sa vezi in ce context am spus ca nu mi-a placut laugh.gif
Si daca stau sa ma gandesc , nici Kanako nu mi-a placut....
bogdragon
Stim ca nu ti-a placut, dar nu este dragut cum noi iti spunem cat de frumos este Love Hina si tu tot te intorci ca sa ne spui ca de fapt nu ti-a placut. Hai recunoaste, da drumul la acele emoti incatusate si "indreaptate catre lumina", ce mai, esti fan Love Hina la fel ca si Sethi si mine (cred ca ai acelasi numar de postari aici ca si noi, deci este oficial).laugh.gif

PS:Koalla este intradevar un geniu :!: :!: :!:


OK, cine este Kanako?
Bawmwolle
Bogdragon, Kanako este sora vitrega a lui Keitaro.
Daca stau sa ma gandesc, nici mie nu mi-a placut Kanako.E prea "imorala" pentru gusturile mele.Si prea obsedata. tongue.gif
SebyTheDragon
Imorala.... laugh.gif
Mda poti zice si asa...oricum...mie imi place imoralul....In onegai cel putin...ce e mai imoral decat sa ai un copil de 18 ani sot(ceea ce implica tot tacamul..sex..etc) care e de 15 ani ca dezvoltare psihologica! 8) :shock: Asta numesc io super imoral si super MISTOOOOOOO!!!!


PS: Trebuia inceput un topic... Onegai VS Hina...Baieti ..daca ma auziti...impartiti topicul!!!
Majin
ma...nu credeam ca o sa patesc asa ceva ,dar...mia placut love hina...si inca ff mult....i think i'm sick
Bawmwolle
Vedeti??Tuturor ne place Love Hina.
Demonstratie:-toate lumea adora Love Hina
-cum nu este o alta forma de delir in masa=>Love Hina este super tare!
SebyTheDragon
...Asta se poate zice...si de Onegai...sau chiar de alt anime funny...(gen DNA de ex)..
Dar mai intai ...tre sa-l vada..nu? :roll:
bogdragon
Onegai ca Onegai dar DNA^2 are multe lipsuri si este cu mult in coada lui LOve Hina. Dar da, este funny si am inteles ce zici.
Fate
Mie mi-a placut DNA. Macar acolo stiai ca aia vine din viitor si nu te mai mira tot ce se ntampla pe acolo.
bogdragon
DNA^2, tocmai pentru ca se vrea a avea o explicatie stintifica, este atat de enervant (aberant). O schimbare de personalitate arata de parca ar fi o transformare SSJ din Dragon Ball Z (plus ca eroul mi se pare ca arata ca Vegito). Daca mai adaugi treaba cu calatoria in timp, controlul mintii prin intermediul ADN, transformarea de la baiat la fata foarte rapida a unuia dintre caractere, obti o supa foarte groasa de aberatii. Aceasta serie are mult mai multe valente catre romantism decat comedie si aici il aseman cu Onegai Teacher.
Love Hina avand un univers gen "everthing goes" mi se pare mult mai larg in teme ce pot fi abordate.
Bawmwolle
Am vazut primele epidoade din Onegai
Sensei.Daca primul mi-a lasat un gust oarecum amar, celelalte mi-au placut.Incepe sa se contureze o poveste.Imi place biggrin.gif
LSsjBrolli
cred ca M_Vegita cand a spus ca ii place Love Hina cred ca referea la partea de comedie
Bawmwolle
El a zis doar ca i-a placut Love Hina.Ai ceva de obiectat?Ti se pare anormal ca unui obsedat de Vegita biggrin.gif sa-i placa un serial romantic?
SebyTheDragon
Atunci...ce sa mai zic de mine laugh.gif ...Fan Onegai ...si in paralel Ninja Scroll

Acum....sa il mancam pe Sethi....pai bine mah desteptule....io imi bat gura ca Onegai e misto....si mi se pare mai tare de 10x ca Hina...pt ca sa aflu..ca nu a vazut serialul......Pai te mananc mah.....ma auziiiiiiii!! !!!!!!!!
zeri
Nu pot sa ma exprim care dintre cele doua serii e mai buna, Onegai Teacher sau Love Hina, dar pot spune ca una are ce-i lipseste celeilalte...de ex. Onegai Teacher are prea putine episoade (eu vroiam mai multe) dar are o poveste de dragoste mai dezvoltata, pe cand Love Hina are destule episoade, cu spicial-uri cu tot dar povestea de dragoste e mai putin infatisata...(mai putin la sfarsitul Love Hina Again cand Keitaro pana la urma apuca sa o sarute pe Naru).
Mie personal mi-au placut foarte mult ambele serii...
Bawmwolle
Seby, te rog sa nu ma intelegi gresit.Eu pana acum NU am spus ca am vazut Ongegai, si nici nu am vb de Love Hina ca fiind mai bun decat acesta.
Majin
brolli a postat fara sa ma intrebe...asta a crezut el despre love hina...mie mia placut intagral..si fazele romantice!!!!!!!!e ff super animeul.... naru-punch!!!!!!!!!!!!!!!!!
SebyTheDragon
QUOTE(Sethi)
Seby, te rog sa nu ma intelegi gresit.Eu pana acum NU am spus ca am vazut Ongegai, si nici nu am vb de Love Hina ca fiind mai bun decat acesta.


Pai bine mah....de ce nu ai zis ca nu l-ai vazut?!!!... :roll: Ca de obicei tu esti cel mai aprig sustinator la Hina!!!
bogdragon
zeri>si daca ar fi avut mai multe episoade, Onegai, cu ce le-ai fi umplut? Love Hina Again este mult mai romantic decat Love Hina si de aceia nu mi-a placut mai mult decat originalul.

Intre timp Sethi l-a vazut, dar Seby, tu uiti de mine.
Eu le-am vazut pe amandoua si cred acelasi lucru ca si tine dar vazut in oglinda. Adica Hina este 10x decat Onegai.
Hina wins!
Claudia
De la un topic despre Love Hina la inceput ati deviat spre o comparare intre ea si Onegai Teacher..care a devenit o disputa..fiecare strigand ca ala e tare s.a. ..E foarte clar ca gusturile difera..ar fi anormal altfel..si ca trebuie sa acceptam ceea ce ii place altuia.. daca lui Sethi ii place handicapata aia care se joaca cu tanculete fara sa face ravagii foarte bine..e dreptul lui si a explicat de ce...daca Fate considera ca Onegai e mai tare la capitolul romance si chiar per toatal..perfect..e parerea lui..si contrazicerile astea personal mi se par inutile, pierderi de timp..(mai ales ca se insista pe aceleasi lucruri)
Eu cred ca fiecare din aceste 2 animeuri are partile ei bune..dar si lipsurile ei (eu le-am vazut pe amandoua si mi-au placut)..de completat nu stiu daca chiar se completeaza..dar sunt animeuri bune..si nu conteaza care e mai tare..pentru ca e relativa treaba..
SebyTheDragon
Grrrrrrrr...Dar e mai misto sa stii ca tin mai milti cu ton...si aste te impinge sa insisti!! 8)

Ok...time up!..Onegai e mult mai bun pt mine si cu asta basta..!!
Oricum si Love Hina e bun.asa ca nu mai avem de ce sa ne certam laugh.gif !!
Majin
cred ca fiecare e liber sa creada ce vrea....asa ca relaxativa....
Bawmwolle
Cred ca dupa indelungi tratative am ajuns , in sfatsit, la concluzia ca Love Hina si onegai Sensei fac parte din genuri diferite.Asa ca nu mai are rost sa ne certam care dintre ele e mai bun si care e mai slab.Nu?
Majin
pt a 3-a oara in viata sunt de acord cu tine sethi!!!!
p.s.biggrin.gife ce ai disparut o perioada ?
Zamo
Uite ca apuc si eu sa va scriu si aici.
Sincer sa fiu am fost f curios cum ii Love Hina dupa cate am citit aici. Si acuma dupa ce am facut rost de serie (10x claudia wink.gif ) pot sa va zic si eu parerea mea. Sincer sa fiu nu credeam ca o sa ma "prinda" sau chiar ca o sa-mi placa destul de mult si uite...ca imi place smile.gif
Are de toate pt toti (acuma exagerez si eu putin tongue.gif ). Au fost niste faze care ma prapadeau de ras si niste faze,unde daca esti o persoana mai sensibila putea sa te faca sa "pierzi" o lacrima...maybe.
Tin sa va anunt ca nu stiu person. pe nume (nu prea pot sa tin minte numele lor tongue.gif sad.gif ) Ma enerva faptul ca-l tot batea pe sarmanul baiat (cum il cheama...) saracu' !!! biggrin.gif
Personajul meu favorit...cred ca fetitza blonda ( cea cu tancurile biggrin.gif smile.gif ) pur si simplu nu puteai sa nu te distrezi cand vedeai ce face.
Mai multe de alta data ca acuma poate vb si prostii tongue.gif smile.gif. Bye.

bogdragon
Maybe la lacrima, dar sigur te face sa razi.
Mi-am mai adus aminte de Koala (fetita blonda). Ea pana si la scola se comporta la fel, in pauze folosint tot felul de mecha deviceuri de locomotie -calul acela de jucarie. Cu toate astea este cea mai inteligenta din grup (ar intra le Tokyo U din prima).
Bawmwolle
Zeri, Love Hina e....MARFA!
M_Vegita, iti dai seama ca nu am disparut pt. ca am vrut.Acum sunt la scoala(bleeeah!)...Nu stiu cand voi putea reveni, in fosta, asa cum se cuvine biggrin.gif
zeri
Asha...e marfa biggrin.gif ...mai ales soundtrack-ul. (parca am mai spus asta pe undeva laugh.gif )

Si ca sa nu fie spam...mai zic ceva...personajele mele favorite au fost Naru si Motoko (mai ales in episodul cand era ea racita si in spisodul special)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.