Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Love Hina
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Romantic Anime > Love Hina
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Xristina
Si eu am vazut de curand seria Love Hina cu tot cu specials.

Love Hina
Poveste tipica. Un tip mai "special" este inconjuarat de foarte multe tipe care il plac in sensul de amic sau boyfriend. E marpha ca afirmatiile personajelor sunt amuzante si nu sunt glume din alea la care ramai "Tb sa rad la asta". Cam aiurea cu Keitaro care mananca de fiecare data bataie de la Naru sau Motoko.

Love Hina Christmas Special:
In sfarsit a dat domnul. Foarte tare. Este exact un episod pe gustul meu romantic sweet and funny. Si bineinteles cu o morala.

Love Hina Spring Special
Nu m-a atras in mod special. Si nu stiu cum a trecut Kei examenul cand el a adormit.

Love Hina Again
Sfarsitu seriei love hina trebuia sa fie cu un bang si intr-adevar cam asa a fost. Nu zic mai mult ca dupa aia cine stie.

In concluzie recomand acest anime. Romance check funny moments check. So have fun!
trust_no_more
Eu din "Love hina again" am vazut doar 3 episoade.Ultimul era parca cand plecau ei 2 [Naru si Keitaro] cu avionul...cu nenea arheologu`... S-a mai continuat dupa?
zeri
Nope, doar cele trei episoade sunt....apoi se termina.
trust_no_more
A, merci..As mai fi vrut o continuare. Ma rog, e okay "Love hina" ca si romantic anime", dar parca tot "Suzuka" mi-a placut mai mult. smile.gif
Love hina se deosebeste prin umorul de calitate al personajelor si prin unicitatea stilului si al story-ului. [Imi placeau calugarii aceia cae apareau si veneau cu cate o mica morala].
haruhichan
mai sunt sio specials care subnt inainte de ova love hina again, dar cronologic dupa terminarea seriei smile.gif
Emanuel
de curand am vazut si eu primul episod din celebru love hina - din pacate atat am rezistat sa vad.
sincer nu stiu ce e asa de impresionant la acest serial - binenteles afara de fanservice. Acum, nu am nimic impotriva fanservice-ului, dar cand un episod are urmatoarea structura : la fiecare 2 min, pers. principal cade peste o fata, da peste o fata, pune mana pe o fata, iar cand nu-i nici o fata viseaza la una. sfinte sisoe blink.gif . Problema cu L.h. e ca, daca scoti fnaserviceul, nu mai ramai cu nimic, sau cu aproape nimic.
un alt lucru care nu mi-a placut e slapstcikul prea exagerat. ok, e comedie, dar pumnii pe care ii ia Keitaro sunt mult prea exagerati, si din nou, prea multi. Gluma e deja rasuflata la sf. primului episod.
La asta adaugam o poveste subtire si taaare "originala" - un baiat se muta intr-un dormitor de fete - frate, imi sta inima in loc : oare ce s-o inampla ?
pacat de personaje, ca atat cat am putut sa imi dau seama sunt destul de simpatice, din pacate inmormantate in fanservice. Grafica e deasemenea draguta, fete frumoase (si binenteles dotate -doar e shounen romance) si un intro care ma zgarie pe creier - cred ca e cel mai inervant intro pe care l-am vazut, s-au straduit mult oamenii, nu gluma tongue.gif .
So, in concluzie, e posibil ca serialul sa creasca si sa fie de fapt destul de bun - nu stiu, ce am spus pana acum e dupa primul eps. - din pacate, asta mi-a taiat cheful sa vad mai departe. Probabil daca aveam 14 ani spuneam si eu ca Baumwolle -excelent, super, marfa, cooool. Din pacate/fericire nu e cazul meu


AndreiD
Daca nu iti place anime-ul, iti sugerez sa citesti manga-ul si apoi sa incerci din nou sa te uiti la anime wink.gif
Faptul ca Keitaro care peste o tipa la fiecare 5 minute si isi ia bataie la fiecare 2 minute face LH sa fie extrem de funny, cel putin asa imi pare mie tongue.gif
Emanuel
laugh.gif no kidding, deci daca nu-mi place anime-ul, sa citesc manga. niciodata nu citesc manga daca anime-ul nu merita.
Da, si mie mi s-a parut funny... pana a inceput sa devina repetitiv. Chiar si cea mai buna gluma, repetata la nesfarsit plictiseste. Daca mai pui ca asemenea "glume" apar intr-o sumedenie de alte serii face ca Lh sa nu fie absolut de loc original.
AndreiD
Mai, anime-ul o fi cum o fi, dar mie Manga-ul mi-a placut MULT MULT mai mult decat anime-ul.
Manga-ul Love Hina is my top favorite.
Cel putin pentru Love Hina : Manga>>>>Anime
tongue.gif
Emanuel
este posibil, si eu am patit sa gasesc manga mai buna decat anime-ul la unele serii smile.gif
chilly
Super draguta povestea. Pacat ca nu se int si in viata reala tongue.gif .. adica sa devi managerul unei "casoaie" si sa locuiesti cu 5 mega tipe biggrin.gif
zeri
Asta e visul oricarui baiat sa aiba haremul lui, dar nu se poate... poate daca ne mutam mai la est...
chilly
QUOTE(zeri @ Feb 4 2010, 12:49 AM)
Asta e visul oricarui baiat sa aiba haremul lui, dar nu se poate... poate daca ne mutam mai la est...
*indradevar biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.