Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ingrediente Pt Mancare Japoneza, Unde si ce gasiti in Romania
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Luffy |
Nov 30 2007, 04:14 PM
|
Food master!

Group: Members+
From: Cluj-Napoca/FurWood
Member No.: 5.183
|
Muza .. au blue dragon si separat nu numa in sushi kit si mai sunt .. dar chiar nu am mai stiu cum le zice ... si is ff scumpe si naspa calitatea ... se rup ff usor fata de cele de la blue dragon QUOTE(Shinju @ Nov 30 2007, 02:00 PM) luffy, mai bine ne spui cum se pun muraturile cu ghimbir. alea puse de tine erau excelente! 1 Ghimbir Marinat/murat in "vin rosu Dulce" (se taie ghimbirul feli si se lasa 72 de ore in vin) 2 Ghimbir Marinat/Murat in Sake (la fel ca si cel din vin .. ghimbirul taiat feliute 72 ore in sake) 3 Ghimbir Marinat/Murat in apa cu busuioc(PROASPAT) si ulei de masiline aromatizat(italieni au cva ulei de masiline cu ardei micuti foarte piscatori)..... si doar cei care chiar rezista la iute!!!!! 4 Ghimbir marinat in ceai de hibiscus (trandafir japonez) **** Toate se fac in 72 DE ORE (3 zile) la murat in frigider intrun vas adanc ... ghimbirul murat in una din variantele de mai sus
|
|
|
 |
 |
|
 |
Muza chan |
Nov 30 2007, 05:07 PM
|
Strange kind of woman

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
|
Asta vroiam, deci trebuie sa caut si sa-mi fac provizii. Pretul nu conteaza, iar daca se rup, nici asta nu ma deranjeaza. Eu nu sunt prea mare fan sushi, eu caut alge pentru supe.
Apropo de kitul se sushi, sa vedeti cum sunt bucurestenii... cred ca erau vreo 10 desfacute, nu stiu daca mai erau complete, deabia am gasit una prin spate care era sigilata.
Bun, o sa continui sa te exploatez... hai sa vedem ca mai intreb. :)
Inteleg ca in bucataria japoneza se foloseste praf de ghimbir si ghimbir natur (azi am vazut si eu cum arata ca nu stiam). In bucataria italiana, se foloseste pentru prajituri in forma confiata. Folosesc si japonezii asa ceva?
Si alta intrebare, gasesc pe undeva sake sau mirin?
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Shinju |
Dec 1 2007, 02:36 AM
|
pearl of anime-club...

Group: Mod Sempai
From: cluj-napoca
Member No.: 2.541
|
QUOTE(Luffy @ Nov 30 2007, 05:22 PM) apropo stiati ca gombotzi .. ii reteta traditionala japoneza ... :D nu prea stie lumea ce is aia :P prin ardeal se fac numa din cate stiu eu....sunt ceva prune in aluat....dar habar nu am cum se coc si in ce fel de aluat se baga.... luffy, dupa ce lasi ghimbirul ala 72 de ore la murat....unde il tii? in ce? plus ca ar trebui mentionat ca ghimbirul se taie feliutze cat mai subtiri...sa il patrunda cat mai bine lichidul...nu? ghimbirul ala al tau din vin rosu...era foarte iute...ai mai pus ceva in vin in plus?
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|