Anime-Club :: Termeni si conditii
Vizitator, bun venit pe Anime-Club 

 Meniu
 
 
 Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva 
 
 Reclama
 
 
Termeni si conditii

1. Bine ati venit
a) Site-ul Anime-Club este un site dedicat in principal discutiilor care au o stransa legatura cu animatia japoneza (adica anime si manga) si mai ales cu fanii din Romania.
b) Moderatorii sectiunilor respective au obligatia sa respecte acest deziderat si prin urmare detin dreptul de a gestiona orice discutie, atunci cand situatia o cere, fara sa dea (in mod necesar) explicatii in momentul in care considera ca discutia nu aduce un plus de valoare site-ului/forumului.

2. Mesajele
a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa posturi. Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. Nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul.
b) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui site/forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este recomandata folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.
c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
d) Nu atacati persoane, atacati idei.
e) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui site nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
f) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post nu se afla intr-o subpagina diferita. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.
g) Forum-ul nu este chat (folositi modulul de chat/shoutbox pentru asta). Drept urmare nu se recomanda folosirea in exces a pictogramelor emotive, iar pentru discutia personala intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.
h) Este recomandata evitarea folosirii in exces a functiei de atasare a fisierelor. Pentru atasarea de imagini cu caracter general si/sau personal exista functia "Album foto"
i) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
j) Limba oficiala pe acest forum este romana (cu sau fara diacritice), iar expresiile folosite pe mIRC gen LOL, RTFM sau alte abrevieri inutile nu vor fi privite cu ochi buni de catre moderatori si admini. Ni se pare normal ca fiind un forum pentru romani, sa ne comportam ca atare si sa nu exageram in expresii prescurtate, ce fac persoana care posteaza si prestanta forumului sa fie de o natura discutabila.
k) Double-post-urile nu sunt permise daca sunt intr-un interval de timp mai mic de 24 de ore. Aveti buton pentru editarea posturilor deja adaugate in cazul in care mai aveti ceva de spus. Daca ati facut din greseala double-post, aveti buton de stergere. Double-post-urile vor atrage warn-uri. Dupa mai multe abateri repetate, utilizatorul va fi banat. Singurele locuri in care double-post-urile sunt permise sunt sectiunile de Fan-Art si GFX.
l) URL-urile postate fara formula [url=adresa_http]text[/url ] nu vor functiona corect, de aceea rugam sa se foloseasca formula indicata anterior. (valabil doar pentru shoutbox)


3. Conturi si setari
a) Nu se accepta clonele. Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse iar accesul la site va fi blocat.
b) Nu sunt permise ca username adrese de internet. Ne rezervam dreptul de a edita username-urile ce incalca acest subpunct.
c) Avatarii, custom rank-ul, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
d) Imaginile de la semnatura nu au voie sa depaseasca o marime de fisier in KB de 150 KB si o dimensiune de 300 pixeli inaltime / 600 pixeli lungime, iar semnaturile cu tot cu text si imagine nu au voie sa depasheasca 300 pixeli inaltime pe ecran. In caz contrar vor fi sterse imediat si userul va fi sanctionat.

4. Confidentialitatea
a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale regulilor.
b) Orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date.
c) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.
d) Informatiile personale nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
e) Acest site utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe site.
f) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente ca apar pe site/forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).
g) Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice site-ului/forumului.

5. Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest site/forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest site/forum si nu raspund in fata nimanui (exceptie facand administratorul principal) pentru actiunile lor.

6. Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste tot forumul.
f) Moderatorii sau JuniorAdministratorii care au atributii peste tot forumul fac parte din grupul MOD Sempai.
g) Functia de moderator este propusa si acordata de catre MOD Sempai, administratorii avand totusi ultimul cuvant
h) Moderatorii pot fi destituiti de catre MOD Sempai sau administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume si fara a fi necesara comunicarea lui.
i) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
j) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

7. Sanctiuni
a) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului sau blocarea intregului fir de discutie.
b) In cazul in care se observa o apetenta pentru incalcarea regulilor 2a, 2b, 2f, 2g si 2h pasii urmati de catre moderatori sunt: avertizare publica apoi avertizare privata. Daca dupa aceste doua actiuni lucrurile nu se imbunatatesc, administratorii pot decide blocarea temporara a accesului la site pentru persoana incriminata.
c) In cazul incalcarii punctului 2c sau 2d moderatorii vor edita imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul care a postat mesajul. La abateri ulterioare se poate folosi aceeasi metoda sau stergerea directa a mesajelor. In ambele cazuri se impune anuntarea administratorilor in vederea luarii unei decizii mai dure care poate duce pana la blocarea definitiva pe site a persoanei in cauza.
d) In cazul incalcarii punctului 2i, moderatorii vor sterge toate mesajele incriminate cu exceptia celui care este incadrat corespunzator si vor atentiona public sau privat autorul mesajului. La abateri repetate de la aceasta regula vor fi anuntati administratorii care pot decide blocarea temporara a accesului la site pentru persoana incriminata.
e) In cazul incalcarii punctului 2j, moderatorii vor edita mesajul incriminat si vor atentiona public sau privat autorul mesajului. La abateri repetate de la aceasta regula vor fi anuntati administratorii care pot decide blocarea temporara a accesului la site pentru persoana incriminata.
f) Avertizarile acordate utilizatorilor nu expira, iar in functie de gravitatea faptelor, utilizatorul poate fi banat indiferent de numarul de avertizari primite.

8. Dispozitii finale
a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe site/forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a site-ului/forumului.
b) Regulamentul poate fi schimbat oricand cu mentiunea ca in acest caz se va anunta public acest lucru.
c) In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.


 UserCP

User: 
Parola: 

Inregistrare 
 
 Poll
Perioada preferata de animatie?
[ Rezultate ]
Trebuie sa te loghezi pentru a putea vota

Poll DB 
 
 Statistici
Total postari: 157829
Membri: 8074
Cel mai nou membru: kd9004
Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 02:13 PM
Useri online:

Total online: 293
Membri: 0
Membri anonimi: 0
Vizitatori: 293
 
 
Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin


Powered by Anime Power Engine v2.0.3
Copyright © 2024 Anime-Club Romania.