Anime-Club :: Ce este anime?
Vizitator, bun venit pe Anime-Club 

 Meniu
 
 
 Chat


elpreda: [21:03] Just added you
Akashiro Kitadawa: [20:54] elpreda
Akashiro Kitadawa: [20:54] tiam trimis mesaj cu skypeul meu, de ce nu mai adaugat inca ?
elpreda: [00:03] oh, forgot how to escape characters in SQL and played around with it a little, didn't think it actually worked from the first try
Akashiro Kitadawa: [23:59] I received your message, only that you tried sending it multiple times and i received it in 6-7 copies xD, No harm done.Reply sent !!!
elpreda: [19:09] Seems to be ok now, thanks
Coyotee: [16:33] cred ca am rezolvat problema. sa mai incerci odata si sa-mi zici daca mai da eroarea
elpreda: [22:53] @AK your inbox is full, can't reply. Skype account got blocked. PM me your id again, I'll make a new account and add you.
elpreda: [22:51] @Coyotee PM system not working for me, throwing an SQL error about some invalid integer. Had to use SQL injection to get it to send
elpreda: [22:30] She did say couldn't remember anything, only that she was happy. Sounds good enough for me.
Arhiva 
 
 Reclama
 
 
Reclama
 

Ce este anime?

Ce este anime?

Anime-ul se referã la animatia japonezã. Cuvântul anime este împrumutat de la termenul frantuzesc pentru animatie. Animatia japonezã este o formã distinctã de animatie care este aproape întotdeauna observabilã, fie prin prin stil, fie prin calitate.
Spre deosebire de stilul american, nu toate anime-urile sunt destinate copiilor. Subiectele din anime pot fi de la obscene pânã la nebuneste de drãgute, aceasta din cauzã cã legile de cenzurã japoneze sunt diferite de majoritatea tãrilor.

Nu numai pentru copii

Multã lume presupune cã din moment ce anime-ul este un stil de desen animat înseamnã cã este un desen animat numai pentru copii. In timp ce unele anime-uri sunt realizate pentru copii, majoritatea sunt realizate pentru toate vârstele. De fapt, un singur anime poate atrage atât copiii, cât si adultii în acelasi timp. Copiilor poate le place anime-ul pentru actiune, umor si "aspectul" general. In acelasi timp, spectatorilor mai mari le va place din aceleasi motive ca si copiilor, dar si din "cauza" lucrurilor pe care copiii n-ar putea sã le înteleagã pe deplin.
Deoarece anime-ul nu este realizat doar pentru copii existã tipuri de anime care contin asemenea nivele de violentã sau referinte sexuale la care americanii nu s-ar astepta sã gãseascã într-un desen animat sau film.

Forme de anime

Ca si în America, anime-ul este distribuit în mai multe forme: Serii TV, OAV-uri si Filme
Serii TV
Calitatea animatiei din seriile TV este foarte bunã, dar nu este spectacularã, dar povestea lungã si evolutia personajelor sunt cele care fac seriile TV foarte plãcute. De obicei, seriile TV au aproximativ 26 de episoade. Unele serii mai populare pot fi peste 100 de episoade. Episoadele tin de obicei 30 de minute ca oricare alt serial.
OAV-urile
OAV înseamnã "Original Animation Video", adicã animatie video originalã. Sunt lansate direct pe video. Fiecare OAV poate tine între 20 si 60 de minute, dar nu mai mult. OAV-urile sunt de obicei serii scurte, dar cu o calitate de animatie mai ridicatã decât seriile TV.
Filme
Acestea sunt cu o singurã poveste care începe si se terminã în acelasi film. Anime-ul de tipul acesta merge direct în cinematografe si este lansat ca oricare alt film. Acestea au cea mai buna calitate a animatiei si pot dura 60 de minute si mai mult.

De ce adorã fanii anime?

Aceasta depinde de gusturile fiecãrui fan. Oricum, unii din factorii care contribuie sunt:

  • Subiect complex si poveste: Majoritatea anime-urilor au o poveste grozavã, si sunt foarte multe detalii. In general, cultura japonezã e mai putin axatã pe nuditate si sex, dar asta nu înseamnã cã anime-urile nu au subiect, din potrivã. Anime-urile sunt de obicei mai putin banale, si contin o varietate si viatã mult mai complexã decât animatiile occidentale, inclusiv unele filme de actiune.

  • O varietate mare de stiluri: Existã anime care se potriveste pentru orice subiect, variind de la foarte comic la foarte serios. Fie actiune/aventurã, comedie, fantezie, horror, arte martiale, SF sau sporturi, toate genurile sunt reprezentate. De asemenea, anime-urile nu sunt axate pe o categorie de vârstã anume, atrãgând astfel tot mai multi fani.

  • Emotii: Anime-urile tind sã fie foarte emotionale. Fie actiune/aventurã, comedie, romantã sau tragedie, anime-urile pot emotiona cum nu o pot face alte animatii sau chiar emisiuni non-animate.

  • Calitate de animatie: Animatia din anime-uri este de obicei superioarã fatã de alte animatii, atât in detaliu, cât si în stil. Caracterele din anime-uri sunt desenate sã se potriveascã cu decorul, si nu par 2D. Si da, toti observã ochii mari pe care personajele îi au (din unele anime-uri). Cu toate cã multi fani ai animatiei traditionale vãd Disney-ul ca vârful realizãrii animatiei, anime-ul tinde sã se concentreze pe un nivel mai înalt la detalii în animatie decât fluiditatea miscãrilor.


 UserCP

User: 
Parola: 

Inregistrare 
 
 Poll
Perioada preferata de animatie?
[ Rezultate ]
Trebuie sa te loghezi pentru a putea vota

Poll DB 
 
 Statistici
Total postari: 157474
Membri: 7945
Cel mai nou membru: alex77
Max online: 500 pe 26 Jul 2013, 06:04 PM
Useri online:

Total online: 21
Membri: 0
Membri anonimi: 0
Vizitatori: 21
 
 
Anime in Romania
Anime-Mania Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs :: Evangelion


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin


Powered by Anime Power Engine v2.0.2
Copyright © 2016 Anime-Club Romania.