Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Continuarea Serialului Inuyasha!
 |
 |
|
 |
Kisa |
Sep 9 2005, 08:35 AM
|
~*okasan*~

Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
|
QUOTE(Mitsuki Chan @ Sep 9 2005, 03:25 AM) Kikyo sa invie c(PE BUNE-NU IN TRUP DE PAMANT)cu ajutorul? giuvaerului.. Kikyo nu mai are cum sa invie "pe bune". <_< Si chiar daca s-ar intampla asta, nu ar putea relua viata pur si simplu de unde s-a intrerupt. Daca ai vazut seria (sau macar putin din ea), ai observat ca s-au intamplat f multe in <viata> ei. Si chiar ea spune la un moment dat ca in forma actuala (lut si cenusa) e "libera sa iubeasca, libera sa urasca" or smth like that.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
erikson |
Sep 10 2005, 02:15 PM
|
Incepator

Group: Members+
From: Baia Mare
Member No.: 664
|
ok, sa nu ma bateti pt faza asta. intai cititi. k?^^'
in lupta finala, inu sa moara din cauza ranilor. bineinteles pe naraku il cara dupa el in hell, heaven... unde vreti. Shikon no Tama sa devina complet si e incredintat lui kykio (nu ma intrebati cum, la partea asta nu m-am gandit.... poate mana lui amaterasu). ea trebuie sa indeplineasca o dorinta tuturor care au fost implicati in lupta asta inainte de a disparea din lumea asta cu shikon cu tot.. ergo, sango il recapata pe kohahu miroku scapa de gaura neagra , everybody's happy except kagome, a carui dorinta e sa-l revada pe inuyasha... ea se intoarce in timpul ei (shikonul dispare, deci nu se mai poate intoarce in Sengoku Jidai). Isi termina studiile, faculta o face in america si intr-na din veri(sau primaveri) se intoarce fiindca bunicul ei ii scrie ca o inflorit goshinboku. urca treptele de la templu si vede pe cineva sub copac. cineva cunoscut... inuyasha in human form se intoarce spre ea si ii zambeste. se termina cu cei doi imbratisati sub goshinboku in petale albe.:)
well? ce ziceti? stiu, stiu sunt o romantica incurabila dar... that's me, folks!
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Furorina_Yakushi |
Jun 3 2007, 06:35 PM
|
Incepator

Group: Members
Member No.: 4.406
|
Deci finalul ar fii cam aşa, Inuyasha nu moare īn lupta finală cu Naraku reuşind să īl īnvingă īmpreună cu Sess ...tote bune şi frumoase :blink: Kikyo pleacă şi uită de Inuyasha şi Kagome. Dar de data asta Kagome este exct alta se transformă īn semidemon datorită givaerelor
(IMG:http://i17.tinypic.com/4kvj8nk.jpg)
Avīnd trei copii: doi băieţi şi o fată...
Kagura rămīne cu Sess avīnd şi ei pe acolo nişte copii, la fel se īntīmplă şi că Miruko şi Sango <_< Iar, Rin şi Kohaku mai au de aşteptat acum sunt doar prieteni :rolleyes: Un final idiot ştiu da nu am ce să fac nu pot intra prea mult īn detalii plus că vroiam să mai bag personaje noi da apoi se considera fan fic numai titlul īi lipsea <_<
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|