Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Replies(1 - 19)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kataracta |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Forever dreaming, forever searching, forever waiting
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 21
Am vazut seria asta acum un an. Nu pot sa zic ca mai este asa de proaspata in mintea mea dar cred ca mi-au ramas intiparite printre lucrurile cele mai importante.
Mie unul mi-au placut atat de Touya cat si de Yuuhi. Ce e drept as fi preferat ca sa ramana Chidori cu Yuuhi,nu sa fie mai intai cu Touya, sa aiba copii si dupa aia dupa ce dispare Touya sa ii ia locul Yuuhi - daca tin bine minte. Poate asta a fost unul din lucrurile care m-a dezamagit putin (dar asta poate e doar din cauza modului meu de a gandi).
Dar, dupa cum spuneam, mi-a placut de amandoi, si asta pentru ca am privit din punctul de vedere al fiecaruia. Pe de o parte Yuuhi, care alege sa-i ramana prieten devotat lui Chidori, chiar daca aceasta a ales pe alta persoana sa iubeasca, dar pe de alta parte nu pot sa-l trec cu vederea pe Touya, tipul care si-a pierdut memoria de cand era mic (parca) si care, datorita faptului ca a fost nascut din mana lui Ceres, afla ca va dispare la un anumit moment dupa ce ii revine memoria. Cred ca exista tragism si in lucrul asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|