Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ziua de nastere, Adrese si Nr de telefon - publice sau nu
|
|
|
|
Anonymous |
Jan 15 2004, 09:14 AM
|
Unregistered
|
eu personal cand m-as inscrie pe un forum de care nu stiu nimic ..as minti garantat la completatul datelor astea in profil (daca sunt obligatorii, altfel n-as completa)... dar un post direct pe forum cere macar putin implicare...si exemplul celor care au postat inaintea ta ajuta mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chris |
Jan 16 2004, 08:10 PM
|
Rogue
Group: Members+
From: Dragon Eden
Member No.: 6
Eu am facut topicul cu zilele de nastere, si ati cioti sper ce am zis la inceput, pe primul post. Astfel de date puse la profil ar fi bai la indemanam si mai putin de lucru pentru cel care facve topicul, va zic eu ca m-am chinuit sa-l intretin, avand in vedere ca se mai trezea cate unu sa inceapa o discutie aiurea.
Eu zic ca macar ziua si luna ar fi bune pt cunoastere, pt ca cu ocazii de-astea mai trimit si eu colete. Adresa imi trebuie si ea, ca daca vreau sa fie surpriza trebuie s-o stiu, nu sa intreb... 8) Si numele sa fie corect, ca mai sunt unii care completeasza cu "x", sau alte aiureli, la inregistrare, si uita sa schimbe cu timpul.
Mai revin daca mai e ceva...
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|