chibimox
Jan 14 2004, 01:50 PM
Pentru ca s-a dus o discutzie despre topicul Ziua de nastere, Adrese, Nr de telefon si Liste cu anime - publice sau nu si pt ca s-a ajuns in faza in care se face curat vreau sa reluam discutzia .... mai jos sunt posturile cu pricina:
------------------------------------------
Am mutat tot forumu si am rezolvat toate bugurile despre care stiam .. rog pe cei care au timp sa frunzareasca dende.3x.ro/test/index.php eventual sa compare cu DK3 daca vi se pare un post dubios si sa raportati ... cand suntem siguri de ce e acolo il trecem pe DAP si gata
metionez ca posturile nu au POLLuri si nu au datele originale
Diana .. NouVeniti/ Zilele de nastere si adresa !!! sa le salvam ? eu ziceam sa o luam de la 0 si cu alea .. :roll:
zeri
Jan 14 2004, 06:44 PM
Zilele de nastere si adresa era un topic foarte util. Au fost multi useri care si-au trecut si anul nasterii...nu numai ziua si luna...si asha puteai sa stii cu ce fel de om vorbesti.
Eu zic ca ar trebui refacut un topic de genul asta unde ar posta fiecare un fel de profil (dar sa fie ceva ordonat).
chibimox
Jan 14 2004, 08:19 PM
doar pt data nasterii si eventual adresa se poate fece kiar provilul din forum mai detaliat .. totu e sa vrea useru sa completeze cu date reale ...
APoKLips
Jan 14 2004, 10:04 PM
Cel mai bine la profil... pt ca eu ... desi nu ma ascund de nimeni... si... eh... nu mai torn baliverne. Gata Eu arat cine sunt ca sa stie lumea cu cine discuta.
PS: sunt melancolic azi.. so don't giva a damn de ceea ce zic!!!
Coyotee
Jan 15 2004, 09:07 AM
O sa introduc la profil, mod ca sa se introduca data nasterii, dar va mai dura putin.
Anonymous
Jan 15 2004, 09:14 AM
eu personal cand m-as inscrie pe un forum de care nu stiu nimic ..as minti garantat la completatul datelor astea in profil (daca sunt obligatorii, altfel n-as completa)... dar un post direct pe forum cere macar putin implicare...si exemplul celor care au postat inaintea ta ajuta mult.
Diana
Jan 15 2004, 09:28 AM
bineinteles guestul sunt eu
zeri
Jan 15 2004, 01:44 PM
Probleme de login, nu?
Ai dreptate...daca cativa vor posta primii, date mai complete, vor da un exemplu pentru ceilalti care vor fi incurajati sa faca la fel. Eu unul nu am nimic de ascuns...am postat si pe dk3 si voi posta si aici daca se va face ceva.
Demiurgus
Jan 15 2004, 04:32 PM
Umm .... eu as lua-o mai usor cu postarea adresei si a zilei de nastere. Ganditi-va ca Internetul e un loc al naibii de public, oricine poate vedea aceste informatii si le poate folosi in orice mod doreste.
chibimox
Jan 15 2004, 05:11 PM
mda .. la asta ma gandeam si eu .. informatzii ca:
-adresa
-nr de telefon
-batut cu caramida in piept ca "ce CDuri piratate stim sa facem .. uite lista"
ar fi bine sa nu le facem publice dar ziua de nastere nu-i cred ca-i bai
zeri
Jan 15 2004, 09:21 PM
ok...aveti dreptate...m-am gandit si eu la asta mai de mult. No address in profile
Dar daca stati sa va ganditi multe dintre filmele pe care le avem nu sunt licentiate in Romania...si nu o sa fie in curand.
DMonk
Jan 15 2004, 10:52 PM
Aaa.. sau toate?! Seriile sunt fansub, nelicentiate nici in America. Filmele.. in afara de Metropolis pe care l-am vazut pe la magazine... Disclaimer.. cand vor fi licentiate, vor dispare din listele publice... Duh.. de parca intra cineva pe forum daca nu e fan. Oricum nu stie nimeni despre ce vorbim.
Oricum, adresa nu-si are locul in profil. Locatia e suficienta, si oricum e fictiva la jumatate din useri. Sunt curios ce varste o sa apara... sau ce date de nastere. Nostradamus? ..anyone? Dracula maybe? Oh, my God! Jesus?!?
APoKLips
Jan 16 2004, 12:22 AM
Ehhhhrrrrmn
Rite... eh... orasul si data nashterii e destul.
Anyway... postarile de data trecuta cu date si etc nu le mai puneti.
Desi pe mine nu ma derenjeaza. Nu inca.
SebyTheDragon
Jan 16 2004, 03:19 PM
Deocamdata...se stie cine poate face rost de anime...Faza cu listele....e cam nasoala...insa daca cineva vrea ceva..pmul e cea mai sigura cale!!!
Data nasteri...i dont give a .... abut it...in afara de faptul ca toti ma seaca pt ca sunt fecioara...nue nimic rau in a o sti!!

8)
Chris
Jan 16 2004, 08:10 PM
Eu am facut topicul cu zilele de nastere, si ati cioti sper ce am zis la inceput, pe primul post. Astfel de date puse la profil ar fi bai la indemanam si mai putin de lucru pentru cel care facve topicul, va zic eu ca m-am chinuit sa-l intretin, avand in vedere ca se mai trezea cate unu sa inceapa o discutie aiurea.
Eu zic ca macar ziua si luna ar fi bune pt cunoastere, pt ca cu ocazii de-astea mai trimit si eu colete. Adresa imi trebuie si ea, ca daca vreau sa fie surpriza trebuie s-o stiu, nu sa intreb... 8) Si numele sa fie corect, ca mai sunt unii care completeasza cu "x", sau alte aiureli, la inregistrare, si uita sa schimbe cu timpul.
Mai revin daca mai e ceva...
chibimox
Feb 5 2004, 01:24 PM
In concluzie .. ce facem cu topicu de la Membri noi ? .. lasam tot sau numai ziua de nastere ?
Pe deoparte e bine sa fie datele acolo din punctul de vedere al celor care distribuie anime (e bine sa stii ca gasesti adresa, nr de telefon al celui cui tre sa trimiti). Dar aici poate facem ceva separat .. in planurile departate de viitor ar putea sa existe un modul specializat pt distribuitori .. cu cereri, liste, cozi ..
Pe cealalta parte prezentza intr-un loc public al adresei si numarului de telefon nu este prea inteleapta .. imprudentza asta poate duce la invadarea intimitatii din partea unor persoane rau intentionate .. nu toata lumea de pe net e cumsecade.
Kataracta
Feb 5 2004, 01:31 PM
Pana la urma fiecare este liber sau nu sa isi dea adresa si telefonu. Parerea mea e ca daca nu sunt publice atunci oricum se pot afla cumva. Se poate face membre si sa aiba acces la ele.
Daca cineva este interesat de adresa sau numarul de telefon al alcuiva poate sa il intrebe in PM (zic eu)
Cat despre ziua de nastere nu vad nimic rau in a fi publice. Si aceasta ramane si ea la alegerea membrilor daca sa o faca sau nu publica
Scorpio
Feb 5 2004, 01:41 PM
Eu zic asa fiecare este destul de mare ca sa isi dea seama de consecintele unei astfel de actiuni....partea negativa n ueste chair asa de mare ca nu avem violatori, criminali i nserie sau mai stiu eu ce evadat din penintenciar......cred..... asa ca nu-i raul asa de mare...pe cand partea buna e ca cei care fac comenzi nu se mai chinuie sa intrbe pe fiecare in parte.
o alta problema ar fi updatarea...adica de cand s-au schimabt codurile postale ar trebui fiecare sa-si editeze postul si sa treaca nou cod postal.
Oricum intentia lui Frost a fost cea de a se face cadouri intre useri......si oricum Apok a facut o treab desteapta cand a venit la noi.....a notata adresele fiecaruia si in caz ca nu ne intalneam..ne cauta...destepta treaba.....asa daca cineva mai e in vizita printr-un oras.......se poate lua legatura cu persoanale de acolo.......a inca ceva...o ideea mia buna ar fi sa punem si nr. de tel...de preferat mobil.....e mai practic
Idea de baza este ca cine vrea sa posteze sa posteze...cine nu..nu
APoKLips
Feb 5 2004, 02:17 PM
Scorp... pierdut foaia... sumimasen
Deci ideea mea cea noua ar suna asa: Group care sa aiba acces la adrese si numele complet... cand mai cunoastem pe cineva adaugam la grup. Poate ca e mai greu dar e si sigur.
Kataracta
Feb 5 2004, 02:25 PM
Idee buna Apok, dar de data asta chiar sa se ocupe cineva de toate cele, nu cum am facut pe forumul vechi cu Pozele membrilor s-au pus odata si asa au ramas)
zeri
Feb 5 2004, 02:38 PM
Ideea cu grupul este buna, dar asta inseamna ca o sa fie un topic special pentru adrese si numere de telefon...util la distribuirea de anime si altele, vizibil doar daca esti inscris in grupul acela, si un topic pentru ziua de nastere si alte chestii...preferinte, hobby-uri si alte prostii

, care va trebui sa fie vizibil la toata lumea. Corect?
chibimox
Feb 6 2004, 12:06 PM
[quote=zeri] un topic pentru ziua de nastere si alte chestii...preferinte, hobby-uri si alte prostii

, care va trebui sa fie vizibil la toata lumea. [/quote]
astea eventual se vor putea adauga in profil si vazute la preferintze .. nu ? Iar la partea cu ziua de nastere egzista un MOD care afiseaza jos la Who is online si Who's birthday is this month .. nais nu ?
zeri
Feb 6 2004, 12:14 PM
Mda...ar merge in profil ca tot vad ca ati mai bagat niste chestii noi...imi place treaba cu sexul

. Btw...din cate vad topicul cu zilele de nastere a fost reactivat si a mai postat lumea pe acolo
Diana
Feb 6 2004, 12:26 PM
ziua de nastere nu vad de ce sa nu fie publica...dar cu adresa si nr de telefon (mai ales adresa) publice ca o regula generala ma cam opun.
Cune vrea sa ia legatura cu ceilalti are la dispozitie netul pt un first contact ... Dupa aceea se pot inteleage intre ei. Putina prudenta este necesara totusi.
chibimox
Feb 6 2004, 12:36 PM
da .. tocmai de asta trebuie sa ne convingem ca e bine sau nu ce facem cat mai repede ... pana la urma e optziunea fiecaruia sa isi faca publice datele astea dar trebuie ca atunci cand un user intra pe forum, vede un topic unde toata lumea isi publica adresa sa nu se lase dushi de val si sa stie exact ce fac
APoKLips
Feb 6 2004, 01:31 PM
Pt. ca am incredere in cei care am facut pana acuma schimb... as dori totusi infiintat grupul respectiv... imi e si usor sa gasesc ceea ce trebuie si in caz de vizite ne gasim mai usor - dupa cum zicea si scorp avem unde gasi adresele.
Nu trebuie sa fie publice... vor fi doar pt un grup restrans in care putem adopta membrii... un grup cu disclaimer care sa nu permite folosirea informatiilor. E bun si MODul respectiv cu data de nastere...dar e prea tarziu afisata daca vreu sa fac o surpriza

... Daca sunt persoane pe care le cunosc imi e lejer sa dau informatia.
Ideea poate fi foarte bine dezvoltata... si astept sugestii... daca nu seajunge la un consens renuntla idee.
Scorpio
Feb 7 2004, 08:35 PM
Da...daca vrem sa protejam cat de cat facem grup......da pan la urma parca vad ca o sa intre mai toti...eu n-am nimic impotriva sa existe la vazul tuturor...totusi ma joriattea suntem majori si stim posibilele repercursiuni.
Sunt pt. orice pozitiv privind acest subiect
chibimox
Feb 9 2004, 11:38 AM
Oricum .. daca va ramane un topic ca acesta public propun macar sa o luam de la 0 si ce avem sa fie pus undeva la pastrat in caz de nevoie iar primu post sa nu fie bombonica : postati-va ziua de nastere, adresa si numaru de telefon si noi o sa va trimitem CDuri gratis cand nici nu te asteptzi asta e o reclama care il face pe un nou venit sa posteze datele astea fara sa se gandeasca prea mult la consecintze sau sa i se para minore ...
APoKLips
Feb 9 2004, 02:59 PM
Sunt de acord cu chibimox. dar ce punem... si... eu tot la pararea de grup zic sa ramanem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.