Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Alt Detectiv Care S-ar Fi Descurcat Mai Bine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muza chan |
Apr 16 2007, 08:28 AM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
Oaau.. ma bucur ca ti-a placut... :lol: Da, mai ales sfarsitul e deosebit.. pentru ca, in primul rand nu e explicat (dar ce e explicat in filmul asta?), si apoi, cum ziceai si tu, n-are happy ending. Deosebit.... Sa stii ca si la personaje ne potrivim... :P
Incearca sa vezi alte filme ale lui Lynch, eu ti-as recomanda Blue Velvet si in special, Mulholland Drive. Neaparat prequel-ul la Twin Peaks, Fire Walk with Me, daca nu l-ai vazut inca. In nici un caz Dune... e gresita viziunea lui Lynch asupra lui Dune, asta e parerea mea. Se vorbeste de bine despre Lost Highway, dar nu l-am vazut. Blue Velvet e un fel de ciorna de Twin Peaks, o pregatire... asa il vad eu. :) O serie de valoarea asta eu nu mai stiu... Dar daca-mi mai vin idei... iti mai las mesaje pe undeva... :lol:
S-a comparat mult Carnivale cu Twin Peaks. Eu nu vad ceva comun intre cele doua. Poate ca ar merita sa-l vezi, dar are multa umplutura. Are insa idei mari, iar sfarsitul e deosebit. E cam tot ce se poate scoate din ideile crestine, intr-o varianta nonconformista si originala. Dar trebuie sa ai rabdare sa separi... cum am zis... eu l-as fi facut de 2 ori mai scurt... Nu stiu insa daca esti pregatit pentru el... e mai batranesc, ca sa zic asa.
Hai ca mai mi-a venit o idee... :P iti plac deductiile si lucrurile destepte, uite un scenariu care mi s-a parut genial, cred ca o sa-ti placa, s-ar putea sa-l cunosti: Wild Things. Eu n-am intuit nimic pana la sfarsit. :lol:
Revenind la discutie... Si, avea sens ideea mea cu Cooper sau nu? ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzai |
Apr 16 2007, 04:21 PM
|
arrogant jerk
Group: Members+
From: Timisoara
Member No.: 1.999
Off topic: @ Muza: Mersi pentru recomandari, ma apuc imediat de downloadat. Dune am vazut mai demult si nu mi s-a parut chiar asa rau, poate pentru ca nu am citit cartzile. Si Wild Things am vazut acuma ceva timp, cacealmaua cacealmalelor! Nu mai sti cine e victima si cine ucigasul, si care-i mort care nu! :lol: Acum ca mi-ai amintit de el, poate il revad.
On topic: Cooper s-ar descurca foarte bine. Probabil ar fi visat ceva cu shinigami, sau chiar l-ar fi putut vedea cum vede gigantul, sau poate gigantul ar fi fost un fel de shinigami al lui, care l-ar fi ajutat cum face si in serie. Endless posibilities... => Dale would be fit for the job! [mai are si obsesie pentru dulciuri (cherry pie), la fel ca L :lol: ]. B)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himerish |
Dec 13 2007, 07:24 PM
|
Incepator
Group: Members+
Member No.: 4.737
Thanks Muza chan (http://forum.anime-club.ro/forum/index.php?showtopic=6697&hl= ) M-am apucat sa ma uit si eu la deathnote si e super(sunt la ep 10) Exact ca cautam. si ca sa incerc sa readuc la viata topicul am facut un mic search pe google http://www.tv.com/drama/who-is-the-greates...46981/msgs.htmlhope it brings new ideas
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|