Da Mulder... Light s-ar fi mutat in camera vecina si Mulder ar fi zis ca o venit guvernul sa curete tot

QUOTE(Muza chan @ Apr 1 2007, 09:23 PM)
Batman nu e suficient de inteligent ca sa se puna cu Light. Joaca in alta liga! Aici e vorba de oameni geniali...
Ti-e doar ciuda pe inabilitatea lui Light de a-l omora. Si uitati ceva, toate femeile care i-au aflat indentitatea au ajuns de partea lui... mi-o si imaginez pe Misa cum il lasa balta pe Light

. Si cum poti sa zici ca batman nu e suficient de inteligent?! Stii ce scrie pe fişa lui de informatii facuta de catre Lex Luthor (wikipedia geek powa

) la abilitati? Genius

. Alta liga, auzi colo... poate liga anime, asa ca Batman ar folosi cliseele din ele si s-ar duce direct la cel mai bishonen din jur

. Uitati ca batman a rezolvat mistere mult mai mari decat un plictisit cu caiet magic...
Si daca nu merge pe animale atunci Rin Tin Tin l-ar termina cat ai zice peste pe Light
QUOTE(Wind Slayer @ Apr 1 2007, 10:35 PM)
cred ca Batgirl (daca exista) ar fi perfecta
Este si Batgirl... o fi ea si ninja

, dar eu tot pe original as merge...
QUOTE(DarkRaitei @ Apr 1 2007, 10:44 PM)
But in the end...credeti ca ar vrea batman...dupa cums tiu eu seria el cauta "perfect justice" si "the outcome justifies the means"
Il confunzi, Batman e ala care nu omoara niciodata, chiar daca tot timpul e tentat... stii tu, el si-a clarificat toata dilema asta morala, si a ajuns la concluzia ca crima sub orice pretext e un lucru rau. He is not a vigilante like Light... interesant, pe aici pe undeva era si conflictul din The Dark Knight Returns...
Si ahem... Thor, vezi ca Chuck Norris nu-i eficient numai impotriva piratilor.