Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
GTO - Great Teacher Onizuka
|
|
|
|
Bawmwolle |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Unregistered
|
Si mie mi-a placut la nebunie.Radeam de unu' singur noaptea ca un apucat.Este exemplul cel mai bun pt. a arata ce face disperarea din om.Un singur lucru nu mi-a prea placut, si asta tine de grafica:hasurile stridente care apar de multe ori pe fata barbatilor din serie.O sa spuneti ca are un efect deosebit, bla, bla, dar mie nu-mi place.Oricum, intra in lista 'Mama, ce tare!'
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Bine macar ca nu sunt singurul antifan caruia nu ii plac hasurile :D
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Daca tot suntem la capitolul "chestii care nu ne plac", eu de ce sa-mi tin gura? Mie nu imi prea place faptul ca se repeta prea mult lucrurile.Aroape in fiecare episod(sau in fiecare saga, daca vreti) el salveaza pe cineva.Onizuka ajunge din baiat de cartier salvatorul universal al adolescentilor cu probleme. sfarsitul nici mie nu-mi prea place, nu prea e in spiritul seriei.
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous |
|
Unregistered
|
hmmmm,am auvit ca e mishto cred o sa fac rost de ea(GTO)
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
1.Nu spun ca South Park nu e misto, dar ti-as recomanda sa vezi cat mai repede GTO, n-o sa regreti! 2.LOL...animatie chinezeasca...
PS;vreau si eu pls south park
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Huh?nu m-am prins... Ai vazut tu desene animate chinezesti?
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
:D :D Fate, LOL! Ce tare ai fost! BTW, ce sa ne zica Ciff-Ciff?Ca eu, sinceer sa fiu, nu prea m-am prins
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|