Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: GTO - Great Teacher Onizuka
Anime-Club Forum > Detaliat > Great Teacher Onizuka
Pages: 1, 2, 3
Diana
Serie super apreciata de mine. Anime comic dar cu un substrat serios (cum au multe din comedii). Intro-uri superbe...mi-a placut mai mult cum a fost conceput primul si sound-ul la al doilea biggrin.gif. Sa nu mai amintesc de cat de uman este Onizuka si cat de bine se descuraca ca profesor desi, la prima vedere, nu pare deloc potrivit pt meseria asta.
Am vazut si cateva episoade din film (un fel de drama TV cu actori, probabil facut datorita succesului seriei), dar nu mai are farmec aproape deloc. Au trebuit sa renunte la toate acele mici amanunte picante care au facut seria deosebita.
Personajul preferat: sarpele (desi apare in doar 2 episoade) si indirect stapana (cu ea incep sa-mi placa si blondele...pana acum eram cu roscatele).
Bawmwolle
Si mie mi-a placut la nebunie.Radeam de unu' singur noaptea ca un apucat.Este exemplul cel mai bun pt. a arata ce face disperarea din om.Un singur lucru nu mi-a prea placut, si asta tine de grafica:hasurile stridente care apar de multe ori pe fata barbatilor din serie.O sa spuneti ca are un efect deosebit, bla, bla, dar mie nu-mi place.Oricum, intra in lista 'Mama, ce tare!'
DMW
uhuh.
ditto pt blonde (roscatele si brunetele),
ditto pt intro-uri
ditto pt hasuri.
biggrin.gif

dar cel mai mult mi-a placut end credits al 2lea, si sound si cum e facut si tot.
Bawmwolle
Bine macar ca nu sunt singurul antifan caruia nu ii plac hasurile biggrin.gif
DMW
ce ma deranjeaza in primul rand e tocmai ca sunt in GTO unde, in pofida comediei, grafica se mentine realista. i.e. nu vezi SD & co la tot pasul.
SebyTheDragon
Gto....hmmm...m-am uitat la el...cam in medie 10 ep pe zi....deci...tinand cont ca nu ma uita la 10 ep decat daca seria e superba....
SERIA E SUPERBA!!!!!!!!

Mi-a placut imens de mult atmosfera si mai ales personajele...
Sfarsitul...ca mai intotdeauna ...nu e pe placul meu...dar deh...nu le poti avea pe toate...!!! laugh.gif

In concluzie...este o comedie care tre neaparat vazuta!!!
Bawmwolle
Daca tot suntem la capitolul "chestii care nu ne plac", eu de ce sa-mi tin gura?
Mie nu imi prea place faptul ca se repeta prea mult lucrurile.Aroape in fiecare episod(sau in fiecare saga, daca vreti) el salveaza pe cineva.Onizuka ajunge din baiat de cartier salvatorul universal al adolescentilor cu probleme.
sfarsitul nici mie nu-mi prea place, nu prea e in spiritul seriei.
Fate
De fapt sfarsitul este asa cum este ca sa lase loc de continuare .... chiar ar putea sa mai urmeze si o continuare. La fel m-a suparat si sfarsitul din Full Metal Panic si acuma se face continuarea. Cool! Nu mai stiu cine mi-a spus , mi se pare ca Tzur sau Kaeru , ca Onizuka are 42 volume de manga si ca seria nu cuprinde decat vreo 20 , sau ceva peste 20 dar sub 30 orikum. Deci este foarte probabil sa se mai faca. Succes are sa aiba orikum.
In rest ce sa zik.... Great Teacher Onizuka e super marfa , mi-a placut foarte mult , cea mai buna comedie anime din cate am vazut...mi-a placut foarte mult ca pune accentul pe un umor de situatie si nu de caracter.... Onizuka trece prin foarte multe situatii pe cat de amuzante pe atat de penibile si aceste situatii nu seamana delok intre ele. Ma lipseste de acele scene cu cretinul care intra a nu stiu cata oara in baia fetelor si isi ia pumni , picioare si maturi in cap..... hehehee .... mai nou se trage si cu tancul in el....Heheheh , Keitaro , stop jerking around !
Anonymous
hmmmm,am auvit ca e mishto cred o sa fac rost de ea(GTO)
ciff-ciff
mdeah... am si eu cateva cd cu el.. da nu prea am timp sa ma uit... acuma ma uit la un desen animat p nume south park... desi nu e chinezesc and co. e cel mai marfa desen vazut d mine... mie imi place zuper mult... dac avetzi de unde sa facetzi rost de ep luatzile ca merita!
SebyTheDragon
ciff
Nu cred ca este cineva de pe acest forum care nu a auzit macar de South Park..Insa noi pe aicea ..ne ocupam de anime( desene animate JAPONEZE)...ceea ce nu pot zice de south park!
Si mi-e mia placut foarte mult..si seria si filmul...dar..nu tine de anime. wink.gif
Fate
Bai Seby , lasa mai , poate omul are desene animate chinezesti laugh.gif
Ciff-Ciff , vrei imi dai si mie din animatiile tale chinezesti ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Deci acum serios: anime=animatie japoneza. Ma simt aiurea ca tre sa scriu asta pe forumul asta .....
Bawmwolle
1.Nu spun ca South Park nu e misto, dar ti-as recomanda sa vezi cat mai repede GTO, n-o sa regreti!
2.LOL...animatie chinezeasca...

PS;vreau si eu pls south park
DMW
chinezesc.. era ceva care era mai mult-anime-decat-cartoon... cum ii zicea?? ceva cu ghost story? eh, I'll check it out if anyone's interested.

si da, GTO rocks.
Bawmwolle
Huh?nu m-am prins... Ai vazut tu desene animate chinezesti?
Fate
Mai , lasati-l pe Ciff-Ciff sa ne zica laugh.gif
BTW , omg , they killed Kenny !
Yuck !
Bawmwolle
biggrin.gif biggrin.gif Fate, LOL!
Ce tare ai fost!
BTW, ce sa ne zica Ciff-Ciff?Ca eu, sinceer sa fiu, nu prea m-am prins
Fate
Pai....daca m-as fi prins , nu ar mai fi fost nevoie sa ne zica ....
jmj
am si eu sp si stiu ca e super marfa... si am vazut si gto ... dar nu pot sa le compar ca nu fac parte din aceeast categorie....
P.S: super tare gto si spun asta doar dupa 2 episoade vazute!
SebyTheDragon
Pai dupa ce vezi seria..ceo sa zici...ca e 10 la 12 (intre noi fie ..aiai terra) misto :? :shock: 8) !!!
jmj
mie imi primul rand imi place idea si in al doilea rand onizuka ca e super mistocar si ca e gang member da nu are femei bune!
lolz..... astia nu au auzit de femei ieftine?
cea mai ieftina femeie e eugenia: 1500 lei am dat ieri p una!
Bawmwolle
Lol, jmj!
Ceea ce nu prea imi place este ca se repeta actiune mult prea mult.onizuka salveaza pe toata lumea, le rezolva tuturor problemele...si asta, timp de 42 de episoade biggrin.gif
Diana
Se repeta actiunea? Nu mi s-a parut. Iar modul in care salveaza toata ceata aia de elevi din clasa lui (si avea o colectie interesanta de specimene pe acolo) este original. Atata nepasare are in el Onizuka si pana la urma tot reuseste el sa o scoata la capat intr-un mod neortodox desigur. Sa iesi la o intalnire cu eleva ta, sa o duci la un love hotel, s-o platesti ...adtea nu-s lucruri facute de cineva normal. Seria nu mi s-a parut deloc repetitiva si nici plictisitoare.
jmj
actziunea se repeta?... cred ca pot sa spui asta cam la toate animele... binentzeles ca o sa vina unii care ma contrazica deoarece leam cam insultat animeurile preferate!
dar eu assa cred!
SebyTheDragon
Hmmm....nu as zice ca se repeta actiunea...io zic ca sunt total diferite situatiile...
Si ep mina ma oftica faza...ca el era fost gang leeder...si nu afea nici macar o gagica...Trebuia sa fie inconjurat de 10....
El tot la Fuiutsuki se holbeaza...si sa nu uitam....ca e inca virgin! :?
Kataracta
Seby, poate ca ideea lui de Leader era diferita de idea ta. Poate ca el nu avea timp de lucruri triviale cum ar fi "gagicile" laugh.gif A trebuit sa munceasca ca sa isi faca renumele si era prea obosit ca sa mai faca si altceva, de aici expliacndu-se si virginitatea lui tongue.gif
cipiamon
am vazut filmul cu actori - WASTE OF TIME!!!!

anime-ul nu l-am vazut!
jmj
Asta ca e inca virgin nu o stiam da e penala... cam super d kkt faza... da haide sa il iertam... ca doar e in japonia unde sunt cele mai multe femei usoare!!
IN fine animeu asta primeste d la mine un 9 din 10!!
adik merita vazut!
SebyTheDragon
Creca daca ma gandesc la el...creca primu lucru care imi vine in minte..e ca e virgin...in totala contradictie cu stilul lui de viata...!!! laugh.gif

Io zic ca il durea in .... de munca....oricum ii veneau bani din alte chestii...gen like pariuri sau mai stiu io ce gang stuff..Chiar el zicea impreuna cu fostul lui coleg...ca au avut niste zile beton in tinerete!!
cipiamon
In Japonia sunt femei usoare? :shock:
nu stiam, totusi nu cred ca sunt mai usoare ca in Romania (pdfse)
Nasoala treaba, sa ai multe femei fara sa faci nimic e cel mai usor sa te plictisesti de toate sad.gif
Bawmwolle
Mie nu mi se pare ca in toate animele actiunea se repeta.Normal, sunt cateva, dar numarul nu mi se pare asa de mare.
Aoi
GTO este unul dintre animeurile care m-au facut sa ma tavalesc pe jos de ris ! Si felul original in care rezolva problemele! Pot sa-i dau dreptate vice directorului cand o avertizeaza pe nou venita asistenta medicala ONIZUKA e un adevarat diavol !!! LOOOLLLL Sunt curios daca in viitor o sa mai apara noi episoade !
Bawmwolle
Da, cred ca si mie mi-ar placea o continuare.Dar una in care actiunea sa nu mai fie chiar atat de repetitiva.Una in care sa fie schimbata grafica(urasc hasurile!) etc.
SebyTheDragon
Atunci nu tia placut saikano sa inteleg!! laugh.gif

Oricum cica va fi o continuare!....daca apare ..o s-a iau sigur!!
Bawmwolle
Seby, nu am vazut Saikano.Si nici nu cred ca vreau sa-l vad vreodata.De ce?Nu-mi plac deloc animele triste.Asa sunt eu.Mie imi place veselia.Dupa ce am vazut un film9nu mai sunt sigur, crd dca era Idolo), am zis ca nu prea mi-a placut faptul ca erra trist.Mi s-a raspuns:atunci sa nu te uiti la Saikano, Now and Then, Here and There si Grave of the Fireflies.Eh, acum nu stiu daca chiar nu o sa ma uit deloc la ele...dar deocamdata...nu.
jmj
tocmai mam mai uitat la cateva episoade din gto si am ras de nu am mai putut!!!
Mai ales in episodul cand se duce la baiatu' care falsifica pozele si ii da poza cu fuytsuki (sau cam asa ceva) sa o falsifice cu el!!!
LOLZ... aia a fost super tare!
Bawmwolle
Mie cele mai amuzante faze mi se pareau cele cu Cresta directorului. biggrin.gif
Diana
Sethi ...alba ...Cresta alba ... de parca mai conta culoarea cand o vedea bucatele. Eu imi mentin parerea...cea mai amuzanta este tipa blonda si sarpele ei ...sunt niste faze mortale .... am ras cu lacrimi ...chiar as vrea o continuare la seria asta ...merita
LArSON
M-am luat dup? voi ?i am tras vreo 10 giga de GTO. Sper s? merite c? altfel... nu m? mai iau dup? voi wink.gif
DMW
Cresta? sadicilor! smile.gif
fazele cu Cresta au fost in fond... triste. partea cu familia, cu sperantele lui...

larson, GTO merita, spunem noi.
dar poate gusturile tale difera.
daca nu-ti place, incearca Fist of the North Star.
*heh. mean*
Bawmwolle
Ei na!De unde ai mai scos-o si pe asta?Mie nu mi se pare deloc trist faptul ca masina aia pateste ceva de fiecare data.Directorul e un fel de "comic relief", sa stii.
Larson, merita spatiul ocupat!
Diana
Sethi, trist nu era ca ajungea Cresta aia bucatele de fiecare data....triste erau momentele cand directorul incepea sa isi imagineze caldura pe care o va primi din partea familiei pt ca detine o amarata de masina ... faptul ca prin masina aia el voia sa fie pretuit si de ce nu, admirat ca persoana de baza in familie ... sunt momente in care mi-e mila de el biggrin.gif
SebyTheDragon
Mie...nu mi-a fost niciodata mila de el!!...problema este ca acel personaj..reprezinta cam mult% din populatia Japoniei de ex...adica oameni care au o viata ordinara intru totul....ceea ce mi imi cam da fiori... :?
Sarim peste fenomenul Onizuca...de cand a dat peste el...viata lui nu amai fost atat de ordinar laugh.gif !!
Bawmwolle
Tot nu mi se pare.directorul era sigur de faptul ca familia il iubeste pentru simplul fapt ca detine o Cresta, ultimul racnet al ingineriei automobilistice.si..e cam penal biggrin.gif
DMW
Seby, asta e ideea, ca tipul reprezinta un... ugh, tip de om. asta e trist, nu personajul in sine, ci ca exista altii ca el, altii care nu sunt element comic intr-un serial.

Diana, iti dai seama ca suntem de acord?? laugh.gif
Bawmwolle
Nu cred ca un personaj de desene animate(ca asta sunt pana la urma) poate avea corespondenti in lumea reala, mai ales cand personajul ilustreaza un "comic relief"....Asa ca..nu avem de ce sa fim tristi biggrin.gif !
DMW
sethi, singurul raspuns pe care ti l-as putea da ar putea fi interpretat ca flame, asha ca ma abtzin.
sau, mai bine, iti spun ca iti sunt sempai, si nu degeaba e asta important la japonezi. corespondentzele cu lumea reala depind de cat de larga e lumea ta. da' banuiesc ca asta e o chestie de experientza si de varsta... nu crezi?
Aoi
Of! A naibi playere isi fac de cap chiar acum cand mai erau 2 episoade! sad.gif
da ce cuplu interesant formeaza celebrii "inamici" ! wink.gif
Anonymous
GTO 8) super bestial , unu dintre cele mai bune animeuri care le-am vazut DAR :
nu mi-a placut cum se termina
nu mai placut faptu ca Onezuca ala nu face nimic cu nimeni :oops: chiar dacca era asa smecher 8)
e oricum a meritat sa pierd 6 ore pe noapte si tone de cola timp de o saptamana wink.gif
Bawmwolle
Alucard, e normal sa nu faca nimic, cu nimeni, pentru ca nu e in spiritul seriei.Pana acum i-a ajutat pe toti, a fost de treaba, si sa se inece ca tiganul la mal?Neahhhh tongue.gif Daca vrei senzatii tari uita-te la altceva biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.