Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Magazin Anime Online
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Probably me |
Mar 6 2008, 12:45 AM
|
Honorific Member
Group: Members+
Member No.: 1.823
Prevăd că majoritatea se vor orienta spre tricouri, postere şi phone straps, deci cu astea n-ar trebui să dai greş. Nici calendare de perete n-ar fi rele, ca alternativă la postere.
Figurinele sau costumele cosplay sīnt pentru pasionaţi, sīnt o nişă īntre amatorii de anime īn general, deci aici depinde.
Pantofi, şepci, bags... hm. Nu prea cred că vor fi extrem de populare. Mai degrabă gīndeşte-te la accesorii pentru rucsacuri sau genţi, cum ar fi maimuţe de atīrnat sau insigne, că am văzut că se poartă.
Jucăriile şi autocolantele sīnt pentru un public ceva mai tīnăr, ca să zic aşa... :) Cu o singură excepţie notabilă: animalele sau personajele de pluş. Alea sīnt valabile la categorii mai largi de vīrstă, īn special la publicul feminin.
Să ştii că perne, pături şi alte chestii care ţin de decoraţiuni interioare s-ar putea să aibă succes. Ceasuri de noptieră, veioze, căni, suporturi de creioane, mouse pads...
Astea le zic parţial din punctul meu de vedere. Adică nu mi-aş lua portofel cu Ebichu pe el, dar poate alţii (altele) şi-ar lua. Deşi mă cam īndoiesc. Cred că se vor vinde mai bine chestiile care pot fi folosite īn mod privat (decorarea unei camere) mai degrabă decīt chestiile cu care ieşi īn public. Tricourile pot fi o excepţie (dacă-s cool) şi phone straps sīnt mai discrete aşa că merg. Dar altfel...
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|