Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elf Princess |
Feb 15 2004, 10:05 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 13
|
Ma bucur, Cyber, c-ai facut acest thread :gooood: ... Cat despre Anne Rice, am citit Servant of the Bones si nu pot spune ca mi-a placut in mod deosebit.
LOTR am devorat demult; fara The Hobbit, dar o sa-ncep Silmarillon... Si Harry Potter, bineinteles :P .
Iar la capitolul SF, n-am citit decat Dune, care m-a lasat fara grai (cel putin prima carte), desi ultimele doua mi-au parut cam slabute. Oricum, n-am citit ciclul Dune decat o data, dar acum il vreau in colectie sa-l mai citesc de cateva ori; mai ales Imparatul Zeu al Dunei, din care n-am inteles mare lucru la prima lecturare :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serpico |
Apr 3 2004, 11:39 AM
|
Incepator
Group: Members+
From: Bucuresti/ Amestris
Member No.: 249
|
Eu mi-s fan fantasy, dar din cand in cand merge si-un SF (adica-n vacanta de vara can' n-am calculatorul cu mine si ma dau cu capul de pereti :)).
Ce am citit eu la capitolul fantasy se rezuma la Tolkien cu Hobbitul, LOtR, Silmarillion (cea mai misto dintre cele 3, parerea mea...), primele 5 volume din seria Discworld a lui Terry Pratchet, prima carte din seria Magic- The Gathering, Heroes Wanted (cartea 2) si cam atat. In general le citesc direct in engleza (nu-mi place cum sunt traduse unele carti in lb. rom. si prefer sa le citesc in engleza pt. ca sunt mai bine). Besides, mai invat si eu engleza (nu ca n-as sti :wink:).
Singurele SF pe care stiu sigur ca le-am citit sunt primele carti din seria Ender (kinda liked'em) si inca alte cateva, dar nici un alt titlu rasunator. Oricum, vine vacanta de vara si mai citesc ceva...
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|