Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ichigo 100%
Pandel |
May 14 2005, 07:53 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
Member No.: 1.052
un liceean in devenire... o gramada de prieteni, ba mai ciudati, ba mai perversi... cel putin patru fete superbe, all hair colors included :P... daca mai adaugam si dorinta de a face filme impreuna (nu va ganditi la prostii, mai... nu genul ala de filme! desi, cine stie, pe masura ce va inainta povestea... :P), obtinem o comedie romantica si care include "school life" in general. sunt si multe, multe incurcaturi care duc la scene de tot hazul.
cat despre coloana sonora.. nu e prea dezvoltata, dar iese in evidenta "ending theme"-ul. este ceva in genul disco al anilor '90. sau asa ceva...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
Sep 28 2005, 07:01 AM
|
Unregistered
|
Subscriu la ce a spus Sid.Nu-i mare lucru de el, dar e amuzant si relaxant.Bun de o dupa amiaza linistita :D.
Si, da, Kisa, nici mie nu mi se pare ecchi, unii exagereaza din principiu.Oricum, eu nu sunt de parere ca "ecchi" este un gen anime, ci un atribut.
|
|
|
Bawmwolle |
Sep 28 2005, 08:06 AM
|
Unregistered
|
Un anime cu un baiat cu multe fete in jurul lui dar si "indecisive" cat cuprinde.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|