Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Kaleido Star, Never give up !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Apr 23 2006, 07:27 PM
|
The guy in the shadows
Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2
QUOTE(Odango Atama @ Apr 23 2006, 06:39 PM) Am si eu o intrebare..unde pot dld un torrent pt Kaleido Star cu sub in engleza ? De 3 ori am dld pana acum si prima oara era sub-ul in germana :blink: , a doua oara erau vocile in engleza si a treia oara nici macar nu exista sub :( ...macar de as intelege japoneza <_<
Daca te-ai fi uitat pe prima pagina a topicului, ai fi vazut ca am atasat torrentul pentru Kaleido Star (jap audio + eng sub) Oricum, uite iar: Kaleido Star Torrent: Kaleido Star TorrentP.S. Nu stiu daca mai e de actualitate torrentul :P. Daca nu ai norok... sa-ti asiguri un cont pe AnimeDump ca va fi incarcat acolo in curand.
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Apr 23 2006, 09:15 PM
|
The guy in the shadows
QUOTE(Odango Atama @ Apr 23 2006, 07:52 PM) L-am vazut pe prima pagina fapt pt care l-am si luat...insa am dat sa dld ep 6 si episodul special..episodul 6 l-am deschis si era cu voci in engleza.Specialul inca se dld.
Asta fiindca episodul respectiv e DUAL-AUDIO. Adica are atat vocile in engleza, cat si vocile in japoneza + subtitrare. Tot ce e .MKV in torrent e Dual-Audio. Iar ce e .AVI e audio JAP + sub ENG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
friderika |
Apr 28 2006, 10:49 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
Member No.: 2.176
Multumesc Rezo,da mi-ai furat replica de mai sus. :P Asta spuneam si eu in legatura cu Leon care vrea sa o scoata din Sora acel ceva special.Iar acest serial este ceva mai dur,un obstacol mult mai greu de infruntat. QUOTE Gand rau: May devine Kaleido Star. Nu comentati acest lucru..ramane de vazut desi nu cred ca se va intampla asta. QUOTE Sigur ca nu va fi May Kaleido Star,pentru ca stiu ca Sora este mai buna decat ea.Si ca dovada este signature meu de mai jos. :D Parerea mea este ca Leon a exagerat ranindu-i serios pe May,scapand si apoi smucind bratul.Este ingrozitor. :unsure:
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Apr 29 2006, 10:45 AM
|
The guy in the shadows
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Apr 27 2006, 08:33 PM) Gand rau: May devine Kaleido Star.
Nu devine Kaleido Star si nu va deveni niciodata. Pentru May sa fie cu adevarat Kaleido Star, ar fi trebuit sa-l vada pe Fool. May nu-l vede si nici nu-l va vedea vreodata pe Fool. In afara de Sora si Layla, o singura persoana mai are posibilitatea de a deveni Kaleido Star, desi cine este aceasta persoana veti vedea abia in ultimul episod. Cine e interesat sa afle: SPOILER DIN ULTIMELE MINUTE ALE ULTIMULUI EPISOD: Rosette incepe sa-l vada pe Fool. Continuarea cu Rosette ca star poate fi vazuta in OVA1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Apr 29 2006, 02:21 PM
|
The guy in the shadows
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Apr 29 2006, 12:45 PM) Inca zece puncte ptr Coyotee...bine ca nu ai dezvaluit ca nu mi-ar fi placut...dar m-ai facut curios...astept sa vad cine o fi.
Hai ca lucrurile s-au mai indreptat. Noroc cu biletul lui Yuri. Sora revine cu un big kick in fata celorlalti detasandu-se net de ei...acum tot ce imi doresc este sa STEA detasata si sa nu se ataseze de nimeni. Deja in ultimul cadru cand Mute si sotia lui admirau miscarea Sorei am vazut un pericol in sotia lui Mute...poate o invidiaza. Asta ar fi singurul lucru care ar putea sa o impiedice pe Sora sa castige. Totul era cat se poate de frumos pana cand au aparut astia doi in scena. Sora si Yuri se intalnisera...Yuri acceptase si totul era perfect ptr Sora..si la sf am vazut privirea sotiei...sper sa nu faca ceva urat.
In rest Sora este in sf pe drumul cel bun. Inca un pic si sparge bolovanu'. Si sa nu uit: Yuri chiar s-a transformat mult. Acu' chiar imi place. Cat despre Leon si May...n-au nici o sansa!!! Ii rup Sora si Yuri :D Trebuie!
E adevarat ca lucrurile s-au indreptat cu ajutorul biletului lui Yuri. Yuri s-a schimbat de cand a vazut "Miscarea legendara" a lui Sora si Layla. In legatura cu Mute si partenera lui (nu's sigur daca e sotia lui), singurul motiv pentru care ii ajuta e sa le fure miscarea. SPOILER in legatura cu asta: Mute si cu partenera lui copiaza miscarea lui Sora si a lui Yuri, dar in timpul spectacolului o fac lata si Mute se accidenteaza GRAV fiindca nu le reuseste miscarea Da, Sora e pe drumul cel bun sau poate nu .... ???? Cine stie?? :twisted: :twisted: :twisted: Leon si May.... le iese miscarea perfect in cadrul concursului.... SPOILER: Leon si May castiga deoarece Sora renunta in mijlocul actului. Daca n-ar fi renuntat este foarte probabil sa fi castigat ea cu Yuri din moment ce si Leon a ramas surprins cand a vazut miscarea respectiva...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samy |
May 1 2006, 11:22 PM
|
Incepator
Group: Members+
Member No.: 2.331
Cand am vazut ca Sora a renuntat exact atunci cand mai avea putin...si...isi invingea toate temerile ei...nu mi-a venit sa cred, acea Sora care era ambitioasa in acel moment a disparut, pe primul loc nu a mai fost dorinta de a ajunge un Kaleido Star, ci pe primul loc au fost temerile ei...ii era frica sa nu fie urata de ceilalti participanti in cazul in care ar fi castigat. La acest concurs Sora a vazut fata oamenilor pe care nu si-a dorit niciodata sa o cunoasca, incepand cu Mute si Alice..terminandu-se cu reprosurile celorlalti ptr participarea ei. Dupa cum spunea si Rezo...Leon si May au meritat sa castige...asta doar ptr ca Sora a renuntat. Iarasi am ramas uimita de Yuri,,cand a acceptat sa se retraga..ma asteptam sa o certe pe Sora si sa ii spuna ca trebuie sa continue.. M-a cam surprins episodul de azi...nu f placut..ptr ca as fi vrut ca Sora si Yuri sa castige trofeul...meritau, Sora a ajuns la performanta in scurt timp,fapt care l-a..surprins pe Yuri. Astept de la Sora o revenire si sunt sigura ca va uimi multa lume,,cu Leon in frunte. Astept sa isi arate adevarata sa valoare...asa ca Hai Sora ca se poate!! :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|