Oau chiar nu ma asteptam sa se vb asa de mult. Noroc cu
Coyotee ca a suplinit in lipsa mea. Asa deci........big article time:
Aoleeeeeeeuuuu de unde l-au scos mai pe ala. Din vreo groapa uitata de lume si pe May aia ufff cine i-a strivit ridichea. Dar pe rand:
Ep de luni a fost dintr-un anumit unghi sfasietor. Intalnirea dintre Sora si Layla a fost emotionanta dar May...nu mai vreau sa o vad. Tipa asta nu are nici o sansa. Sora a razbit tocmai ptr ca e buna si degaja energie pozitiva in jur dar May....gaura neagra e orbita de ura si asta clar nu ajuta. Cand am vaz ca Layla o accepta m-au apucat nervii. Sunt sigur ca Sora a fost sfasiata ca nu a putut vb cu Layla in voie. A fost fff tare pe pozitie insa si a trecut cu bine....a calit-o un pic experinta asta. Sfarsitul a fost un fel de incurajare din partea Laylei, ea inca mai crede in Sora...prbl e ca Sora nu prea mai crede in ea insasi.
In serial se vede o ruptura cam mare intre cele 2 sezoane. Ep de azi (miercuri) e el mai bun ex. De unde atata rautate nu stiu. In el apare si Layla...raza de speranta sau nu? Cand am vazut ca Sora si May alearga spre ea si o saluta amandoua mi s-a facut rau. Eh se rezolva pana la urma...poate o imbratisare din partea Laylei

Nimic!!! Doar nishte vb dure de parca ar fi fost la inceput. Manevra aia unde s-a pierdut pe drum. S-o gaseasca cineva!!! Dupa un asemenea moment trebuiau sa ramana in relatii bune toata viata. Si acum Layla e dura...si il aproba pe Leon...si are doar cateva replici bine tintite asupra lui si atat

De nerecunoscut. Si tratamentul special al lui Leon???

Ratiunea si logica s-au pierdut si ele. Antrenamentul a fost dur la manevra dar asta e stupid! Leon sper ca o s-o pateasca rau de tot. Sa nu uit drajilor....sa nu uit ce l-a apucat sa o scape pe May? Nu ca nu merita dar totusi prea dur....Totul e mai dur acum..nu mai e ca inainte

Sora are parte de un tratament harsh care sigur o va intari. De multe ori in viatza apar astfel de situatii care te trag inapoi mult de tot dar daca esti bun le depasesti (happened to me). Ca si cum ai urca un munte si te-ai impiedica...o iei la vale si te opresti greu dupa care iti ia ceva sa incepi sa urci din nou si sa ajungi unde ai fost. Trebuie doar sa te zbati si sa-ti urmezi visul. Astfel vei ajunge cel mai bun (am cam luat-o pe aratura

) Sora acum este inca in cadere...
Si acum un totusi....la Kaleido Stage e mereu un totusi bun...tre sa-l scot si eu de undeva. Poate Sora o sa reziste si o sa-i fie fff benefic antrenamentul facut. Ken a zis ca o s-o ajute la slabiciunea ei (nu prea stiu care dar ma rog). Poate May o sa-si revina....poate Sora o sa castige la concurs cu Leon. Poate...de fapt sigur Marion o sa cunoasca o mare ascensiune. Poate Leon o sa-si rupa gatul

sau poate nu

oricum sfarsitul va face sa merite asteptarea...desi acum mi-e foarte greu sa vad atata rautate si nedreptate ca intr-un desen de copii din care trebuie invatat ceva.
Btw mi-a placut f mult ca nu ai facut vreun spoiler
Coyotee si ca te-ai abtinut. O sa vedem noi pana la urma. Oare ce face Yuri? Cat despre realtii singura care o vad eu e Sora si Ken....si singura acceptabila la mine.
Mult succes Sora