Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaleido Star
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rezo The Red Priest
Nu am stiut unde sa-l incadrez ca gen si de aceea l-am pus aici.

Este un anime difuzat de A+ in cursul saptamanii de la ora 8 (cu reluare de la ora.....tarziu).
Oare de ce m-am decis sa-i fac topic. Cineva mi-a spus ca este un anime copilaros. Nici nu prea exceleaza la story. Dar te prinde. Cel putin pe mine m-a prins. Mie a inceput sa-mi placa foarte mult. Intamplator m-am uitat la ep 3 intr-o seara si am zis ca e ok dar nu prea. Sambata nu am avut ce face si pe la zece si ceva seara am vaz ca era ep 1 in reluare.......eh ce mai l-am vaz si pe asta. Duminica a trebuit sa vad si ep 2. Iar azi (luni) abia am asteptat ep 4.

Este ptr copii, copilaros dar mie imi place ideea. In general am ceva impotriva desenelor de genul "impreuna vom reusi" (ca pokemon sau ala de pe cartoon de la 8) dar aici e diferit. E mai elevat. Chiar iti arata ca daca te straduiesti poti reusi. Incercarile prin care trece Sora sunt gandite si nu ma plictisesc. Nu stii cum trece timpul. Ca sa nu mai zic ca atunci cand incearca vreo miscare mai grea imi sare si mie inima. Te antreneaza si pe tine. Cel putin cand i-a reusit "Golden Pheonix-ul" eram cu inima in gat sa nu cada laugh.gif

Prezinta niste idei si idealuri frumoase, care plac. Unele pot fi considerate clisee dar nu conteaza. Are o atmosfera calda care imbie. Imi place caracterul Sorei. Nu se da batuta orice ar fi. Asa tre sa facem toti. Sunt sigur ca pana la urma isi va indeplini visul.

Btw este un eveniment ca eu sa ma inhamez la o serie de 51 de ep dar ma voi stradui sa nu pierd nici unul.

Voua cum vi se pare (daca nu va place keep your opinion for yourselves biggrin.gif )
Coyotee
Si eu ma uit la Kaleido Star (si asha nu am ce face seara in intervalul 8-9). E chiar dragut anime-ul, fapt care m-a determinat sa ma apuc sa-l downloadez de pe torrenti (gasesti torrentul pe animeyume).

Eu deja am vazut si episoadele 5 si 6, si sincer... imi place mai mult cu subtitrare in engleza. Suna mai mishto (si sigur e si mai corecta subtitrarea decat cea de pe a+, cel putin la primele 26 de episoade care sunt DVDRip-uri, dual-audio).
selen_dom
Ei bine si eu ma uit la Kaleido, dar din neferire pt ca m-am apucat tarziu de teme nu am mai prins ep. 4, iar miercurea oricumil pierd pt la 7 ies de la ore si "mai intai temele si apoi tv" cum zice mama:cry:Oricum si pe mine m-a prins, da l-am vazut si vineri in reluare pe la 10:25, dupa Pensacola.
Rezo The Red Priest
Ms Coyotee dar profit si eu de ocazie sa vad un anime pe ecran mareee si fara nici cel mai mic lag posibil biggrin.gif

Dupa ep 4: presimt ca evolutia Sorei va fi ceva de genul super incet la inceput dupa care va creste uimitor de repede. Layla incepe si ea sa fie mai dragutza. Rolul ei este f imp ptr evolutia Sorei. Can't wait for the next ep.

Pana la urma le-a iesit si Triple Illusion biggrin.gif dar au aratat prea putin din ea sad.gif
Coyotee
Eh, lasa ca o sa vezi tu in continuare smile.gif

Pentru cine e interesat, am atashat torrentul pentru Kaleido Star care contine pe langa toata seria si primul OVA.

Kaleido Star Torrent: [attachmentid=244] biggrin.gif
Moonsparkle
Si mie imi place Kaleido Star, desi ii adevarat ca nu are o actiune foarte complicata. Dar ii comic. smile.gif Si cred ca nu strica din cand in cand sa mai urmaresti ceva asa simpatic ca asta. Cel putin pe mine intotdeauna reuseste sa ma binedispuna. happy.gif
Rezo The Red Priest
Sora pur si simplu debordeaza de energie si voie buna sad.gif....ce-as vreau si eu sa fiu la fel. Am gasit si eu ink un motiv ptr care imi place. Vorba lui moonsparkle, ma binedispune mereu. E bine sa vezi ceva care aduce garantat un zambet pe buze. Incepe sa fie din ce in ce mai interesant.

Abia astept sa vad cand o sa cedeze Layla biggrin.gif Ep cu tatal ei a fost destul de bine gandit si a avut si o turnura neasteptata in final. Waiting for the next one biggrin.gif
selen_dom
Yuph, asai si am mai gasit si ceva la desenele astea care sa-mi placa...vointa de fier a Sorei. E de ne invins si asta e un lucru pe mi las dori si eu sa-l am sad.gif . Abia astept urmatorul episod.
Rezo The Red Priest
Nu pot sa cred Layla has a nice side blink.gif

Pe scurt Sora a avut primul ei rol important in Mica Sirena dupa niste probe in care a avut probleme. Stagiunea a avut succes iar acum se pregatesc ptr Arabian Nights: rol principal Layla secundata de Sora *yey*. Layla a inteles in sfarsit valoarea Sorei si a acceptat sa joace cu ea. Super. Ma intreb oare daca se vor intelege?

La ambele concursuri Sora a dovedit inca odata cat de hotarata este. Vointa de fier vorba lui selen_dom. Ca sa nu mai spun ca iar mi-a dat palpitatii la unele scene. Este superb realizat. Te captiveaza, te atrage, te face sa-l simti. Gambate Sora !
k1ll3r
devine din c in c mai interesant p zi c trece acest anime.dar yo am inteles lucrurile un pic altfel.layla vede in sora o rivala si d asta nu o accepta.aseara parca a fost o faza in care layla s intreba d c s simte amenintata d sora?oricum cred ca d asta e layla asa d rece fata d sora dar aparent a inteles ca evolutia sorei nu poate fi oprita ci doar incetinita d actiunile ei si s-a decis sa nu-i fie o piedica.
Rezo The Red Priest
Good thinking! Layla nu o vede pe Sora ca pe o rivala inca si nici invers. Sora nici nu se gandeste ca Layla este impotriva ei si o ia asa cum e. Rivalitatea mie mi se pare ca inca nu s-a declansat si nici nu cred ca o va face. Subiectul e prea dragut ca sa le vedem cum se cearta si-si pun piedici. Si da, Layla si-a dat seama ca Sora are ceva in plus si ca intr-o buna zi o va depasi.....asa ca nu are rost sa se opuna acestui lucru. Desi amandoua sunt foarte bune...Sora un pic mai buna ca Layla totusi tongue.gif
goldgalaxy
Urmaresc si eu, nu am vazut de la inceput, doar parca de la ep. 5-6 dar este frumos.
Rezo The Red Priest
Ma inclin si imi dau jos palaria in fata ep 12...cred (a fost vineri si duminica in reluare) in orice caz a fost vorba despre inceputul unei foarte frumoase relatii intre Layla si Sora. Layla has a yacht blink.gif Scenele de pregatire au fost superb realizate desi incep sa vad anumite lucruri care nu prea pot fi facute in lumea reala dry.gif. Sora se ridica la inaltime si asta ii place Layley.

Sora + Layla = un super Arabian Nights Show cu final fericit si "cu cap". Animeul asta chiar merita dak vrei sa te simti bine. Adik nu am mai aplaudat prin casa si nu am mai tinut pumnii ptr nici un alt personaj pana acum O_o e ceva biggrin.gif.

P.S. Ptr cei ce se "uita" la el nu ar strica sa ziceti si voi niste opninii..ceva mai mult decat ma uit la el si imi place....share your thoughts laugh.gif
friderika
Eu am vazut chiar de la inceput,la primul episod si m-a cucerit pe loc.Cel mai mult mi-a placut la Sora era ambitia,constiinciozitate,nu se da batut asa de usor la obstacole pe care trebuie sa le treaca,este plina de energie,este comica,ajuta pe persoanele cu problemele sentimentale (de ex.Layla cu tatal ei).Mi-as dori ca Layla si Sora sa devina bune prietene.Si abia astept sa vad cum se va maturiza Sora,si oare va fi ceva romantism(adica se va indragosti sau nu). rolleyes.gif
Rezo The Red Priest
Diiiiiiiing Dooooonnnngggg !!!!!!!! ALARM!!!!!

Mi se pare mie sau au sarit un ep. Detalii: miercuri a fost ep in care incepe downfallul Kaleido si in care aflam ca Yuri vrea sa-si faca propriul circ. La final Sora si Mia ii propun lui Kalos o idee de new act. Toate bune si frumoase pana aici si totul bine. (In afara de faptul ca nu au mai dat preview).

Azi (joi) in schimb O_o Mia deja directoare....show-ul ei are succes si Yuri se anunta noul proprietar. O_o o_O O_O !!!!!!!! M-am gandit ca poate era de umplutura ceea ce s-a intamplat dupa prezentarea propunerii si ca se subintelege deci nu mai e nevoie de ep. Dar dupa o consultatie cu anidb si o stoarcere de creier ca sa ma dumiresc cum traduc incompetentii de pe a+ titlurile m-am pierdut (fufufufuuu):

Ep 16 An amazing sinister rumor
Ep 17 Fire it up! Amazing Mia
Ep 18 Yuri's amazing trap

16 se potriveste dar dupaia.......ep de azi l-au tradus Calatoria lui Yuri parca...oricum semana mai bine cu 18 decat cu 17 mai ales ca 17 suna perfect ca o prezentare a piesei Miei (necesar dupa ce ne-au facut curiosi in 16).

Any ideas??? Oricum a+ da dovada de incompetenta mare tongue.gif
Coyotee
Atunci e bine ca l-am ratat la TV si m-am uitat la el pe comp biggrin.gif

Si asa, sub-urile de pe comp sunt de ens'pe mii de ori mai calitative decat cele de pe A+ tongue.gif
Mitsuki Chan
Momentan e in top5.Imi lace mult si cred ca Sora o sa ajunga buna prietena cu Layla. biggrin.gif ...si cred ca adevaratii parinti ai Sorei au fost mari artisti huh.gif
selen_dom
AAAmmm, sincer eu ma uit in reluare si nu-mi prea dau seama cum stau lucrurile, habar n-aveam ca s-a ajuns la ep. 18. Anyway 1 ep uitat prin arhiva pe undeva nu-i cine stie ce paguba, dar gandind mai bine sintem abia la inceput. Deci sa speram ca asta o sa fie singurul lor ep uitat. I hope so! sad.gif
Animal
Il am pe calculator de ceav timp.E interesant smile.gif si imi place cum e desenat.(A+ sacks am vazut tot ce dau astia si oricum nam rabdare sa stau saptamani sa vad o serie).
Rezo The Red Priest
Am avut dreptate tongue.gif au sarit peste ep-ul Amazing Mia...si cum de sunt eu asa de sigur......!!!! l-au dat vineri dragii de ei (eu l-am vaz dum seara in reluare)....in sf nu mai am dubii..acu sper sa nu mai sara vreunul sau daca il sar sa-l dea cum o fi ca sa nu ramanem cu goluri.

Layla a dat mana cu Sora si Mia: EVENIMENT!!!!! Are si ea o inima, care devine din ce in ce mai mare O_o nu pot sa cred. Sper sa o tina tot asa. Totul revine la normal....oare isi va reveni Kaleido Stage?? Sper...de fapt trebuie biggrin.gif ramane de vazut cum.
k1ll3r
eu acum sunt confuz.ep d joi si vineri au fost in ordine inversa?
deci c a fost joi e mom unde ramane actiunea si azi vedem ultimu spectacol d la kaleido stage(cel putin din cate ziceau toti in ep joi)?sau cine ma lamureste si p mine pana diseara biggrin.gif
Rezo The Red Priest

Kaleido BIG fan here de serviciu. Ep de joi arata deja succesul piesei facute de Mia si preluarea circului de Yuri. Ep de vineri prezinta momentul imediat urmator ep-ului de miercuri (la sf acestuia Kalos e de acord ca Mia sa faca piesa) adik Mia se apuca de treaba. Scrie piesa ajutata de negrul propus de Layla si la sf incepe rularea piesei. Acest ep de vineri are ca urmare ep de joi.

Astazi ar trebui sa fie intradevar ultimul (?!?!) specatcol. Nu poate fi ult dar o sa fie interesant sa vedem cum salveaza faza. Sper ca am fost de folos.
selen_dom
Din cate observ incurcatura asta de ep a bagat pe multi in ceata. Lucky me ca nu am vazut ep de joia trecuta nici reluare. Anyway eu am venit sa aici sa laud ep de vineri care a fost sssssssssssss tare! De mult n-am mai stat asa de incordata la un anime, iar cand sa terminat am avut impresia ca trecut doar o clipa. Abia astept ep urmator si sper ca Sora sa reuseasca sa prinda a cea minge(ghiulea mai degraba). Si trebuie sa mai precizez ca am ramas profund marcata de sprijinul pe care il acorda Ken Sorei. I can whait the next.
Rezo The Red Priest

Cu sufletul la gura sau cum sa vizionezi ep curente din Kaleido Star. Nu ai cum altfel. Marea manevra (suna cam nasol traducerea) ramane inca un mister care se va afla maine (can't wait for it). Totusi incepe sa ma dezamageasca un pic. Nu prea cred eu ca poti sa sari asa de sus impingandu-te in mana ca Layla dry.gif. Eh de aia e anime..dream on. Chiar sunt curios ce o sa faca. Si oare Kaleido va reveni lui Kalos? Oare se va vindeca Layla.....trebuie tongue.gif

Relatia Sorei cu Layla devine din ce in ce mai apropiata iar cea cu Ken...cred ca o sa fie ceva intre ei pana la urma. Kalos revine si el cu mutra lui simpatica si eternii pantaloni scurti! Btw tipu chiar se pricepe la caractere si stie cand sa vb si cand sa nu.

Super super super si in continuare sa fie la fel. Astept next ep biggrin.gif
anakagome
Imi place. Pers meu preferat este Rosetta si Mia.
Coyotee
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Apr 11 2006, 09:56 PM)
Cu sufletul la gura sau cum sa vizionezi ep curente din Kaleido Star. Nu ai cum altfel. Marea manevra (suna cam nasol traducerea) ramane inca un mister care se va afla maine (can't wait for it). Totusi incepe sa ma dezamageasca un pic. Nu prea cred eu ca poti sa sari asa de sus impingandu-te in mana ca Layla dry.gif. Eh de aia e anime..dream on. Chiar sunt curios ce o sa faca. Si oare Kaleido va reveni lui Kalos? Oare se va vindeca Layla.....trebuie tongue.gif

Relatia Sorei cu Layla devine din ce in ce mai apropiata iar cea cu Ken...cred ca o sa fie ceva intre ei pana la urma. Kalos revine si el cu mutra lui simpatica si eternii pantaloni scurti! Btw tipu chiar se pricepe la caractere si stie cand sa vb si cand sa nu.

Super super super si in continuare sa fie la fel. Astept next ep biggrin.gif

Eu am vazut pana la ep-ul 26 de vineri (nu aveam chef sa astept).

"Marea manevra" (nume corect: The Legendary Move) va fi efectuata cu succes.

In legatura cu Layla, zic in continuare, dar voi folosi [ spoiler ] pentru cine nu vrea sa afle:
Acest spectacol in care prezinta "marea manevra" este ultimul pentru layla, rana de la umarul ei nepermitandu-i sa continue. Astfel ea va renunta la Kaleido Stage, dar ii incredinteaza Sorei visul ei.
Kalos primeste inapoi Kaieido Stage si Sora devine no.1

Mai mult nu zic smile.gif (nu de alta dar nu m-am uitat mai departe tongue.gif )
Rezo The Red Priest
They're walking in the air
They're floating in the midnight sky
And everyone who sees them greets them as they fly

sugoi sugoi sugoi Sugoi SUGOI SUGOIIIII!!!!!!!!! sau cum sa descrii ep 26..........

Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa it was soooooooooooooooooooo cool and nice also ca nici nu stie eu de unde sa incep. Au pregatit atat de bine mood-ul si atmosfera ptr The Legendary Move (si asta suna ciudat) ca abia o asteptam. Nu am mai avut asa emotii de nu stiu caaand. Si toata lumea era pregatita si toti in fata tele-urilor abia asteptau si eu eram ca pe ace si atunci....it began....aoleu parca tot timpul s-a oprit, ma uitam inmarmurit acolo la ele la ce fac (nu stiam ce o sa faca) si asteptam sa ma uimeasca.....si inca cum au mai facut-o. Ma gandeam eu ca o sa bata mainile reciproc dar mai incolo nu m-am gandit ce or putea sa faca asa ca am ramas literalmente O_O chiar foarte O_O.....liber acum: mamaaaa cum au sarit si swooooshhhh prin aer pana s-au intalnit dupa care big grip si au inceput sa se roteasca impreuna cu mintea mea sper cer (poetic nu?); le urmaream asa intr-o stare de visare cum zburau; eram uimit de ceea ce au realizat, toata lumea din sala era; and they kept on flying pana cand a venit momentul sa se desparta; big push, schimba locul intre ele la trapez si inca un zbor pana la safety si pana la revenirea mea inapoi pe canapea tongue.gif cuprins de un sentiment de usurare si uimire. Totul a iesit cum a trebuit si a fost fantastic. THEY DID IT !!!

Sfarsitul ep a fost si el la mare inaltime...ideea de a prezenta scene din ep vechi la final a fost f buna...m-a cuprins nostalgia....super finalul...nici nu ma asteptam la mai putin. Un final de sezon, daca pot spune, foarte placut.

Acum sa revenim si noi un pic pe pamant si sa vb de chestii mai putin spectaculoase. Cel mai mult ma intereseaza sa aflu opinia voastra in leg cu miscarea. Mi-am batut eu creierii si am ajuns la concl ca d.p.d.v. fizic s-ar putea ca datorita fortei cu care au sarit una spre cealalta sa poata sa faca niste rotatii in aer dupa care prin impingere puternica sa aiba destula energie sa revina la trapeze. Prbl care se iveste este ca nu pot face prea multe si in nici un caz nu pot schimba pozitia. In ep a parut ca se invarteau 5 min si mai si schimbau poz. Eu m-am gandit (aici vreau sa stiu daca esteti de acord) ca alea 5 min sunt de fapt simbolice iar miscarile nu au fost facute intradevar ci au fost doar imagini din mintile lor in timp ce pluteau (cred si eu ca te gandesti la lucruri misto cand plutesti) deci ele de fapt s-au invartit putin dupa care au revenit totul nedurand prea mult. Ideas?

Si ca incheiere: de ce credeti ca Sora a plans asa de puternic? Opinia mea la sf (selectati cu mouseul ca sa vedeti).

Astfel se incheie un sezon de emotii, trairi intense si bucurie care merita nota 10 cu felicitari. Asteptam sa vedem ce ne mai rezerva in continuare (oare ce s-o mai intampla?).

Eu zic ptr ca si-a dat seama ca daca Layla nu mai poate evolua at nu mai are cu cine sa faca miscarea. Sora a spus clar in timpul executiei ca nu vrea sa se termine si ca ar face-o la nesfarsit. E de inteles......saraca.....saraca Layla mi-e mila de amandoua. Dar macar Layla s-a retras in plina glorie and i mean PLINA.
lumiere_ina_2005
Shi p mn m-a km prins anime-ul asta!!! smile.gif Cred k la toate acrobatziile lor am stat k p ace.Chiar sper k Sora shi Layla sa devina best friends. smile.gif Parca se completeaza una p cealalta.O singura curiozitate am:cine a fost faimoasa echipa kre a facut ultima data the Triple Illusion.Abia astept sa vad shi urmatoarele episoade.
Inu-Yasha
Si mie mi-a placut la nebunie dar au cam exagerat in ultima parte biggrin.gif
Totusi ma intreb ce-i cu retrospectiva facuta de Fool ?
Odango Atama
Whooo se pare ca e un mare fan KS aici biggrin.gif am urmarit cred ca un sfert din primu episod la momentu respectiv dar m -am lasat apoi pt ca la ora 8 se intampla sa fiu ocupata mai mereu sad.gif

Marti m-am uitat din nou si wow nu am mai pierdut nici un episod ( nu ca ar fi fost multe de atunci) Pur si simplu m-a captivat ! Prezinta viata de pe scena dar si din spatele ei - un subiect de nota 10 in opinia mea- si toate acestea te tin cu sufletul la gura. Cand au facut " legendara manevra " deja eram ca pe ghimpi si m-am surprins tinand pumnii stransi biggrin.gif Iar momentul cu Sora plangand a fost touching pt mine pentru ca si eu , ca si Sora, am realizat ca Layla nu va mai putea aparea pe scena ca partenera a Sorei ; oare Layla nu va mai aparea deloc in urmatoarele episoade ? huh.gif Si cele mai recente doua episoade au fost super super super mai ales ca eu nu am mai vazut momentele/secventele/episoadele respective !

Acum abia astept sa vad ce se va mai intampla cu Sora ! Promit sa nu mai pierd niciun episod !
Rezo The Red Priest
Odango Atama me have big surprise for you tongue.gif.

Asa rasp la o intrebare mai din urma ptr lumiere_ina_2005: e cam neclar ce ai zis tu dar o sa incerc sa fac tot ce pot. Triple Illusion: miscare conceputa de Mia in ep Fire it up! Amazing Mia (lol se potriv nu?tongue.gif) ptr ca nu aveau ce sa puna pe scena. Astfel Kalos i-a incredintat ei misiunea de a face o noua piesa...misiune dusa la bun sfarsit. Acest numar nu este dificil si a fost facut doar de cele trei: Sora, Mia si Ana.

The Legendary Move sau Miscarea Legendara (amandoua nu suna prea impunator) este o miscare invaluita in mister (poetic nu?smile.gif) pe care Fool le-a dezvaluit-o Sorei si Laylei dupa antrenamentul pe care l-au facut. Ultima data a fost facuta de Arlon, tatal lui Yuri si partenerul sau, tatal lui Yuri pierzandu-si viata intrucat nu a avut destula incredere. Cred ca la aceasta miscare te-ai referit tu.

Retrospectiva lui Fool este binevenita. Daca nu ai vaz primul sezon poti sa afli repede cam ce s-a intamplat. Dak ne gandim ca la ei (jap)a aparut mai incolo at e si mai bine ca si-au mai adus aminte. La noi le-au dat repede unul dupa altul.

Btw....post important cu nr 400 la un topic imp ptr mine yeeey biggrin.gif
Morrigan
sunt de acord cu Rezo, desi pare cam shoujo la inceput ( si nu e nici ogreseala, chiar e shoujo anime, dar nu foarte) este completely adorable ^^ (the guys are even more adorable though =))...Yuri and Leon that is...i don't like Ken too much)

ahahahaha, ce coincidenta - m-am uitat adineauri la WATTS Crazy pe Eurosport shi era un tip who performed Diabolo laugh.gif

deci, in continuare......in fara de faptul ca cei de la A+ seem to have a major hangover (mai intai a inceput ep fara subtitrare, dupa 5 min l-au luat de la inceput cu subs, iar acum il dau din nou o__O) ep de azi a fost foarte foarte nice biggrin.gif.......prima aparitie al lui Leon - very hot bishie - care shtiu ca nu mi se pare ca este sort of Sephiroth lookalike ^^. Ceea ce este foarte okay, being Speh lookalike and all, named Leon (respectiv cum il cheama pe Squall in Kingdom Hearts) and having a bad attitude...yeah, this is what makes a villain be a bishie. And besides, almost all bishies are bound to be villains, and almost all villains are bound to be bishies. Dar exista shi exceptii ^^

err..ma rog, and to sum up: Kaleido Star really is cute.....it may not have a very unusual story, but on the whole it sure is catchy smile.gif
selen_dom
A+ s-a facut de ras rau de tot aseara, pacat de eoisid sad.gif , care a fost superb.Si asa cum a zis Kallos:''Un nou Kaleido Stage incepe"
Rezo The Red Priest
Eu nu am vazut ep de luni sad.gif si cel de marti m-a luat astfel cam pe nepregatite. Aoleu cine-i chinezoaica? In afara de scenele cand latra nu-mi place. Sincer sper sa nu devina prietena cu Sora dar cred ca asta se va intampla. Besides aceste chestii mai am ceva de reprosat: totusi.....nu prea e continuitate. Se vede ca incepe ceva nou. Brusc apar 2 pers noi puse cam brusc (ma repet) tocmai pentru a asigura niste episoade. Sper ca o sa fie in continuare la fel de interesant. Gambate Sora biggrin.gif!

Dupa ep de luni vaz miercuri se cere un edit.....chinezoaica aia ma scoate din sarite....cat de rea si increzuta e. Sincer sper ca Sora sa nu devina prietena cu ea.....desi are un talent sa fie prietena cu cei ce ii doresc raul la inceput dry.gif Layla a fost si ea rea la inceput dar nici chiar asa....si Leon O_O din ce groapa l-au scos si pe asta??? Si el e cu nasu' pe suuuuuussss rau de tot. O sa rezolve ca de obicei dar acu pare fff greu si mi se pare enervant sa suport situatia pana cand in sfarsit totul se va intoarce in favoarea Sorei.

Btw Rosetta arata mai bine ca de obicei sau mi se pare mie? tongue.gif

Sora trebuie sa reuseasca...trebuie, trebuie, TREBUIE !!! (s-a prins si de mine biggrin.gif)
Odango Atama
A inceput o noua serie , au aparut alti "dusmani" pt Sora...Asa am aflat si eu ca Sora e sagetator biggrin.gif ( the best sign ever :-P ).Tipa asta May cand o vad imi vine sa lovesc ecranu' tv-ului huh.gif Si ce reprezinta scenele alea cu ea latrand( amuzante de altfel )? saraca fata .. si da! sunt sigura ca ea si Sora vor deveni prietene pt ca va realiza si Mya ce inseamna o vedeta Kaleido adevarata si va invata ca perfectiunea nu conteaza intotdeauna, zic eu tongue.gif Leon lol .. the guy is pi$$ing me off grrr mad.gif Dar probabil va ajunge s-o recunoasca pe Sora partenera lui rolleyes.gif Pana atunci tre' sa-i suport aerele de vedeta dry.gif

Si Rosetta..hmm si mie mi s-a parut ca arata mai bine dar...eu o stiu din cele doua review-uri deci n-am vazut prea multe episoade cu ea huh.gif A fost draguta scena din episodul in care a aparut Rosetta la SoRA in camera..de fapt la ea in dush si Fool...mare pervers ! biggrin.gif
Coyotee
Well... tocmai am terminat de vazut TOT Kaleido Star (pana la epul 51 inclusiv).

Nu o sa zic mare lucru, dar desi primele episoade din noul sezon in care apar Leon and the rest nu sunt stralucite, isi revine repede cateva episoade mai tarziu.

Leon are un motiv pentru felul in care se comporta (o sa-l aflati mai tarziu (ep-ul 45 cu aproximatie).

O sa aveti si o mica supriza despre un personaj pe care nu credeati ca o sa-l mai vedeti (nu zic ca strica).

Anyway... restul le veti descoperi singuri urmarind seria.

Daca vreti spoilere mai mari... just PM me tongue.gif
lizzuka
Am si eu o intrebare: Este adevarat ca Sora se va indragosti de Leon sau va crede ca il iubeste? Am citit pe un forum si ma intreb daca este sau nu adevarat, fiindca nu am vazut tot anime-ul. Coyotee, ai putea sa imi raspunzi, daca l-ai vazut pe tot? multumesc anticipat! smile.gif
Odango Atama
Am auzit si eu de ceva intre Sora si Leon da' nu stiu prea multe si nici nu vreau sa stiu tongue.gif

Coyotee...Cand vorbeai despre personajul surpriza pe care nu ne gandeam sa-l mai vedem vreodata biggrin.gif o fi cine cred eu ca e ? adica
Layla
? zi-mi ca da te rog biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ma duc cu gandul si la Rezo cu "his big surprise for me" rolleyes.gif

Episodul de azi l-am vazut printre picaturi pt ca o multime de oameni se plimbau prin fata tv-ului mad.gif Imi explica si mie cineva pls de ce a ales-o Leon pe May ca partenera ?
lumiere_ina_2005
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Apr 16 2006, 08:31 PM)
Odango Atama me have big surprise for you tongue.gif.

Asa rasp la o intrebare mai din urma ptr lumiere_ina_2005: e cam neclar ce ai zis tu dar o sa incerc sa fac tot ce pot. Triple Illusion: miscare conceputa de Mia in ep Fire it up! Amazing Mia (lol se potriv nu?tongue.gif) ptr ca nu aveau ce sa puna pe scena. Astfel Kalos i-a incredintat ei misiunea de a face o noua piesa...misiune dusa la bun sfarsit. Acest numar nu este dificil si a fost facut doar de cele trei: Sora, Mia si Ana.

The Legendary Move sau Miscarea Legendara (amandoua nu suna prea impunator) este o miscare invaluita in mister (poetic nu?smile.gif) pe care Fool le-a dezvaluit-o Sorei si Laylei dupa antrenamentul pe care l-au facut. Ultima data a fost facuta de Arlon, tatal lui Yuri si partenerul sau, tatal lui Yuri pierzandu-si viata intrucat nu a avut destula incredere. Cred ca la aceasta miscare te-ai referit tu.

Retrospectiva lui Fool este binevenita. Daca nu ai vaz primul sezon poti sa afli repede cam ce s-a intamplat. Dak ne gandim ca la ei (jap)a aparut mai incolo at e si mai bine ca si-au mai adus aminte. La noi le-au dat repede unul dupa altul.

Btw....post important cu nr 400 la un topic imp ptr mine yeeey biggrin.gif
*

Scuzele mele....se pare k t-am bagat in ceatza!!Intrebarea mea era greshita(d fapt,ultimele 2 cuv.).Evident,eram q mintea in alta parte.Asta e...graba strik treaba!Kome masai ink o data!
Coyotee
QUOTE(lizzuka @ Apr 20 2006, 10:01 PM)
Am si eu o intrebare: Este adevarat ca Sora se va indragosti de Leon sau va crede ca il iubeste? Am citit pe un forum si ma intreb daca este sau nu adevarat, fiindca nu am vazut tot anime-ul. Coyotee, ai putea sa imi raspunzi, daca l-ai vazut pe tot? multumesc anticipat! smile.gif

Sora nu se va indragosti de Leon ( pana cand nu afla trecutul lui, nici macar nu-l suporta ). Sora iubeste un singur lucru. Si acest lucru e scena. (din pacate pentru Ken)

QUOTE(Odango Atama @ Apr 20 2006, 11:00 PM)
Am auzit si eu de ceva intre Sora si Leon da' nu stiu prea multe si nici nu vreau sa stiu  tongue.gif
Coyotee...Cand vorbeai despre personajul surpriza pe care nu ne gandeam sa-l mai vedem vreodata  biggrin.gif o fi cine cred eu ca e ? adica
Layla
? zi-mi ca da te rog  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ma duc cu gandul si la Rezo cu "his big surprise for me"  rolleyes.gif

Episodul de azi l-am vazut printre picaturi pt ca o multime de oameni se plimbau prin fata tv-ului  mad.gif Imi explica si mie cineva pls de ce a ales-o Leon pe May ca partenera ?

Ok, daca kiar vrei... uite spoiler:

Da, era vorba de Layla, care o sa apara de mai multe ori (dar nu zic ce o sa faca).
Dar tot la fel ma puteam referi si la Yuri. O sa apara.

selen_dom
Am auzit si eu kestii de genu Sora+Leon, sau Sora+Yuri. Ba am auzit si de Layla+Yuri. Anyway nu prea am inteles de ce Leon a ales-o pe May. Si de ce May roseste meru cand se gandeste la Leon?Ultimul episod a fost destul de plin de mistere huh.gif . Sper ca Sora sa-si descopere destul de repede slabiciunea si sa apara in alte spectacoleuimitoare. GO SORA, GO!!!
Coyotee
Daca v-as spune toate astea, ar fi nishte spoilere prea mari.

Oricum, va pot spune asta. O buna bucata de vreme, Sora NU va mai fi pe scena, sau daca va fi, va fi doar in roluri secundare (May avand rolul principal).

Leon a ales-o pe May din diferite motive, unul din ele fiind faptul ca patineaza MULT mai bine decat Sora DAR NU a recunoscut-o ca partenera lui.
Odango Atama
Ah da am vazut si eu episodu' de joi aseara in reluare..am sperat pana in ultima clipa ca Sora va fi cea care va evolua alaturi de Leon in rolul Minei..eh May intr-adevar a patinat uimitor...sugoooooooii wink.gif Si abia astept episoadele cu cei despre care vorbea Coyotee !

Am si eu o intrebare..unde pot dld un torrent pt Kaleido Star cu sub in engleza ? De 3 ori am dld pana acum si prima oara era sub-ul in germana blink.gif , a doua oara erau vocile in engleza si a treia oara nici macar nu exista sub sad.gif ...macar de as intelege japoneza dry.gif
Coyotee
QUOTE(Odango Atama @ Apr 23 2006, 06:39 PM)
Am si eu o intrebare..unde pot dld un torrent pt Kaleido Star cu sub in engleza ? De 3 ori am dld pana acum si prima oara era sub-ul in germana  blink.gif , a doua oara erau vocile in engleza si a treia oara nici macar nu exista sub  sad.gif ...macar de as intelege japoneza  dry.gif

Daca te-ai fi uitat pe prima pagina a topicului, ai fi vazut ca am atasat torrentul pentru Kaleido Star (jap audio + eng sub)

Oricum, uite iar: Kaleido Star Torrent: Kaleido Star Torrent

P.S. Nu stiu daca mai e de actualitate torrentul tongue.gif. Daca nu ai norok... sa-ti asiguri un cont pe AnimeDump ca va fi incarcat acolo in curand.
Odango Atama
L-am vazut pe prima pagina fapt pt care l-am si luat...insa am dat sa dld ep 6 si episodul special..episodul 6 l-am deschis si era cu voci in engleza.Specialul inca se dld.
Coyotee
QUOTE(Odango Atama @ Apr 23 2006, 07:52 PM)
L-am vazut pe prima pagina fapt pt care l-am si luat...insa am dat sa dld ep 6 si episodul special..episodul 6 l-am deschis si era cu voci in engleza.Specialul inca se dld.

Asta fiindca episodul respectiv e DUAL-AUDIO. Adica are atat vocile in engleza, cat si vocile in japoneza + subtitrare.

Tot ce e .MKV in torrent e Dual-Audio. Iar ce e .AVI e audio JAP + sub ENG.
Odango Atama
Aha, sunt lamurita acum. Mersi mult de tot.
friderika
Ma scoate din sarite aceea persoana pe care o cheama May, dry.gif este plina de aere si latra mereu la Sora de fiecare data cand ea incearca sa fie prietena cu ea mad.gif ,chiar a adus o felie de tort.Ce urat din partea ei.Sper din tot sufletul ca Sora sa gaseasca care este slabiciunea ei unsure.gif .Sper sa reuseasca sa o schimbe pana la urma pe May si sa fie prietene.Iar Leon nu vrea inca pe Sora pentru ca vede ca ea are ceva anume deosebit de care nu isi da seama,si pentru asta o pune la incercare.Am o presimtire ca Yuri se va lupta cu Leon pentru a fi partener cu Sora.Cu siguranta va reusi pana la urma cu ambitia ei sa ajunga pe scena ca Layla. rolleyes.gif
Rezo The Red Priest
Oau chiar nu ma asteptam sa se vb asa de mult. Noroc cu Coyotee ca a suplinit in lipsa mea. Asa deci........big article time:

Aoleeeeeeeuuuu de unde l-au scos mai pe ala. Din vreo groapa uitata de lume si pe May aia ufff cine i-a strivit ridichea. Dar pe rand:

Ep de luni a fost dintr-un anumit unghi sfasietor. Intalnirea dintre Sora si Layla a fost emotionanta dar May...nu mai vreau sa o vad. Tipa asta nu are nici o sansa. Sora a razbit tocmai ptr ca e buna si degaja energie pozitiva in jur dar May....gaura neagra e orbita de ura si asta clar nu ajuta. Cand am vaz ca Layla o accepta m-au apucat nervii. Sunt sigur ca Sora a fost sfasiata ca nu a putut vb cu Layla in voie. A fost fff tare pe pozitie insa si a trecut cu bine....a calit-o un pic experinta asta. Sfarsitul a fost un fel de incurajare din partea Laylei, ea inca mai crede in Sora...prbl e ca Sora nu prea mai crede in ea insasi.

In serial se vede o ruptura cam mare intre cele 2 sezoane. Ep de azi (miercuri) e el mai bun ex. De unde atata rautate nu stiu. In el apare si Layla...raza de speranta sau nu? Cand am vazut ca Sora si May alearga spre ea si o saluta amandoua mi s-a facut rau. Eh se rezolva pana la urma...poate o imbratisare din partea Laylei blink.gif Nimic!!! Doar nishte vb dure de parca ar fi fost la inceput. Manevra aia unde s-a pierdut pe drum. S-o gaseasca cineva!!! Dupa un asemenea moment trebuiau sa ramana in relatii bune toata viata. Si acum Layla e dura...si il aproba pe Leon...si are doar cateva replici bine tintite asupra lui si atat blink.gif De nerecunoscut. Si tratamentul special al lui Leon??? blink.gif Ratiunea si logica s-au pierdut si ele. Antrenamentul a fost dur la manevra dar asta e stupid! Leon sper ca o s-o pateasca rau de tot. Sa nu uit drajilor....sa nu uit ce l-a apucat sa o scape pe May? Nu ca nu merita dar totusi prea dur....Totul e mai dur acum..nu mai e ca inainte sad.gif Sora are parte de un tratament harsh care sigur o va intari. De multe ori in viatza apar astfel de situatii care te trag inapoi mult de tot dar daca esti bun le depasesti (happened to me). Ca si cum ai urca un munte si te-ai impiedica...o iei la vale si te opresti greu dupa care iti ia ceva sa incepi sa urci din nou si sa ajungi unde ai fost. Trebuie doar sa te zbati si sa-ti urmezi visul. Astfel vei ajunge cel mai bun (am cam luat-o pe aratura smile.gif) Sora acum este inca in cadere...

Si acum un totusi....la Kaleido Stage e mereu un totusi bun...tre sa-l scot si eu de undeva. Poate Sora o sa reziste si o sa-i fie fff benefic antrenamentul facut. Ken a zis ca o s-o ajute la slabiciunea ei (nu prea stiu care dar ma rog). Poate May o sa-si revina....poate Sora o sa castige la concurs cu Leon. Poate...de fapt sigur Marion o sa cunoasca o mare ascensiune. Poate Leon o sa-si rupa gatul tongue.gif sau poate nu dry.gif oricum sfarsitul va face sa merite asteptarea...desi acum mi-e foarte greu sa vad atata rautate si nedreptate ca intr-un desen de copii din care trebuie invatat ceva.

Btw mi-a placut f mult ca nu ai facut vreun spoiler Coyotee si ca te-ai abtinut. O sa vedem noi pana la urma. Oare ce face Yuri? Cat despre realtii singura care o vad eu e Sora si Ken....si singura acceptabila la mine.

Mult succes Sora biggrin.gif
selen_dom
Hmmm...iti dau perfecta dreptate Rezo. Ultimul ep a fost cam dur, cum nici nu ne-am asteptat. Iar May sarmana! Pt prima oara mi-a fost mila de ea, desi urasc genul asta de persoane care se cred cele mai bune si umbla dupa altii care sunt mai buni, doar ca sa le demonstreze lor ca sunt mai buni(in cazul lui May).Desi nu pot spune ca nu ma scos din sarite! Ce tot atata plans! Parca zici c Leon ala e premiul cel mare! si ce daca Sora a trecut stupidul ala de antrenament, cam dur ce-i drept! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa plangi si sa fugi! In viata trebuie sa treci mai departe, daca vrei sa realizezi ceva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.