Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Bawmwolle |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Unregistered

|
Am teminat de citit vol.1, sunt la al doilea.Este extraordinar!
|
|
|
e-Z |
Apr 22 2004, 09:20 AM
|
AnimeLover

Group: Members+
From: Cluj
Member No.: 46
|
Impresia mea cand vad un film facut dupa o carte, in cazul in care am citit respectiva carte, este de fals, de dezamagire. Adica, eu deja mi-am format un set de imagini despre ce ar trebui sa se intample, si cand vad ceea ce a crezut regizorul ca trebuie sa vad, sunt deziluzionat.
In cazul shogunului, mai ales pentru ca a fost foarte "esentializat"(in viziunea regizorului), redus la 2(sau cate or fi) ore de film, sentimentul e pregnant.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Aoi |
May 28 2004, 03:13 AM
|
Unregistered

|
Mi-au placut mult cartile lui James Clavell , mai ales cele referitoare la Japonia..tara pe care incearca sa o "fotografieze" intr-un mod unic, de la aparitia Gaijin-ilor si pina in perioada sa de dezvoltare industriala ( Tai PaN) . O carte care mi-a placut mult se numeste Chiangi , scrisa de acelasi autor , o descriere a vietii de zi cu zi intr-un lagar de munca japonez , unde cafeaua , tigarile, si tot ceea ce insemna civilizatie..ajung sa rivalizeze cu aurul..controlate de catre King ..un rege intr-un mic univers , rupt de lumea exterioara...Daca nu ma insel ultimile lui carti , mai exact 2 volume la fel de voluminoase precum shogun-ul se numesc
Virtejul , si chiar daca nu au legatura cu Japonia , captiveaza la fel de mult . La fel ca multi altii ( i guess) m-a ajuat sa inteleg mai bine Iranul ca tara , ca mentalitate , pentru ca da ..despre Iran este vorba..si despre acel Allah atat de pretuit..de arabi ,si modul in care hotaririle unor oameni pot sa devina voia lui Allah. Aceasta carte incearca sa arunce o raza de lumina asupra evenimentelor din anul 1979 , cind imamul Khomeni reuseste sa inlature de la putere casa regala , inlocuind-o cu o adevarata dictatura purtind masca religiei...lucru ramas neschimbat pina in ziua de azi..
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|