Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Your favorite Sailor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpecialFX |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Incepator
Group: Members
Member No.: 73
|
Pana la inceputul seriei Sailor Moon S, luptatoarea mea preferata era Sailor Marte, dar cand a inceput seria mai devreme amintita mi-am descoperit adevarata dragoste: SAILOR URANUS!!! :D Nu stiu de ce, dar fata asta are ceva deosebit! :roll: Are "acel ceva" care ma atrage, plus ca stie sa cante la pian, instrumentul meu muzical favorit. Poate ca unii nu sunt de acord cu mine pentru ca o considera o lesbiana baietoasa, insa pentru mine asta a fost un motiv in plus ca s-o plac si mai mult. Pe mine ma enerveaza personajele astea perfecte: frumoase, sensibile, pure, etc. Parca le lipseste ceva!... :?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rhea |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
architect
Group: Members+
From: B
Member No.: 77
mie mi-a placut si inca mai imi place Meiou Setsuna, aka Sailor Pluto.... in general Outer Senshi sunt super misto, si sunt puternice, de aia mi-au placut foarte tare. Si celelalte mi-au placut mai mult sau mai putin. ar cel mai tare mi-a placut de Setsuna.... ah, pielea aceea, ochii, parul lung (intr-a 11ea ma hotarasem sa-mi las paru lung lung lung si sa-l vopsesc verde ca sa fiu ca ea... deh, pathetic i know, da' ma amuza ideea. intre timp am avut parul foarte lung timp de vreo3 ani dupa care m-am plictisit monstruos si l-am taiat scurt. much better. ami-style. totusi la ideea cu verdele n-am renuntat... n-am incercat inca) setsuna mi-a placut si ca era misterioasa, si-mi placea si transformarea (btw ati vazut transformarea lui hotaru? io da. nu exista in serial da exista pentru un joc de playstation. am vazut un gif animat cu transformarea... a long time ago...) si vocea ei. nu asa de masculina ca a lui hotaru dar dupa mine la fel dee sexy. that kind of deep voice, if ya know what i mean... mda, setsuna a fost obsesia mea in liceu si m-a trecut prin bac, pana am dat de seimaden. ramane totuis unul din personajele mele preferate
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|