Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


bakemonotoyz.ro

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Despre Torrente


Myst
post Jul 17 2009, 07:03 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 17-July 09
Member No.: 8.869
Points: 8
Gender:



hello, in primul rand felicitari pentru efortul depus la traducerea acestor animeuri.
eu nu am probleme sa tin la seed ceea ce iau de pe site dar se pare ca unele torrente de aici au fost "mutate" si pe alte siteuri si sincer mie nu imi convine sa ajut prea mult pe cei ce folosesc siteuri publice ca si ei la randu lor nu tin la seed
(IMG:http://img193.imageshack.us/img193/4572/diclonius.th.jpg)
nu stiu daca va intereseaza prea mult chestiunea asta dar pe mine m-ar deranja.
numai bine.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Reply to this topicStart new topicStart Poll
Replies

intellect
post Jul 17 2009, 11:09 PM
Post #2


Diclonius
******

Group: V.I.P.
Posts: 947
Joined: 27-July 05
Member No.: 1.690
Points: 3.645
Gender:



Să ne înţelegem din start. Eu aici nu vorbesc despre site-uri ca Demonoid sau TNTVillage, trackere private respectabile, ci despre ale noastre, ceea ce îmi sugerezi tu să devenim.

QUOTE
rationamentul nu are gauri

Ba da, are. Eu mi-am descărcat toate anime-urile după care fac traducerile de pe site-uri publice. Şi raw-uri tot pe public găsesc. De ce aş scoate traducerile pe tracker privat? De unde pupam eu raw-uri dacă erau scoase exclusiv pe privat şi păzite straşnic să nu se scurgă, cum se face pe la noi? De pe public am luat, pe public dau mai departe. An eye for an eye... the good way. :)

QUOTE
publicele se servesc de la private

Evident că nu mă refeream la sursele iniţiale. Evident că acestea sunt private, pentru securitatea uploaderului iniţial, asta e de înţeles. Eu mă refeream, dacă e vorba strict de anime, la anumite grupuri care iau rawuri de pe trackere publice, subtitrări în engleză tot de acolo, fac traducerea şi apoi o dau numai pe privat. Repet, nu-i condamn, e opţiunea lor. Au dreptul să gândească altfel decât mine.

QUOTE
deosebirea e ca pe cele private torrentele se fac din nou cu url siteului respectiv nu se "fura" url altui site implicit si useri.

Poţi vorbi despre "furtul" utilizatorilor numai dacă eşti tracker privat. Trackerul nostru nu are useri înregistraţi, doar vizitatori. Nu văd de ce isohunt sau Tokyotosho, prin faptul că urcă torrentul la ei şi păstrează trackerul nostru, îmi fură ceva, atâta timp cât eu nu aplic sistemul de useri şi raţie, în care contează fiecare bit descărcat, şi nu pun preţ pe trafic. Unde e furtul? De ce m-ar durea pe mine faptul că Pierre din Franţa copie Lydie de pe isohunt şi nu de pe site-ul Diclonius, atâta timp cât creditele din fişier sunt intacte şi Pierre ştie cine a muncit la episodul ăla? Dimpotrivă, mă bucur, fiindcă află mai mulţi despre existenţa mea şi oricine, de oriunde, poate să-mi viziteze site-ul, nu numai utilizatorii trackerului privat şi prietenii lor. Da, să zicem că îmi scade numărul de accesări zilnice şi TB contorizaţi pe tracker. So what? N-am bannere publicitare pe site, mă doare fix în 14 de traficul zilnic. N-am scos episoadele ca să văd cum îmi creşte numărul de TB descărcaţi şi e-barometrul, ci pentru ca oamenii să se bucure de traducerile mele, câte şi cum sunt. Pentru asta, un tracker public cu acces nelimitat mi se pare cel mai comod.

Spui că pe public viteza e mai mică. Nu, pe privat viteza e mai mare fiindcă fiecare stă la seed, alergând după raţie cât mai mare, ca să fie VIP, sau de teamă să nu aibă raţia prea mică şi să zboare de pe tracker. Eu prefer să-i las fiecăruia libertatea să stea la seed de bunăvoie, fără să fac poliţie.


QUOTE
cu alte cuvinte cine l-a pus acolo nu s0a mai obosit sa schimbe si url acestui site... in fine...

Să înţeleg din formularea ta că, dacă trackerul privat celmaitare.ro îmi preia episoadele, trebuie să schimbe numele Diclonius şi trackerul cu ale lui, cu alte cuvinte să şteargă contribuţia mea şi s-o facă ca şi cum ar fi munca lui, release original celmaitare.ro? Şi asta pe motiv că altfel mi-ar fura userii? Ha. Interesant mod de a gândi. :lol: Eu am copiat o căruţă de torrente de pe Mininova în care scria "torrent downloaded from Demonoid.com". Uite că Demonoid nu-şi face atâtea probleme că-şi pierde userii, toată lumea ştie de unde a plecat torentul respectiv, mai multă lume beneficiază de pe torrentele de pe Demonoid, iar Demonoid o duce bine-mersi şi e un nume respectat.
Întorcându-ne la punctul de plecare al mesajului, pe de altă parte, n-am văzut pe niciun tracker public vreun torrent în care să scrie "venit de pe *tracker românesc*" De ce oare? Tocmai fiindcă ai noştri practică acest sistem închis, nu vreau să intru în rândul lor.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
Myst   Despre Torrente   Jul 17 2009, 07:03 PM
shoppy   RE: Despre Torrente   Jul 17 2009, 08:31 PM
Myst   RE: Despre Torrente   Jul 17 2009, 08:47 PM
intellect   RE: Despre Torrente   Jul 17 2009, 09:00 PM
Myst   RE: Despre Torrente   Jul 17 2009, 10:16 PM
intellect   RE: Despre Torrente   Jul 17 2009, 11:09 PM
stx6   RE: Despre Torrente   Aug 1 2009, 11:03 AM
stefy_fan_anime   RE: Despre Torrente   Sep 29 2010, 12:23 PM
kyuubi654   RE: Despre Torrente   Sep 29 2010, 05:09 PM


Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2024 - 08:12 AM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |