Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
In ce limba preferati sa urmariti animeurile?
cilu |
Oct 5 2004, 12:39 PM
|
Nea Puiu
Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
Urmaream Blue Gender si la un moment dat de la un episod ma trezesc ca vorbeau aia in engleza, mah dracie, suna aiurea, voci pitigaiate, si cam aiurea puse....... apoi s-a trecut back la japoneza, am zis asa mai merge, mai vine de-acasa..... Ca sa nu mai mentionez de Rurouni Kenshin, care recicleaza aceleasi voci, ma refer la varianta romana of course..... asa ca va intreb eu pe voi dumneavoastra, onorabili si stimati useri ai anime clubului (si punct ro pe deasupra) in ce limba preferati sa urmariti un anime?
BTW, am uitat sa zic in ce limba imi place mie...Japoneza clar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erynloth |
Oct 5 2004, 09:14 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Sibiu
Member No.: 389
mai mai, da' cine naiba e de parere ca in rom suna bine? eu, care m-am uitat la sakura taisen numai ca era anime si altceva nu aveam ce vedea, si asta in engleza and it sucked, la kenshin nu m-am putut uita pe romani... ma exaspera, uitam cu saptamanile ca si exista :P
sunt de acord cu kagome, ca in germana chiar sunt facute bine, desi prob e si la mine vorba de obisnuinta (tot rtl2 :P)
dar tot cel mai bine e in jap cu sub in engleza.... mai ales ca am inceput sa inteleg cuvinte si scurte propozitii!!! i'm soooo proud of myself *grin* ok, i'll stop bragging, ca prob multi stiti mult mai multa jap ca mine :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|