Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


MaNGAshop.ro

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Filme japoneze non-anime, ASIAN CINEMA


Masatoshi
post Mar 8 2006, 12:35 PM
Post #81


Japan National Team Supporter
***

Group: Members+
Posts: 236
Joined: --
From: Tokyo-to,Shibuya-ku,2-1-15 Shibuya
Member No.: 164
Points: 1.529
Gender:



wong kar wai(sa vedeti "in the mood for love"!!) este supranumit copilul teribil al cinematografiei asiatice. :D
la japonezi, pe langa kurosawa(RIP) ii mai avem pe monstrii sacri ai cinematografiei: takashi miike,takeshi kitano,shunji iwai,sabu sau shinya tsukamoto.
e si vorba de gusturi ptr ca regizorii japonezi au stilul complet diferite. unii afirma ca takashi miike este un nebun pervers care nu intelege realitatea. eu unul il consider un geniu, mai mai mare decat kurosawa.(kurosawa s-a inspirat dupa legende,povesti si istoria poprului japonez)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

rzr999
post Mar 9 2006, 10:58 PM
Post #82


Advanced Member
***

Group: Members+
Posts: 111
Joined: 6-March 06
From: Cluj
Member No.: 2.236
Points: 241
Gender:



zeri: densha otoko ti-l dau eu daca vrei..
masatoshi: The Secret Of Room 2046 - extra, deleted scenes, l-ai vazut ? :)) cred aia lipsea din film ..
shunji iwai ce filme are ? ce stil.. ciudat, poate am auzit, dar acum nu tin minte..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kisa
post Mar 11 2006, 10:50 PM
Post #83


~*okasan*~
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.847
Joined: --
From: Braila
Member No.: 1.303
Points: 3.264
Gender:



Vazut in sfarsit Nana (film japonez facut dupa manga lui Ai Yazawa cu acelasi nume).

Este vorba despre doua fete de aceasi varsta si cu acelasi nume (Nana :lol: ) si personalitati diametral opuse. In timp ce Nana este o persoane puternica, Nana'chan pare genul de fata super kawaii care are nevoie mereu de un sprijin. Cele doua ajung sa locuiasca impreuna si sa se ajute una pe cealalta in momentele dificile. Dar, dupa cum spune si axi:
QUOTE(axi)
Doar atat? :blink:
Cu alte cuvinte finalul este inexistent. Cand povestea devine mai palpitanta, se termina filmul. :P

Concluzia: speram ca anime-ul va fi mai bine pus la punct decat filmul... si ca va avea ca intro melodia celor de la Blast! :lol:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

jory
post Mar 12 2006, 08:30 PM
Post #84


dreaming my life away...
***

Group: Members+
Posts: 214
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 52
Points: 166
Gender:



"The Secret Of Room 2046" e "2046" al lui Wong Kar Wai? a iesit un extended? nici nu stiam...:D

Shunji Iwai a facut "All about Lily Chou-Chou" care mi s-a parut absolut genial, are o atmosfera superba, tragica dar superba si un ost bestial...si "Hana and Alice", "Swallowtail butterfly", "Love letter" si "April story"...si mai sunt in afara de astea dar din cate stiu eu astea sunt cele mai cunoscute...Ayumi Ito (Kuno din "Lily Chou Chou") joaca si rolul principal in "Swallowtail butterfly", dar din cate am citit pe net filmul e cam dezastruos, un fel de salata draguta, nu ma pot exprima pt ca nu l-am vazut..."Hana and Alice" in schimb e dragut... mai girlish...

A :( ...ce dezamagireeeeeeeeeeee....si eu care tocmai pusesem la download "Nana", filmul.....de cand asteptam sa faca si ei un anime ceva dupa manga-ul asta....ma rog, acu astept anime-ul...sper sa fie mai ok... <_<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

kaoru
post Mar 17 2006, 10:31 PM
Post #85


High Class Member
*****

Group: Members+
Posts: 600
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 22
Points: 344



Tocmai ce-am vazut cateva filme in ultima perioada...ma gandeam sa vorbesc putin despre ele...as seen from 'down' here...
Seven Swords si House of flying daggers amandoua cam prin aceasi categorie. Interesante mai ales House of Flying Daggers care mi s-a parut chiar reusit ca realizare > folosite sugestii pentru a exprima momente de timp si efecte speciale destul de reusite. Momentele de lupta au o miscare foarte teatrala si par dansuri foarte bine gandite si sincronizate foarte reusit cu muzica. Are imagini de arta si asta m-a incantat foarte tare. Nici scenariul nu este tocmai de lasat deoparte. Nu o sa insist prea mult pe cele doua pentru ca in final lasa impresia ca sunt totusi facute pentru comercial > o poveste care a inceput de la succesul Crouching Tiger Hidden Dragon probabil. Plus ca poate nu ma incanta cel mai tare filmele cu arte martiale desi atmosfera de legenda din ambele le face cu siguranta sa fie mai mult decat atat.
Il Mare o poveste de dragoste uimitor deloc plictisitoare and I'm a boy u should know. Cu un scenariu foarte bun incat americanii s-au hotarat ca si in cazul altora multe, ca ar fi cazul sa-l ia si sa-si puna ei amprenta putin (speram de data asta sa se stearga bine de mizerie pe maini inainte s-o faca si sa faca bine sa nu-l pateze si pe asta) cu Keanu Reeves in Rolul principal. O transcedere a sentimentului dincolo de timp asta este un film de atmosfera. Povestea se invarte in jurul unei superbe locuinte lacustre cu numele Il Mare unde cei doi locatari isi desfasoara poveste de dragoste intr-un mod tare neconvetional comunicand printr-o cutie postala care trimite scrisori in timp. Marog e mult mai complicat de-atat si nu as vrea sa stric toata placerea so U should see it.
Shimotsuma Monogatari (Kamikaze Girls) care mi s-a parut unul foarte reusit. Stiu ca s-a mai vorbit despre el in cadrul acestui thread. Atmosfera gen FLCL si exagerarile foarte anime like fac din el un film care cu siguranta nu ar fi inghitit de oricine usor. dar cu putina rabdare sigur se dovedeste a fi un film deosebit si destept. Plin de stari contradictorii, foarte dinamic si plin de un umor foarte nebun. Ironii foarte subtile (nu tot timpul) la adresa iankeilor si o poveste extraordinara despre prietenia dintre o Lolita Girl si o Kamikaze biker Girl. Mi s-a parut un mod de abordare a unor subiecte intr0un mod foarte similar cu cel din FLCL asa ca cine a vazut anime-ul ar fi incantat cu siguranta. Doua staruri J-Pop Kyoko Fukada si Anna Tsuchiya joaca minunat rolurile a doua suflete pereche. Un film despre autocunoastere in perioada in care personalitatea este exagerata la maxim si este timpul deciziilor. Mie unul mi-a placut tare.
Oldboy. Now this one, will certainly remain as one of my all time favoutrites. Mi s-a parut genial. Film Korean dupa un manga japonez si cu premii ca Marele Premiu al juriului la festivalul de la Cannes, Best Foreign Film la British Independent Film Awards si Cel mai Bun Film la Sitges International Film Festival trebuie macar sa fie aproape de genialitate. Mie teama ca daca as incepe sa vorbesc despre el as umple 5 pagini si tot nu ar fi de-ajuns. Pe scurt povestea lui Oh Dae-soo un om de afaceri care este inchis pentru 15 ani si apoi eliberat brusc si avand la dispozitie numai 5 zile pentru a descoperi identitatea celui care l-a inchis si mai ales motivul. But oh it's soo much more. O sa gasiti o gramada despre el pe net so check it out. Un film care surprinde prin foarte multe lucruri si care chiar da de gandit mult. Plin de motive, metafore si pretexte ca sa te afunzi atat de tare in Rabbit Hole incat sa nu mai vezi luminita de la capatul tunelului > un singur cuvant > genial.

(IMG:http://www.facets.org/Images/oldboy.jpg)

Acum ca am scris prea mult ma opresc...Probabil am mai vazut cate ceva 3Iron, My Sassy Girl, Ringu 0) dar imi este si somn...am avut un fel de examen partial astazi...plus ca probabil nu o sa citeasca nimeni tot ce am scris pentru ca este prea mult fie o sa mi se spuna again ca nu sunt sanatos...Oyasumi mina.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

shuin
post May 17 2006, 03:24 PM
Post #86


JENOVA Clone
****

Group: Members+
Posts: 418
Joined: --
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
Points: 438
Gender:



Well crek o sa fac rost de Il Mare.. mai recomandati'mi ceva filme asiatice.. n'am mai vazut unul d mult... Ce a mai aparut nou si e fain?
Il Mare seamana cu 3-Iron?

Anyway kaoru c parere ai avut despre 3-Iron si My sassy girl? Kt despre oldboy d acord k e genial regizat, genial scris si genial jucat de actori. Am scris si io despre el in topicul asta... si orice s'ar spune a devenit un clasic. Anul asta cik apare remakeul. Mel Gibson in rolul principal. Poate poate...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

lia
post Jun 6 2006, 05:27 PM
Post #87


Incepator
Group Icon

Group: Members
Posts: 27
Joined: --
From: cluj-napoca
Member No.: 701
Points: 57
Gender:





In seara asta la cinema Republica, Cluj, ora 23, ruleaza Takeshi Vs. Takeshi de Takeshi Kitano la TIFF. Mai este o proiectie duminica la ora 11. e cel mai recent film al sau, cred.


In cadrul TIFF am mai fost la Eli, Eli, Lema Sabachthani? de Shinji Aoyama. Pe scurt un virus se raspandeste in toata lumea si deterina pe cei infectati sa se sinucida. Doi muzicieni incearca sa gaseasca un remediu prin muzica. Muzica nu e deloc obisnuita, este mai degraba o compilatie din diferite zgomote produse de diverse obiecte casnice. Interesant ca si experienta, dar nu vreau sa ascult coloana sonora :D.

Vineri la 23 la Victoria ruleaza Sympathy for Lady Vengeance de Chan Park, regizorul coreean "vinovat" de Old boy care a rulat in deschiderea TIFF de anul trecut.

Cam astea ar fi filmele asiatice de anul asta de la TIFF

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Tezeu
post Jun 14 2006, 10:48 PM
Post #88


Jedi Cleric (ManBearPig Rase)
***

Group: Members+
Posts: 256
Joined: 20-April 06
From: Bucuresti
Member No.: 2.451
Points: 607
Gender:



Tocmai am terminat de vazut SEOM... interesant, dar trebuie aprofundat filmul asta ca nu stiu cat din el am inteles. Pe IMDB este un comment interesant, care prezinta clar filmul: "Very painful view of relationships".
Spre finalul saptamanii asteai fac si eu rost de 2046... chiar sunt curios sa-l vad, odata ce e... foarte laudat.

(P.S. Filmele japoneze sunt foarte bine realizate,pacat ca, nu stiu de ce, nu pot sa le suport moacele barbatilor japanezi... bleah!)

(IMG:http://www.cnc-cinema.be/artfilm/films/seom/seomjaquettedvd.jpg)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

jory
post Jun 20 2006, 08:00 PM
Post #89


dreaming my life away...
***

Group: Members+
Posts: 214
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 52
Points: 166
Gender:



Lol, "The Isle" e de-a dreptul "painful" si vizual si psihic, la anumite faze... filmele asiatice reusesc cu succes sa imi imbogateasca cunostintele in materie de experiente extreme.... :lol: ....sincer eu am citit cateva chestii pe cateva forumuri in legatura cu unele idei ale filmului de fata dar nu reusesc sa le integrez, iti trebuie o gandire dedicata anumitor chestii ....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

liantasse
post Jun 22 2006, 01:05 AM
Post #90


Liantassë is a Knight of Bygone Times
***

Group: Members+
Posts: 248
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 1.001
Points: 214
Gender:



A vazut cineva The King and the Clown (Wang-ui namja)?

Eu l-am vazut acum o saptamina si ceva pe youtube, si de atunci sint in transa si am withdrawal symptoms, si abia astept sa-l descarc de undeva!!! Daca deja cineva il are, va rog salvati un biet copil de la moarte!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

bogdan
post Jun 27 2006, 09:12 PM
Post #91


High Class Member
*****

Group: Members+
Posts: 684
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 366
Points: 1.182
Gender:



mai deci exista pe forum acilea un tutorial despre cum sa dowloadezi clipurile alea de pe youtube ... uite AICI e topicul cu pricina...multa bafta ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

shuin
post Jul 15 2006, 07:30 PM
Post #92


JENOVA Clone
****

Group: Members+
Posts: 418
Joined: --
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
Points: 438
Gender:



Vazut acum ceva timp 'Il mare'. Fain, foarte fain. Mi'a adus aminte de Frequency, un film american mai orientat pe actiune dar care are la baza aceeasi idee de distorsiune in spatiu si timp. Acum ceva timp a fost premiera remake-ului in america. Lake House se numejte si ii are in distributie pe Keanu Reeves si Sandra Bullock. L'a vazut cineva? Si cum vi s'a parut? Mai bun sau mai slab dekt originalul koreean?

Acum sunt interesat de Seom. Probabil datorita faptului k e regizat de Kim Ki-Duk unul dintre cei mai buni regizori koreeni ai momentului (3-iron si Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring au fost 2 filme f faine). A vazut cineva ultimul sau film 'Time'?

As a side note, filmele japoneze sunt depasite de situatie knd sunt puse in acelasi context cu cele koreene. IMO, koreean cinema > japan cinema.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

jory
post Jul 19 2006, 06:35 PM
Post #93


dreaming my life away...
***

Group: Members+
Posts: 214
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 52
Points: 166
Gender:



"Lake house" sucks....pt cine a vazut "Il mare" e huuuuuuuuuuuuuuge disapointment...pt mine cel putin a fost..chit ca era cu Keanu Reeves :D... si acu se apuca dragutii de americani sa face remake si dupa "Oldboy" si "My sassy girl"..nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

transe
post Jul 27 2006, 10:20 PM
Post #94


poison gurl
***

Group: Members+
Posts: 282
Joined: --
From: in my mind
Member No.: 333
Points: 154
Gender:



"Oldboy" sux!! Shi acum regret ca l-am vazut <_< Este cu adevarat bolnav..
De curand am vazut la cinema"The promise", tradus in limba romana "Ultima printesa" :blink: Multe efecte shi imagini de basm+lupte in stil asiatic, dar scenariul are multe scapari...shi un final confuz din punctul meu de vedere.E dragutz de vazut pentru artisticitatea sa totusi...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

zeri
post Sep 26 2006, 12:11 AM
Post #95


Dreamer
Group Icon

Group: Admin
Posts: 2.498
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 14
Points: 807
Gender:



Am vazut Su-ki-da, a doua creatie a regizorului Hiroshi Ishikawa, un film lent si placut despre un baiat si o fata care se intalnesc din greseala dupa 17 ani. Torrentul cu filmul inca se mai gaseste pe sharereactor.ro

M-ar interesa si primul film scos de Hiroshi Ishikawa, si anume Tokyo Sora. Daca il are cineva sa ma anunte si pe mine pls
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

KenyaSong
post Feb 7 2007, 04:50 PM
Post #96


Songeur
***

Group: Members+
Posts: 196
Joined: 28-September 06
From: Bucuresti / Ploiesti
Member No.: 3.050
Points: 406
Gender:



recomand un film japonez, o drama, care mie mi-a placut mult de tot (am plans chiar un pic la el, eu, care nu sufar sa plang la filme)... ii zice Nobuta wo Produce.
este povestea unei fete ce isi schimba liceul; ea este foarte timida -> doi colegi isi propun sa o promoveze ca sa devina cea mai populara din scoala...
povestea e delicioasa :P, merita vazut...(cred ca sunt vreo 7 episoade de 45min)

am vazut mai sus ca se spunea de Oldboy... wow, cand l-am vazut, am ramas bouche bée...

zilele astea am in plan sa urmaresc Swing Girls care pare comic de tot; e cu swing ;)

LE: chiar in seara asta l-am vazut. e intr-adevar comedie absolut magnifica :))
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

key_cee
post Apr 12 2007, 02:59 PM
Post #97


Incepator
**

Group: Members+
Posts: 36
Joined: 11-April 07
Member No.: 4.118
Points: 74
Gender:



Ca tot am vazut ca s-a discutat mai devreme (f devreme) despre Takashi Miike, ce parere aveti despre ultima realizare pt. TV, episodul IMPRINT din "Masters of Horror"?
Surprinzator, am gasit o nota de 7.2 pe IMDB (din 834 de voturi, ce-i drept) / pana acum nu au fost prea generosi cu el, d-aia ma mir.
In fine, sunt f. curioasa cum vi s-a parut voua, eu marturisesc ca mi-a placut destul de mult, poate cel mai mult pe stilul asta de la Visitor Q incoace.

PS: Nu-l recomand celor cu fobii la ace, seringi/ chestii intzepacioase in general.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

cipz
post Apr 12 2007, 04:01 PM
Post #98


Advanced Member
***

Group: Members+
Posts: 113
Joined: 31-December 06
From: Bucuresti
Member No.: 3.527
Points: 456
Gender:



Am dat search sa vad daca nu s-a vorbit despre acest film si nu am primit nici un rezultat.
Un film filmat in Franta si in Japonia care mi-a placut tare mult este "Stupeur et tremblements" ("Fear and Trembling", titlul in engleza).
In film este vorba despre Amelie, o belgianca nascuta in Japonia, care isi petrece copilaria in Japonia, reintorcandu-se in Belgia, unde studiaza Japoneza fiind impresionata de amintirile ei din copilarie. Ea reuseste intr-un final sa semneze un contract cu o companie mare companie Japoneza (Yumimoto) pentru un an.
Ajunsa in Japonia, desi are mult cunostiinte despre cultura Japoneza ea nu se poate abtine sa nu faca greseli "tipic vestice" si intra in conflict cu sefi sai japonezi.

Mai mult nu va zic. See the movie. :D

http://imdb.com/title/tt0318725/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

aldonza
post Apr 19 2007, 04:05 PM
Post #99


Advanced Member
***

Group: Members+
Posts: 198
Joined: 20-December 05
From: Bucuresti
Member No.: 2.027
Points: 432
Gender:



Am vazut multe filme japoneze, dar sa vedem ce-mi mai aduc aminte: Yume, Shichinin no samurai, Musashi, Zatoichi, Shinobi, Rashomon, Azumi,Yojinbo, Kagemusha...toate sunt vechi,dar am avut ocazia sa vad anul trecut la Gala Filmului Japonez si filme noi : Warabinokou, Warau Kaeru, Blue.
Totusi filmul meu de suflet ramane KAMISAMA MOU SUKOSHI DAKE. ( drama, 12 episoade) :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

andrutz4
post Jun 19 2007, 03:54 PM
Post #100


Incepator
**

Group: Members+
Posts: 65
Joined: 16-April 07
From: acasa
Member No.: 4.154
Points: 102
Gender:



pai... :unsure: eu ma uit la multe filme (drame, actiune, sf,...) dar nu retin numele la toate :D ... dar imi amintesc un fim japonez care l-am vazut saptamana asta : Death Note (ma refer la film, nu la anime. Este chiar super)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2024 - 04:38 PM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |