Anime-Club :: Comentarii :: Un moment istoric
Vizitator, bun venit pe Anime-Club 

 Meniu
 
 
 Chat


IceJack: [07:29] Shingeki no Bahamut - Virgin Soul .. . pretty good, desi parca mi-a placut primul mai mult, s-a concentrat pe mai putine ideii si teme. Nina mi-a placu
Coyotee: [16:10] mai bine discord: https://discord.gg /KHcrMXx
Ranma-kun: [03:17] Si eu mai traiesc. Propun creearea unui canal de WhatsApp sau ceva de gen, pentru old farts
LordMethos: [17:59] yawn
CyBeR: [13:30] Bine zis ca pe aici bantuim.
IceJack: [01:43] in alta ordine de idei Sword Art Online Alternative – Gun Gale Online m-am surprins placut enorm de mult, e ciudat sa vezi un spinoff mai atragator
IceJack: [01:43] Pe aici nu se traieste, pe aici se bantuie biggrin.gif
Coyotee: [00:53] ia uite cine a inviat smile.gif)
LordPhoenix: [20:18] Cum sa nu traim?
APoKLips: [19:32] Că care mai trăiește?
Arhiva 
 
 Reclama
 
 
Reclama
 

Un moment istoric
Zilele acestea se face istorie in randurile fanilor anime. Din zona AMV-urilor vine o stire cel putin interesanta:

AMVJ Remix Sessions - proiect pornit de trupa japoneza Boom Boom Satellites organizeaza un concurs fara precedent.

Pentru promovarea anime-ului Vexille si a noului album Boom Boom Satellites, "Exposed", s-au pus la dispozitia publicului CATIVA GIGA de material video (fara sunet) din Vexille - atat in format VOB, direct din sursa de DVD, cat si ca .mp4 . Totodata la download este si un minut si jumatate din "Easy Action", o piesa de pe albumul mentionat mai sus. Care-i catch-ul? Editorii de AMV-uri din toata lumea sunt invitati sa downloadeze materialele si sa editeze cu ele cele mai bune AMV-uri de care sunt in stare. Toti editorii pot uploada apoi pe site clipurile lor, unde vor fi afisate alaturi de restul. Dupa deadline va fi ales cel mai bun clip si acesta va fi proiectat in cadrul unui concert Boom Boom Satellites. Totodata castigatorul va primi un premiu. Concursul este realizat printre altele cu ORG-ul ca partener. Tim Park [dokidoki] - unul din administratorii comunitatii si editor foarte cunoscut chiar el - face o nota: "Organizatorii spun ca pot extinde deadline-ul daca vor crede ca acest lucru va mari numarul de clipuri uploadate." Pe langa materialele mentionate, site-ul concursului contine si o galerie in care se pot viziona AMV-urile realizate pana acum.

E inutil de scos in evidenta importanta acestui concurs. Este pentru prima data cand un producator ofera de bunavoie materiale cu copyright spre download gratuit, pentru a fi remixate de oricine. Totodata este pentru prima data cand AMV-urile sunt incurajate fatis si este stimulata creativitatea editorilor in acest mod.
Se creeaza astfel un precedent in favoarea AMV-urilor ca mod de expresie artistica si cine stie, poate in scurt timp AMV-urile vor iesi din portiunea legala gri in care se afla acum.

Acest eveniment, cuplat cu recenta decizie ADV de a difuza gratuit pe internet anime licentiat de ei (ad supported) fac din acest inceput de 2008 unul cel putin interesant pentru fanii de peste tot. Sa speram ca anul ce tocmai a inceput va aduce schimbari majore la modul in care opereaza industria acum.


Nu puteam sa inchei aceasta stire despre AMV-uri fara sa mentionez ca Viewer's Choice Awards 2008 - "Oscarurile AMV-urilor" au inceput.
Orice user de pe Org poate nominaliza AMV-urile lui/ei favorite din 2007 din categoriile mentionate pe comunitate. Se estimeaza ca la inceputul lui Martie vor fi numiti castigatorii. Pana atunci insa grabiti-va! Mai aveti pana pe 20 Ianuarie sa propuneti clipuri pentru nominalizare.
Postat de: Coyotee

Postat de: kAtA_ssj6
o mare prostie de concurs si pe deasupra mai e si pe tema de amv ... [no freestyle] @_@
 

Postat de: The Different Mechanist
lol

0/10
 

Postat de: Sidonix
bullshit... pe masura ce trec anii ne scufundam in subcultura... asta numesc ei proces de creatie in ziua de azi!?... geez <_<
 

 UserCP

User: 
Parola: 

Inregistrare 
 
 Poll
Perioada preferata de animatie?
[ Rezultate ]
Trebuie sa te loghezi pentru a putea vota

Poll DB 
 
 Statistici
Total postari: 157653
Membri: 8001
Cel mai nou membru: Gabriel82
Max online: 500 pe 26 Jul 2013, 06:04 PM
Useri online:
Gabriel82

Total online: 87
Membri: 1
Membri anonimi: 0
Vizitatori: 86
 
 
Anime in Romania
Anime-Mania Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs :: Evangelion


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin


Powered by Anime Power Engine v2.0.2
Copyright © 2018 Anime-Club Romania.