Alright... Mod de folosire a punctelor, LOL... Nu mai aveti ce face? Va tot invartiti pe aici spunand ca e un forum manga/anime si totusi va chinuiti sa gasiti metode prin care sa ne distrageti atentia... Nu pricep, dar va sustin.
Asa ca, as vrea sa fac cateva sugestii... So: Nu mi se pare ca posturile ar trebui sa conteze atat de mult, cred ca vechimea e mai importanta decat ce aberam in scris, adik cei care sunt vechi si intra regulat sa aiba mai multe puncte, indiferent daca posteaza ca apucatzii sau nu.
Nu mi se par bune ideile cu schimbatul nickname-ului, asta ar crea confuzie... Iar scrierea sa in culori nu cred ca ar face decat sa ne arda retinele fara nici un sens. Just think how much pink u can handle guys...

Cred ca ar trebui sa poti cumpara:
1. Sa poti sa ti cumperi "atacuri la persoana" - un fel de card care sa poate fi folosit cand ai chef, si cu cine ai chef(inclusiv adminii) sa coste mult si, heres the really great part: cel care a fost atacat sa nu aiba dreptul sa te atace la randul lui fara un card.
2. Pentru incepatori, item care sa coste putin - sau sa fie acordat pe gratis cu prima ocazie cand intra la sectiunea "magazin" in care sa li se explice regulile si ce ar trebui sa vizioneze ca sa inteleaga cat de cat despre ce se vbeste pe forum aswell as sectiunea magazin.
3. Sa poti paria... Dar inca nu m am gandit pe ce anume, dar banuiesc ca s ar gasi ceva, nu i asa?
4. (Acest numar necesita o zona speciala, numita Duel... Necesita un juriu acolo, care sa decida castigatorul duelului)
Dupa cum am spus mai sus in zona Duel - pe care o vad doar cei de 16 ani sau mai mari ar putea sa se dueleze cei ce vor in replici, in gluma sau in serios. Aici s ar putea face pariurile... Fiecare provocare la duel sa coste puncte, dar daca castigi sa le iei inapoi + inca pe atat.
Ma mai gandesc...