Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Inuyasha (General Stuff)
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Feb 10 2004, 10:53 PM
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
InuYasha este unul dintre cele mai bune anime-uri care le-am vazut, si la mine sta in top langa Ranma 1/2, singurul lucru care nu imi prea place este ca mor prea multzi oameni si mie nu imi prea plac lucrurile alea :cry: , dar este super fain, imi place foarte mult actziunea si relatzia InuYasha-Kagome si Sango-Miroku :), din pacate nu am apucat decat sa vad primele 52 de episoade, doar atat au aratata pe rtl2, astept continuarea, candva prin 2005-2006, imi place mai mult sa le vad la TV :P, oricum... pot sa dld manga-ul...
Alt lucru foarte fain este ca InuYasha este inspirat destul de mult din ranma, mai ales caracterele si relatziile, de fapt in versiunile originale japoneze, multe din caractere au aceleasi voci :weee:
Sper sa se uite cat mai multa lume de pe forum la InuYasha, pentru ca este unul dintre cele mai bune si cele mai populare anime-uri la momentul actual, merita vizionat, merita adorat :wink: I just love it :P afterall.. e de Rumiko no Megumi-sama
P.S. un manga care e mai vechi dar se aseamana mult cu InuYasha, facut tot de Rumiko Takahashi este Mermaid's Saga, l-am pus pe net cu ajutorul unui prieten, uitatzi-va la downloads, acuma postez restul linkurilor, Yuki cred ca o sa-tzi placa, caracterul feminin principal arata ca Ranma cu personalitatea lui Inu intr-un fel, iar personajul feminin arata ca si Kikyo cu personalitatea.... hm... ceva de genul lui Kagome... este destul de frumos... eu deabea am citit primul volum si is profund impresionat, are numai 16 Mb pe volum... deci trebuie downloadat :)
(IMG: http://www.animechains.org/~iyworld/iyimage/both/both_042.jpg)
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Feb 12 2004, 12:11 AM
|
Hagane no Hakase

|
Hm.....Openingurile si Endinguriel le gasitzi probabil pe www.inuyasha.de, alt site mai interesant este www.inuyashaworld.com , nu stiu daca este manga-ul pe undeva pe net de downloadat, oricum eventual pt sa-l pun, dar... daca vretzi un shat pe irc, join #inu #inuyasha #inuyasha-chat #iy-anime si parca mai sunt, dar nu se prea chatuieshte decat pe #inu, really a little nice little chan, acolo-s si eu mai frecvent, irc rpg-urile is really funny, dar l-au dat pe homie afara :P, aha... mai bine intratzi si pe #timeless-anime si ala e mic, dar e fun :P , oricum pe mai toate gasitzi downloaduri etc..., aha si un alt comunity site ar fi www.inuyasha.net , este o comunitate de inuyasha fans destul de maricica, si au si ceva downloaduri, deci e destul de fun :P
|
|
|
 |
 |
|
 |
Kagome |
May 5 2004, 03:23 AM
|
kaa-chan

Group: Members+
From: Brasov
Member No.: 292
|
Dupa parerea mea InuYasha este unul dintre cele mai bune anime, si asta pentru ca se axeaza in general pe sentimente. Are un plot interesant care se combina cu umor si dragoste (triunghiul Inu/Kag/Kik ; Sango/Miroku)
QUOTE singurul lucru care nu imi prea place este ca mor prea multzi oameni
- in general mor multi demoni, oamenii care mor sunt omorati de demoni ( si asta nu se prea arata) si cateodata de InuYasha cand este full-youkai. :cry: cred k asta ar fi un motiv pentru care rtl2 nu mai vrea/vroia sa dea anime-ul(violenta)...eh...eu sper sa mai dea desi momentan chiar vreau sa fac rost de dvd-uri. :wink:
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
May 5 2004, 08:03 PM
|
Hagane no Hakase

|
Naruto2004, de ce nu le iei de pe #timeless-anime de pr rizon, majoritatea de acolo s-au mutat de pe #inu, si stiu ca le au in super calitate, try it :P, eu nu am conexiune care sa ma tzina though :(.
Anyway, nu merita cumparate, mai bine le downloadezi, se gasesc si pe net in HQ divX, si DVD ripuri, productzia engleza sux, adica dubul, stiu de la LoneWolf, e chiar foarte prost facut si cu multa cenzura, si cea japoneza e greu de obtzinut. Anyway, oricum sunt bune, si pe rtl2 nu le dau pt ca asa vorei, de prima data trezesc interesul, apoi le vand pe dvd, si apoi dupa ani dau restul, este un marketing strategy pentru ca la ei sunt multzi fani si au bani germanii pt asa ceva, deci totul este o schema comerciala, asa au facut si la Ranma, care l-au terminat de tradus de mai bine de 2 ani si tot nu dau restul :(.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
May 5 2004, 09:26 PM
|
Hagane no Hakase

|
Oh well... pai mere de pe irc, cei de pe timeless au ADSL... deci mere, anyway, mai is care au inuyasha in calitate mai buna cred, si oricum, eu is obishnuit cu .rm-uri deci nu ma prea deranjeaza calitatea :P, anyway, cred ca iau mangaul first.
Italienii dau si ei ushor cenzurat, si nu imi prea plac duburile in italian, da anyway, ce imi place la germani este ca ei reproduc si songurile si ies destul de bune, au studiouri intregi, cantaretzi angajatzi and suff.
Dar ce urash la versiunea germana este ca, in versiunea japoneza la InuYasha, Inu are aceeashi voce cu Ranma, in versiunea germana, are vocea lui Ryoga, ceea ca ma enerveaza rau, anyway, i like Ryoga too.. fits better with my personality, dar totushi, Ranma rulz. Si in versiunea germana, Ranma-chan, Sango si Misty au aceeashi voce, ce devine enervant :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|