Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


MaNGAshop.ro

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> This Has To Stop!


Alexander
post Mar 22 2006, 03:28 AM
Post #1


Class Member
****

Group: Members+
Posts: 340
Joined: --
From: Iasi
Member No.: 1.182
Points: 514



Stiu ca nu am voie sa deschid decat 2 topicuri la FANART dar simt nevoia de al face pe al...3 lea, cred ca trebuie sa ne confruntam cu un lucru:
Multi dintre voi nu au ce posta, si spun asta nu din mandrie... ci cu parere de rau. M as bucura sa vad ca toata lumea deseneaza excelent, ca fiecare are stilul sau si chiar poate galeria sa. :)

Asa ca ce ar fi sa ne limitam la ceea ce e mai bun, sa filtram ceea ce se posteaza aici dupa calitate? Nu cer o revizuire cu scantei, dar macar sa scapam de topicurile in care sunt afisate imagini execrabile! Si nu cer deletarea lor, ci dimpotriva mutarea lor in arhiva.

Cred ca ar da si un aspect mai...aerisit acestui subforum. :unsure:

Sa postezi la FANART nu ar trebui sa fie un drept ci mai degraba un privilegiu, nu are sens sa lasam lumea sa posteze in nestire pana umplem photobucket-ul - tot ce am face e sa ne amagim. :rolleyes:


Rog adminii sa nu mute acest topic deoarece ii priveste pe toti cei care posteaza aici, vreau sa aud parerea cat mai multor useri.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

CyBeR
post Mar 22 2006, 07:32 AM
Post #2


Sick of this world
**********

Group: Members+
Posts: 1.341
Joined: --
From: Eternal Purgatory
Member No.: 35
Points: 1.030
Gender:



Alexander, topicul asta nu-si are rostul. Tie-ti scapa din vedere ca NU suntem un forum axat pe artwork/fan-art. Sectiunea aceasta exista pentru ca toti sa-si poata posta "capodoperele". Nu conteaza daca copiaza sau deseneaza chestii originale...nu-i putem da deoparte pe cei care abia incep si au nevoie de sfaturi (stiu din propria experienta...am si eu niste tampenii postate pe aici dar nu ajungeam nici macar la nivelul ala daca nu primeam sfaturile altora).

Da, sunt de acord intr-un fel cu ceea ce zici...cu totii vrem sa vedem chestii frumoase la fan-art dar nu toti sunt artisti precum Kaoru, Uje, Tenshi s.a. Trebuie incurajati cu totii. Da, am sa fac o oarecare curatenie pe aici zilele astea, in special la topicurile unde nu s-a mai postat de foarte mult timp.

Plus...zici sa ne limitam la ce-i de calitate...cine hotaraste ce-i de calitate si ce nu? Tu? Eu? Daca nu ne place un desen, asta inseamna ca altora nu le poate place? Nu mi s-ar parea cinstita o asemenea gandire pe aici, mai ales ca incercam sa fim un forum cat mai accesibil cu putinta pentru toti. Daca nu-ti place ce a creat cineva...zi-i ce a gresit si cum poate repara. Daca doar copiaza..."GET ON WITH THE ORIGINALS MATE!"...

Nu inchid inca topicul dar mai mult de atat nu pot zice incat sa te conving ca ceea ce zici nu prea e aplicabil si nici de bun gust.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Alexander
post Mar 22 2006, 12:50 PM
Post #3


Class Member
****

Group: Members+
Posts: 340
Joined: --
From: Iasi
Member No.: 1.182
Points: 514



Sunt de acord cu ajutatul celor care il cer sau au nevoie de el dar nu vad de ce ar trebui sa stam cu 15 topicuri moarte de vreo doua luni in aceeasi caruta cu cele noi... :huh:


QUOTE
Nu mi s-ar parea cinstita o asemenea gandire pe aici, mai ales ca incercam sa fim un forum cat mai accesibil cu putinta pentru toti.



Cinstita fata de cine? De incepatori sau de avansati? In fine, poate ca am exagerat... Ai dreptate, trebuie sa fie accesibil pt toti. ;)


QUOTE
Nu inchid inca topicul dar mai mult de atat nu pot zice incat sa te conving ca ceea ce zici nu prea e aplicabil si nici de bun gust.


Bun gust? :lol: Aplicabil stiu ca nu prea e, dar cand vine vba de arta culinara eu il consider un fel de mancare delicios, deci cum a spus si Cyber topicul ramane deschis pt doritorii care vor sa mi/i dea in cap.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 10th June 2024 - 06:32 PM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |