Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


bakemonotoyz.ro

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dreptul La Replica


Majin
post Nov 9 2005, 12:08 AM
Post #21


<< 魔ē„ž Senpai >>
**********

Group: Members+
Posts: 1.138
Joined: --
From: << Above you ! >>
Member No.: 28
Points: 505
Gender:



geez....iar a inceput! mesaj catre userii noi {puteti sai spuneti atak la pers, da is satul pana peste cap de kkturile astea} : nu va bagati..nu stiti cine e mangaboy si ce a facut !
multi useri de pe m-a si-au luat ban fara nic un motiv.si eu am fost banat , cand eram admina kolo..de fapt eram head adm si mangaboy era owner! de ce?? pt ca alin mia spus sec: alege, ori cu m-a {site la care am muncit si eu si am adus useri, ideea forumului m-a imi apartine si mie cat ii apartine si lu alin, fiindca despre mine era vb cand a spus de canalul #planetvejita} , ori cu ro-anime{vechiul anime-club}. am ales ro-anime si useru meu a fost modificat.ince sens? in loc de rank aveam scris mare si cu rosu :USER PEDEPSIT. iar semnatutra mea a disparut si in loc era un text f interesat legat de maicamea si de originile mele! asa ca dragi useri de pe m-a , care sunteti atat de saritori in apararea lu alin, MAI TACETI NAIBII DIN GURA ! NU STITI CE SA INTAMPLAT, NU STITI DE CATE ORI MANGABOY SA DAT PESTE CAP SA DISTRUGA CANALUL DE MIRC #RO-ANIM SI DE CATE ORI A INCERCAT DA DEA JOS FORUMU RO-ANIME !
legat de useri banati...de exemplu cyber de pe ro-anime mi sa alaturat pe m-a ca mod la cafenea.eu si el am incercat sa aducem forumu pe un drum bun.dar daca a comentat la ceva spus de jelly , buff ban.ca sa nu mai zic ca saracu primeste zilnic mailuri de la adrese de amil cuma r fi sa_te_f*t@curva.ro..cel putin 10 pe zi.
eu unu inca nu am ban pe m-a ..de ce ??nu stiu!!!sa fie pt ca alin a vazut ca am reusit sa transform useri care erau mega spameri in useri care reusesc aku sa posteze macar cate 4 randuri?? sa fie pt ca am "lucrat" candva impreuna?sincer nu am intereseaza..ma bucura ca uniii embri de pe m-a sau trezit si nu mia dau impresia unor pusti de 5 ani !
sper sa terminati od ata cu prostia asta. nu lucru e f clar : ALIN A FACUT F MULTE TAMPENII , A INCERCAT DE F MULTE ORI SA DEA JOS ATAT CANALUL DE MIRC CA SI FORUMUL NOSTRU ! ASA CEVA NU SE UITA PREA USOR.....
ja ne!

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Iusty
post Nov 9 2005, 12:14 AM
Post #22


Sad in a sad world
**

Group: Members+
Posts: 73
Joined: 28-September 05
Member No.: 1.832
Points: 156
Gender:



Şi cum de nu mă lămureşti tu? Nu se poate afla / fura un IP? :P
PS n-aş prea vrea să fac offtopicuri, din moment ce sīnt relativ nou... dar dacă am fost īntrebat, trebuia să răspund, nu? :D
To Majin... şi orice altcineva care are ceva cu Jeleu: nu mă doare, poţi să nu uiţi din partea mea, nu mă interesează... dar bine că măcar tu n-ai zis nimic de rău de site... Arigato :D
Edit: de scris de la calcul meu n-avea cum, să fie din acelaşi oraş sau de la aceeaşi reţea, improbabil. Doar de la voi :twisted: Apropo, ce ţi-a dat ideea că am luat ban pe IP?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

zeri
post Nov 9 2005, 12:38 AM
Post #23


Dreamer
Group Icon

Group: Admin
Posts: 2.498
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 14
Points: 807
Gender:



Poate avea acelasi IP cu tine numai daca face parte din aceeasi retea cu tine sau a scris exact de la computerul de la care ai scris tu mai inainte cu cateva minute. O coicidenta cam mare, nu?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 2nd June 2024 - 11:01 AM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |