Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


MaNGAshop.ro

8 Pages « < 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Honey & Clover


ruxi
post Sep 20 2006, 10:21 AM
Post #121


Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group Icon

Group: Members+
Posts: 885
Joined: --
From: Bucharest
Member No.: 233
Points: 1.392
Gender:



din pacate, se pare ca in anime lucrurile stau un pic altfel in ultimul episod. in fine, om trai si om vedea.

of of of....Morita Morita, ce-mi faci tu mie, ca i'm in love head over heels :lol: :lol: :lol: :lol:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

axi
post Sep 30 2006, 08:40 AM
Post #122


Sempai?!
**********

Group: Members+
Posts: 2.481
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 244
Points: 2.193
Gender:



User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Crystall
post Oct 1 2006, 05:30 PM
Post #123


hikari no tenshi
**********

Group: Members+
Posts: 1.079
Joined: 4-June 06
From: Buc.
Member No.: 2.623
Points: 2.797
Gender:



and so it has come to an and..... unul dintre cele mai frumoase animeuri pe kre le-am vazut si printre putinele kre m-au emotionat pana la sfarsit - k nu degeaba e drama-psihologic-slice of life nu? abia am vaz ultimul ep (intrukt netul meu a fost impotriva-mi si nu m-a lasat sa dld ep mai rpd... <_< ) si....nici nu stiu c as putea zice... dkt k imi pare rau k s-a sfarsit... adik tot vroiam sa stiu ce vor mai face... eh... pana la urma si noi o luam pe aceleasi drumuri, separate....
personaje deosebite intr-un anime la fel de deosebit....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Innocent
post Oct 11 2006, 01:48 PM
Post #124


Incepator
**

Group: Members+
Posts: 77
Joined: --
Member No.: 1.030
Points: 241



Si s-a sfarsit (in sfarsit! pentru ca astia mi-au pus la grea incercare nervii si asa zdruncinati :lol: ). Mi s-a parut foarte frumos sfarsitul, happy end pentru unii - je in traducere libera- pentru altii insa... Mi-a parut rau de Takemoto & Hagu & Morita insa life goes on... Yeeeeyyyy pentru ceilalti (cred ca ii strangeam de gat daca nu ii "lipeau" cum trebuie :lol: )!!! Nu ma asteptam la faza cu Shuu-chan (japonezii astia au inclinatii catre... ) si surpriza a fost maaareeeee!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Rogue
post Oct 11 2006, 04:22 PM
Post #125


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 30-May 06
Member No.: 2.607
Points: 15
Gender:



Honey and Clover mi s-a parut un anime perfect, a trecut pe primul loc in topul preferintelor mele. Mi-a placut la nebunie de la inceput la sfarsit. Cred insa ca s-a treminat exact unde trebuia, nu as fi vrut sa vad mai multe serii.
Takemoto mi s-a parut personajul care s-a schimbat cel mai mult pe parcursul anime-ului, si a devenit mult mai simpatic spre sfarsit. Toate personajele au fost inedite, cred ca acesta este unul dintre motivele principale care m-au facut sa ma atasez atat de mult de Honey and Clover.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Sidonix
post Oct 14 2006, 10:49 PM
Post #126


Burning Soul
**********

Group: Members+
Posts: 2.890
Joined: --
Member No.: 37
Points: 3.770
Gender:



mdea... sec al doilea sezon... prima jumatate e animata de Mayama si Reika... a doua e moarta prin pierderea de esenta a caracterelor... am aflat si eu cine era morita... era un pusti care ramane un pusti... Hagu a ramas nesuferita cu tot cu drama ei pina la sfirsit... si in final toti au trait fericiti/nefericiti pina al adinci batraneti... eu tind sa cred ca producatorii au facut un sondaj de opinie in care au vrut sa stie cum vrea publicul finalul... si asta a iesit... ma rog... next.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Tessa
post Nov 16 2006, 03:58 PM
Post #127


Jan-itor
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 2.042
Joined: 4-September 06
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Points: 5.819
Gender:



Gome..inca nu am citit posturile voastre deoarece eu sunt doar la primul sezon..mai am 8 episoade de vizionat :)
Oricum acest anime mi-a starnit curiozitatea dupa ce am citit despre el pe un forum si m-am hotarat sa ma uit la el....desi nu sunt mare fana a dramelor >.>, dar cum sunt fana innebunita romance m-am hotarat sa ma uit si la H&C.Sper ca pana la urma Yamada sa ramana impreuna cu Mayama (nu stiu de ce, dar imi place foarte mult tipa..mai ales pentru ca este constienta de sentimentele ei, si nu da inapoi)
Pana acum din cate am vazut si Rika mi se pare un personaj destul de complex, m-a impresionat foarte mult lipsa ei totala de egoism, si faptul ca a renuntat la Mayama (desi avea nevoie de ajutorul lui ).
Un personaj care mie personal nu prea imi place e Hagu...nici nu imi dau seama cati ani are 19, 12?Si timiditatea aceea exagerata >__<, ma scoate din sarite...chiar sunt curioasa sa vad cum o sa evolueze.
Miorita in schimb mi se pare cel mai comic personaj din serie (desi cred ca are o parte care o ascunde)..nu imi place faptul ca o iubeste pe Hagu...
Am facut o miniprezentare a personajelor care mi-au atras atentia ceva mai mult in serie.In urmatorul post o sa mai vorbesc si despre actiune XD.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

caroline
post Nov 26 2006, 08:44 PM
Post #128


~ forever dreaming... ~
***

Group: Members+
Posts: 224
Joined: 25-August 06
From: Bucuresti
Member No.: 2.903
Points: 279
Gender:



Pana sa dau de Honey and Clover, Blood+ se afla in topul preferintelor mele, insa Honey and Clover l-a detronat. Este anime care mi-a placut cel mai mult din cate am vazut pana acum.
La inceput, nu prea mi-a placut de faptul ca Hagu avand 18,19 ani, nu mai stiu exact cat avea prima oara cand a aparut, arata mult mai mica. Si nu ma refer neaparat la fata, ci cu totul. Spre deosebire de Ayu, ai impresia ca e o fetita de gradinita si te intrebi ce cauta la facultate, dar mi-a placut ca personaj.
Rika mi s-a parut destul de stearsa si nu inteleg de ce o vedeau toti asa de frumoasa. Era finuta, dar frumoasa nu. Inteleg ca suferinta si faptul ca se afunda in munca si nu avea grija de ea si-au pus amprenta si asupra infatisarii.
Cel mai mult mi-a palcut de Ayu si Nomiya. Mi-ar fi placut sa vedem si noi mai multe intamplandu-se intre ei, dar am urmarit cu sufletul la gura secventele cu ei. Go Nomiya!
Mare surpriza cu Shuu-chan...:wub:. Ma bucur!
Morita parea ca duce la dolce vita, dar atunci cand era nevoie era serios si tinea mult la toti.
Takemoto m-a impresionat cel mai mult, mai ales la sfarsit, bine ca gaseste si el liniste, un drop de intelepciune :P si drumul in viata.
Sfarsitul mi-a placut, total de acord, totul e bine, toti au gasit ceea ce cautau pana la urma. Happy end!
Si as scrie o gramada, dar poate ar fi spoiler, asa ca mai bine nu.
Super, super anime! Unul la care nu cred ca ma voi satura uitandu-ma din nou, din nou, din nou...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kagome-chan
post Feb 25 2007, 10:19 PM
Post #129


ArTiStiK FuSi0n
****

Group: Members+
Posts: 450
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 1.174
Points: 675
Gender:



Nu prea m-a interesat anime-ul acesta initial. Credeam ca este ceva mult prea "sweet" :lol:, pana cand am fost sunata de o prietena care mi-a spus ca trebuie "neaparat" sa vad Honey&Clover. ok then. Dupa cateva episoade am ramas protapita in fata calculatorului. :D Personajele sunt super, grafica foarte frumoasa, iar ideea...extraordinara. A fost mult prea deconectant pentru mine, de aceea, cand s-a terminat seria, nu puteam sa cred ca nu mai am episoade din Honey&Clover la care sa ma uit.
Seria mi-a amintit intr-un fel de un lucru la care nu voi putea renunta usor, insa totodata mi-a demonstrat ca nu iubesc acest lucru atat de mult, incat sa renunt la dragostea adevarata pentru el, asa cum a facut Hagu-chan.
Mi-a placut declaratia lui Shuu-chan si conflictul dintre Takemoto si Morita. Astia doi sunt chiar niste fguri. Anime-ul oricum, a avut faze mult mai "tari" pe parcurs, dar nu sunt dispusa sa le enumar pe cele preferate, in afara de una singura: nu mai stiu in ce episod s-a desfasurat scena, dar intr-o zi, Takemoto l-a gasit pe Morita dormind cu ventilatorul si aerul conditionat pornite (plus inca alte aparate in functiune). Replica lui Morita cand Takemoto a deschis geamul: "Atatakai kuuki". Ok, poate parea penibil si destul de desumflat, dar nu cred ca voi uita vreodata partea asta. :D
Restul personajelor au fost la fel de amuzante, insa fiecareia i-a fost atribuita o trasatura care ii face deosebiti. Concluzia: Nici pana acum nu stiu sigur care este personajul meu preferat din acest anime. :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

ruxi
post Apr 4 2007, 02:58 PM
Post #130


Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group Icon

Group: Members+
Posts: 885
Joined: --
From: Bucharest
Member No.: 233
Points: 1.392
Gender:



hmmm ca un adevarat Morita freak ce ma aflu, am vazut si live-actionul. spre surprinderea mea chiar mi-a placut destul de mult, poate din motive subiective (sunt mult prea atasata de anime/manga). recunosc ca e destul de slow-motion, ca mayama numa a mayama nu aduce etc, dar chiar mi-a placut. coloana sonora e bestiala, iar actorii chiar au ceva din farmecul personajelor din anime. Morita "originalul" e inegalabil, totusi au gasit un actor care chiar sa se apropie cat de cat :)
hagu (desi nu seamana de nicio culoare cu hagu din serie) mi-a placut mult de tot. iar faza cu
ea si morita in curtea universitatii jucandu-se cu vopseluri pe panoul ala a fost DEMENTIALA!!!!


la fel, scena in care toti
se duc at the beach - care ramasese in anime la stadiul de vis -
(in fine, toata actiunea filmului e un fel de colaj cu ideile principale din anime, nu urmareste o anumita faza) really touched my stone heart

cred ca o sa va placa. dar daca n-ati vazut sau nu iubiti mult seria, don't watch it :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kagome-chan
post Apr 4 2007, 05:51 PM
Post #131


ArTiStiK FuSi0n
****

Group: Members+
Posts: 450
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 1.174
Points: 675
Gender:



Te credem pe cuvant, ruxi, insa puteai sa postezi direct aici. :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

ruxi
post Apr 10 2007, 10:54 AM
Post #132


Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group Icon

Group: Members+
Posts: 885
Joined: --
From: Bucharest
Member No.: 233
Points: 1.392
Gender:



lol, mai nou iau lectii unde sa postez :lol:

mi se parea mai firesc sa postez pe topicul asta, care cuprinde tot ce inseamna HachiKuro. Whatever...

@Kisa: se gaseste pe boxtorrents
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

dizzy
post May 11 2007, 09:37 PM
Post #133


Incepator
**

Group: Members+
Posts: 30
Joined: 11-May 07
Member No.: 4.294
Points: 92
Gender:



Vazut Honey and Clover quite some time ago. Mi-a placut faptul ca in sfarsit avem parte de pers-studenti (in loc de pers-liceeni... it's getting old already Tongue). De asemenea mi-a placut ca se mai imbatau din cand in cand (aspect mai rar intalnit in anime, dar destul de des in viata reala). :P
"Vanarea" unui job este iar un subiect destul de interesant . Si, uimitor, Takemoto nu da big break la capitolul asta. Ci se chinuie si este respins (valabil si in real life).
Spre final am ramas putin cam O.o cand a fost toata calatoria lui Takemoto. Asta nu m-a atins in mod deosebit...
Mi-au placut in schimb triunghiurile amoroase Ayu-Mayama-Rika si (quasi-triunghiul :P) Takemoto-Hagu-Morita... :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

trust_no_more
post Jul 1 2007, 12:57 PM
Post #134


Paranoid
****

Group: Members+
Posts: 499
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 193
Points: 708
Gender:



am vazut si eu primele 4 episoade din serial ^.^ placut, mai ales, ca da, si eu sunt studenta, si ma regasesc aproape in fiecare personaj, putin cate putin, cel putin pana acum.
Am o intrebare, de ce fetita blonda, e atat de mica? :blink: Adica, am inteles din primul episod ca are 18 ani, si totusi arata ca si cand ar avea 7 ani! :blink:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Daianara
post Aug 6 2007, 11:06 AM
Post #135


Class Member
****

Group: Members+
Posts: 352
Joined: 22-March 07
Member No.: 3.995
Points: 864
Gender:



Bun am inceput si eu sa-l vad iar acum sunt pe la jumate primului sezon. Ma asteptam sa fie mai asemanator cu Nana insa m-am trezit pe cap cu o comedie. Asta la inceput. Apoi a inceput sa fie foarte plictisitor, apoi a devenit de-a dreptul deprimant. :huh: Sper sa-si revina pana pe la sfarsit altfel nu dau nici o sansa sezonului 2.
Despre personaje: Morita e genial. 100% me. Mi-a placut la nebunie faza in care cineva a adus cake rolls si Morita le-a furat pe toate cu un "Mwhahahaha" demn de o cauza mai buna. But then again, asa as fi facut si eu so go go Morita-San! :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Sidonix
post Aug 9 2007, 09:46 PM
Post #136


Burning Soul
**********

Group: Members+
Posts: 2.890
Joined: --
Member No.: 37
Points: 3.770
Gender:



... ma scuzati dar nu ma pot abtine <_< ... morita genial |!? mie mi s-a parut stupid <_< ... but who am I to judge anime characters, no <_< ?! ...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Shinju
post Aug 10 2007, 10:42 AM
Post #137


pearl of anime-club...
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 959
Joined: 12-May 06
From: cluj-napoca
Member No.: 2.541
Points: 2.240
Gender:



indeed, gusturile nu se discuta, dar eu cred ca morita doar o face pe-a prostul ca sa scape de anumite persoane care l-ar tot bate la cap incercand sa se baga in viata lui personala. daca esti mereu vesel si ii inveselesti si pe altii, uita sa te intrebe cum ti-e viatza. cunosc si in realitate destui asa. in fine, poate fetele tind sa vada baietii altfel si am perceput si o fatza mai profunda a lui morita... :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Daianara
post Aug 11 2007, 11:47 AM
Post #138


Class Member
****

Group: Members+
Posts: 352
Joined: 22-March 07
Member No.: 3.995
Points: 864
Gender:



QUOTE(Sidonix @ Aug 9 2007, 10:46 PM)
... ma scuzati dar nu ma pot abtine <_< ... morita genial |!? mie mi s-a parut stupid <_< ... but who am I to judge anime characters, no <_< ?! ...
*


Scuza-ma dar prin "genial" nu ma refeream la faptul ca are un IQ peste 200. E pur si simplu un termen de apreciere pt un personaj care mi-a devenit simpatic prin felul de a fi. La fel ca "sugoi", "cool" sau mai stiu eu cum. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

haruhichan
post Oct 29 2007, 11:14 PM
Post #139


Advanced Member
***

Group: Members+
Posts: 261
Joined: 20-August 07
From: Bucuresti
Member No.: 4.947
Points: 825
Gender:



vad ca in topicul asta nu s-a mai postat demult, cam de cateva luni bune asa, si nu c-as vrea sa-l revive eu sau ceva, dar tocmai am terminat seria si vroiam sa zic si eu vreo 2 cuvinte :P


in primul rand, mi-au placut la nebunie toate personajele: takemoto care sufera in tacere, care e vocea naratorului si care creste atat de mult ca personaj, morita the loveable one( need i say more?). mayama , the good guy, care mi s-a parut foarte intens si deloc sters, yamada , prinsa de un sentiment de care nu poate sa scape,La inceput recunosc ca hagu mi-era de-a dreptul antipatica, dar la sfarsit am ajuns sa o inteleg.

ce mi s-a parut nemaipomenit in animeul asta a fost felul in care era construita povestea: cei care aveau voce( care aveau monologuri interioare si erau naratori) erau takemoto, protagonistul mereu in umbra, mayama si yamada.practic , povestea lui mayama cu rika, povestea dintre el si yamada si a lui yamada cu nomya ocupa tot mijlocul povestii, iar inceputul si sfarsitul sunt povestea lui morita, hagu, takemoto si hanamoto-sensei.

Nimic nu e in plus in poveste, muzica e geniala, conceptul la fel.eu cel putin m-am regasit in situatiile respective, mai ales acum in anul 4 de facultate cand ma intreb ce naiba ma asteapta in continuare, mai ales ca e usor sa spui ca schimbarile sunt bune, dar sa ajungi sa nu-ti fie frica de ele e foarte greu.
sfarsitul m-a intristat oarecum,dar mi s-a parut perfect. povestea s-a inchis superb, cu sfarsitul unei etape.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kisa
post Mar 20 2008, 11:41 PM
Post #140


~*okasan*~
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.847
Joined: --
From: Braila
Member No.: 1.303
Points: 3.264
Gender:



Tocmai am vazut o reclama pe Animax: va incepe "Honey & Clover". O veste buna pentru fanii seriei, care vor dori sa o revada la TV. Momentan exista niste clipuri promotionale care prezinta personajele. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

8 Pages « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 11th June 2024 - 07:55 PM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |