Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Inuyasha , o persoana adevarata ca oricare alta !
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Trix |
Apr 27 2005, 11:16 PM
|
Yaoi Supporter

Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 979
|
OK, parerea mea. Daca intr-adevar InuYasha ar aparea ca prin miracol in lumea adevarata cred ca l-as vrea exact cum e in serial. In fond si pana la urma noi toti ne-am indragostit de InuYasha exact cum e in serial. Cu parti bune si parti rele, dar care ii formeaza personalitatea si il fac asa de adorabil. Daca incepem sa ii modificam unele trasaturi, atunci toate se pot schimba si el inceteaza sa mai fie adevaratul InuYasha.
Din partea mea, l-as lasa asa cum e. Mofturos, gelos din fire, copilaros, nehotarat; curajos, atent, grijuliu fata de prieteni, gata sa-i apere (desi n-ar recunoaste-o daca l-ai intreba :D ).
Daca l-as vedea in fata ochilor, primul lucru pe care l-as face ar fi sa tip "ca o fetita" - cum spunea RVR-Inu si apoi m-as ciupi (sau l-as ciupi pe el) sa ma asigur ca e adevarat; as face mii de poze si filmulete cu el impreuna si...nu mai stiu. Cam atat mi-am putut imagina :D
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|