Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Strange stuff about Inuyasha ....
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Feb 4 2005, 12:33 AM
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
1) Aia cu Romeo nu stiu, dar se poate ca, Kagome sa le fi povestit sau eventual sa le fi adus nishte carti de gen sa citeasca, daca tot devine prietena destul de buna cu Sango, gandeshte-te ca ea sta zile si chiar saptamani intregi in lumea lui Inu deci ei vorbesc foarte mult, ca doar nu s-or fi uitand la TV.
2-3) Gaura din palma lui Miroku rezulta in urma unui blestem de-al lui Naraku, care zice ca fiecare din neamul lui Miroku va avea o gaura neagra in palma lui, care va creshte pe masura ce trece timpul si pana la urma va fi el insashi (Miroku tasu si bunu-su lui) tras in ea, nu este aceeasi gaura, e un fel de boala transmisa genetic.
4) Mama lui Sesshoumaru nu apare in serie, nu se spune nimic despre ea, decat ca, probabil era un demon 100%
5) Nu ii mai arata dintii fetitei alea:"Rin" dupa ce o salveaza fix in acelasi episod, ci doar in episoadele urmatoare (din cate imi amintesc) , fetita e mica, probabil dintele era de lapte si i-o crescut inapoi (probabil se clatina si de dinainte)
Asha cam explic eu toate astea, sper sa fi de acord cu mine :wink:
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
blackinque |
Feb 5 2005, 10:27 PM
|
God's Toilet

Group: Members+
From: Between the wasteland & sky ~ Bucuresti
Member No.: 261
|
in inyasa am remarcat o groaza de chestii ciudate. ---in absolut FIECARE aime sunt chestii ciudate, pe care trebuie sa le sari cu privirea. ---autorii stiu ca sunt ciudate, deaia vor sa faca animeul mai interesant.
la faza cu romeo inuyasha n-avea cum sa stie, ai dreptate. darmai incolo cand kikyo si inuyasha se saruta pe buze... vreau sa subliniez ca SARUTUL a aparut in japonia dupa 1800, sau poate chiar 1900, e un obicei vestic. pe vremea aceea sarutul nici nu aparuse, astfel este o imposibilitate istorica ca cei 2 sa se sarute. japonezii se imbratisau doar...
rin, fetita lui sesshomaru...poate ii cad dintii de lapte. apropo
cine e de acord ca peste 10 ani, cand rin va deveni femeie, sesshomaru se va indragosti de ea? poate vor avea si copii, cine stie...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Lucifer |
Mar 27 2005, 10:12 AM
|
Advanced Member

Group: Members+
From: Hell
Member No.: 124
|
QUOTE(thira_chan)
4. plus poate o sa apara ince nu am vazut dar unde e mama lui Sesshomaru si cum adica tatal lui Inuyasha a iubit-o pe mama lui Inu si totusi mai are un fiu adica cum ... cati neveste avea el???
:roll:
Neveste...nici nu cred ca era insurat....probabil avea gagici, nu neveste....sau mai stii...poate era bigam...
Va dati seama ce-i rupea capu mama lu Sesshoumaru, demonitza, mamei lui Inuyasha, femeie normala, dak o prindea... /^_^
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|