Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Personajul Preferat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruxi |
Mar 27 2005, 10:23 PM
|
Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group: Members+
From: Bucharest
Member No.: 233
hmm, tot zicea careva pe-aici ca topicul asta e inutil pt ca tuturor le place Gatsu. Ei bine mie nu-mi place Gatsu cel mai mult (a nu se intelege ca nu-mi place), ci Griffith (nu-mi sariti in cap ca tot voi o sa va raniti :twisted: ). De ce imi place Griffith cel mai mult? poi in primul rand mie nici nu mi se pare personaj negativ (asta in comparatie cu alte personaje negative 100% din alte serii). tot ceea ce face el are o explicatie, actiunile lui au si ele radacini in copilaria personajului, iar el nu mi se pare ca se gandea sa faca rau premeditat. da, ok, isi folosea banda ca sa ajunga unde vroia el, dar nu cred ca ii era indiferent ce se intampla cu the hawks. alta chestie care mie mi s-a parut destul de clara e ca Griffith tinea la Gatsu si vroia sa si-l faca prieten. eu asa vad cele 2 dueluri (la inceput si la sfarsit). si pe deasupra sunt sigura ca o iubea (macar asa un pic /... ) pe Caska. O sa-mi spuneti probabil: nu e adevarat, nu era prieten cu Gatsu si nici n-avea vreo treaba cu Caska, era doar egoism pur si atat. eu nu vad lucrurile asa. mie mi se pare un personaj foarte complex si cu o psihologie foarte bine construita. nu cred ca Griffith = atitudine superioara + ingamfare si atat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanessj |
Sep 28 2005, 09:06 AM
|
Tekken God ... from space
Group: Members+
From: Brasov
Member No.: 1.828
Uuuuuuuuuuuuu....Berserk....seria mea preferata...YEY!!!! Deci(lol...se putea fara "deci"),peronajul meu preferat,ar fi Guts...puternic,skilled (pe la sfarsitul seriei,il intrece pe Griffith...un anumit user se va simtzi cu muca pe caciula dupa remarca asta...daca o va citi macar,ca vad ca e degeaba pe site... :angry: ),loial (Griffith nu merita un astfel de prieten...),devotat...ce mai,personajul ideal!!! Si Griffith e foarte bine conturat,dar pe la sfarsitul seriei,sufera prea mult,iar downfall-ul lui este stupid...pur si simplu se pierde dintr-odata...tot cea a muncit a aruncat pe apa sambetei!!! Am vazut seria de vreo 7 ori,si tocmai mi s-a facut iar pofta!!! :P ja ja
P.S.: Apropo,mi-ar place sa vad o partida de skandemberg(wtf...cum naiba so scrie) intre Guts si Cloud(sau Zack) din FF7...la cat de usor manuiau totzi sabiile alea imense,cred c-ar fi o aprtida pe cinste!!! :P
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|