Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Crest of the Stars & Seikai no senki I & II & III
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
Mar 5 2006, 12:53 AM
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Si mie mi-a placut foarte mult "Crest of the Stars" aka Sekai no Senki, cel mai bun anime SF care l-am vazut pana acuma, pacat ca nu mai sunt alte anime-uri de genul asta. Este facut dupa un roman SF propriu zis, scris de un autor consacrat, si se simte acest lucru fata de anime-urile unde si desenul si povestea sunt facut de un singur mangaka.
Insa vad ca persista cam aceeasi idee ca in toate mecha-urile. Lupta intre oamenii normali si cei modificati genetic, sau lupta intre cei care traiesc pe planete si cei care traiesc in colonii spatiale. Nu stiu de ce Japonezii sunt asha de obsedati cu ideiile astea si nu incearca sa fie si ei un pic mai originali.
In fine, subscriu, este si seria mea SF preferata, I like it more than Star Wars, Star Treck, Babilon 5, Warship Galactica, Andromeda etc
|
|
|
 |
 |
|
 |
zeri |
Jul 22 2006, 12:46 AM
|
Dreamer

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
|
Daca tot am pus un screenshot pe topicul de ghicit poza, hai sa zic ceva si aici. In ultima vreme am vazut numai prostii, ajunsesem in punctul in care credeam ca anime-urile nu ma mai atrag asa de mult. Dar, dintr-o mare de serii pline de clisee si personaje deja prea fumate, rasare trilogia asta care spre suprinderea mea este exact pe gustul meu. Noroc cu Ranma si Cyber care au facut recomandarea pe topicul lui jkno :) Ar trebui sa ma iau mai des dupa ce ziceti voi :P Ai dreptate Ranma, ca orice film, si un anime facut dupa un roman iese mult mai bine. Sunt atatea romane SF care ar putea fi exploatate, dar poate e mai dificil sa te lupti cu drepturile de autor si sa te chinui sa faci o adaptare cat mai potrivita. Si mie mi-au placut detaliile luptelor care mi-au amintit atat de mult de Homeworld. Of, ce nu as da sa vad o continuare a jocului si a seriei anime. Daca canadienii aia nu prea au de gand sa scoata un nou joc, sper din toata inima ca japonezii sa mai faca macar un Banner of the stars IV. Poate ii vedem si noi in sfarsit pe cei doi depasind stadiul de imbratisare tandra :lol:
|
|
|
 |
 |
|
 |
zeri |
Feb 2 2010, 03:05 PM
|
Dreamer

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
|
In Posta Romana nu poti pune baza, poate ceva acid... Eu am gasit asa: Volume 1, Volume 2, Volume 3. Mi l-am comandat doar pe primul ca doar ala era pe stoc si vreau sa vina repede.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|