Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Trilogia Inheritance, Eragon, Eldest, si inca o carte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liantasse |
Aug 1 2005, 01:32 PM
|
Liantassė is a Knight of Bygone Times
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 1.001
Zeri, ma crezi, nici nu stiu ce sa zic despre valoarea literara a lui Eragon! Prin asta nu vreau sa zic ca e o carte proasta, nicidecum, dar inca nici nu m-am hotarit cit de buna e, si daca se compara cit de cit cu Tolkien :rolleyes: E foarte tributara lui Tolkien, asta da, precum si altor carti fantasy, se pare, desi eu n-as putea zice, pt ca n-am o cultura prea vasta in acest sens.
As spune doar atit: ca este o povestire interesanta, cu personaje si teme demne de atentie; virsta frageda autorului ei cam transpare, dar asta nu e in mod necesar un defect. Pentru mai multe judecati de valoare generale, ar trebui sa o recitesc! :)
Daca vrei, iti pot imprumuta exemplarul meu in engleza, ca sa-ti faci o idee proprie :)
Oricum, este o carte care merita discutata, asta pot zice cu toata inima.
|
|
|
|
|
|
|
liantasse |
Aug 15 2005, 12:00 AM
|
Liantassė is a Knight of Bygone Times
From: Bucuresti
Member No.: 1.001
Oh, oh, Sakado, please don't let's exaggerate! :) Sau hai, fie, daca asa simti tu, dar atunci te rog mult de tot dezvolta, ca sa intelegem si noi cum ai facut comparatia intre LotR si Eragon, si cum a iesit Eragon cistigator...
And be sure to write SPOILERS daca e cazul, ca nu vrem sa stricam bucuria descoperirii pt Zeri si alti oameni! :)
E super ca ai ocazia sa mergi la NY si sa-l iei pe Eldest! Am rugat si eu pe cineva din State sa mi-l trimita, let's see what will happen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vetinari |
Feb 5 2007, 11:21 AM
|
Incepator
Member No.: 2.150
QUOTE(shinigami @ Jan 9 2007, 10:30 PM) Am incercat sa citesc prima carte din serie. Am lasat-o balta destul de repede. Acum ca a aparut filmul, am cautat review-uri, si in cautarile mele, am dat de acest site. Foarte instructiv pt cei curiosi care nu stiu daca sa faca rost de carti sau nu. Si, in general, e un site fun pt cei care sunt mai inclinati spre critici decat spre laude. ;) I know, I found it too, a while back. Now I'm a convinced anti si membra a acestui forum. Btw, se fac schimbari de forum, deci cine nu vrea sa intre pe Dog-Eared, ci pe Anti-Shurtugal forum original: http://z13.invisionfree.com/urubaen
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|