Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Yu Yu Hakusho
Ranma-kun |
Mar 13 2005, 11:51 PM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
Trebuie sa spun ca sunt foarte surprins ca nu exista un topic despre acest anime, am cautat destul de mult pe forum si nu am gasit.
Ce sa spun despre el, n-am mai vazut atatea batai si atata actiune de la DBZ pana acum, de fapt imi aminteshte foarte mult de Dragonball... nu chiar de DBZ dar de DB cu sigurantza, batai, turnee, atacuri speciale de gen Kame Hame Ha, adversari din ce in ce mai puternici, aliati de genul lui Vegeta, turnee de arte martiale, un personaj principal cu o personalitate puternica, care vrea sa devina din ce in ce mai puternic, efecte speciale tari... it's great man :D
Acuma serios, pentru toti fani DB/Z it's a must see /! , si nu numai pentru ei :wink:
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|