Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Darker Than Black
|
|
|
Muza chan |
Jul 20 2007, 10:58 AM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
E destul de popular, pe forumurile de limba engleza. Nu stiu cat de popular e la noi. Gen: Drama, Mystery, Science Fiction, Supernatural http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...ime.php?id=7382Au aparut 15 episoade, traduse pana acum in engleza sunt 14, de catre Sudo. Sunt anuntate 25. Totul a inceput odata cu aparitia unui spatiu cu proprietati misterioase numit Hell's Gate, undeva in Tokyo. Apoi au inceput sa apara persoane cu capacitati ciudate, numiti Contractors. Contractors lucreaza pentru organizatii secrete, mafie, spionaj (de exemplu, sunt un grup care lucreaza pentru MI6). Chiar daca puterile Contractors care apar nu sunt neaparat originale (folosesc apa, vantul, focul, energia, campuri electrice, sunete, etc.), unii sunt destul de originali. De exemplu Zhijun Wei si proprietatea lui de a face ca sangele lui sa explodeze. Altii mai putin, cei mai slabi sunt cei 3 MI6, care sunt chiar neinteresanti, mai ales ca fata mai e si neagra si cu par alb si manipuleaza vantul... Ce mi s-a parut deosebit in legatura cu Contractors e ideea remuneratiei. N-o sa explic ce inseamna, mentionez doar ca asta mi-a placut. Ce mi s-a parut interesant pana acum e ca nu prea stii cu cine sa tii, au loc multe crime, apar destul de multe personaje, exista si politie... si organizatii secrete, totul e destul de confunz, dar incitant. Nu stiu daca au sa lege intre ele niste lucruri, mai ales ca au inceput sa dezvolte tot felul de fire pe langa linia principala (slabe episoadele 7 si 8... detectivul ala nu mi-a placut deloc). Si ce nu vad deocamdata, e o dezvoltare a personajelor. Hei pare sa inceapa sa aiba unele sentimente... se poate sa mearga pe linia asta. Si au o poveste legata de Yin. Dar nu m-am atasat de nici unul din personaje... asta e un minus mare la mine. Mai mult decat personajele, mi se pare interesanta lumea, care pare sa se dezvolte spre ceva mai complex. Mai ales ca nu am nici o idee cam ce vor sa faca. Ma intereseaza teoria relativ la Hell's Gate, de unde vine si de ce e acolo, tine de tehnica extraterestra sau de magie, daca nu cumva e un fel de cutie a Pandorei. Pana acum au adus niste flori de acolo, cu proprietati interesante. Daca n-ar fi afurisitul ala de pisoi, ar fi si mai bune... au cateodata si japonezii astia niste idei proaste... de ce naiba in ceva ce pare serios au bagat motanul ala care vorbeste... Si nici detectivul si fata nu sunt prea grozavi, ar fi trebuit sa fie personajele nostime. In rest, desenul e bun, pe stilul nou, iese in evidenta Hei (care pare a fi personajul principal), mai ales la fazele in care poarta masca... Imi plac opening-ul si ending-ul http://nipponsei.minglong.org/index.php?se...rker+than+blackInteresant ca stilul de muzica de la opening nu e chiar genul meu, dar melodia asta imi place tare... au putere baietii... Muzica instrumentala e Yoko Kanno, dar mi se pare cea mai slaba a ei de pana acum... n-am retinut nici o tema...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilu |
Jan 11 2008, 12:48 AM
|
Nea Puiu
Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
Tocmai ce am terminat de vizionat si ultimul episod... mi-a placut mult de tot serialul. Intr-o mare de mediocritati cred ca s-a descurcat destul de bine. Povestea e buna, chestia cu contractele si renumeratia e chiar originala, doar ca nu m-am putut abtine sa nu identific mai multe asemanari cu late seriale. In primul rand, fiind si facut de bones, mi-a aduc aminte extem de mult de wolf's rain in ceea ce priveste personajele, si felul de interactiona intre ele (cam toate ajung sooner or later sa se confrunte sau macar sa se intalneasca). Mi-a mai adus aminte si de xmen din motive usor de inchipuit, puterile speciale ale fiecaruia. Apoi detectivul si prin stilul in care era desenat, imi aducea putintel aminte de detectivul care era obsedat sa il prinda pe lupin, imi scapa numele acuma. Mi-a placut la fel de mult Hei, dar cred ca Mao m-a amuzat cel mai tare din tot serialul. Si totusi, daca stam sa analizam nu era doar o pisica ce putea sa vorbeasca, nu-i asa muza-chan? Insa tind sa fiu de acord cu tine la lipsa de explicatii, si pe final nu intelesesem ca lumea mai multe chestii. De unde aparusera acele gates, ce erau ele pana la urma, sau ce genera acele anomalii ce se aflau in interiorul lor. Si mai multe chestii care vad ca -sau multumit cu explicatii de genu, nu se stie exact de unde au aparut sau de ce. Per total e un serial bun si chiar de recomandat daca cineva intreaba de anime noi.
|
|
|
|
|
|
|
Muza chan |
Jan 11 2008, 09:21 AM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
cilu: QUOTE Si totusi, daca stam sa analizam nu era doar o pisica ce putea sa vorbeasca, nu-i asa muza-chan? Mao e un contractor care si-a platit contractul si acum este nevoit sa traiasca in corpul unei pisici. Asta s-a inteles de la inceput. Remarca mea din primul post imi e specifica (nu esti tu inca obisnuit cu stilul meu :) ), pentru ca ideea asta nu se potriveste cu restul lucrurilor din anime. Anime-ul e destul de matur si serios, in general, iar "motanul" e prea copilaros. Oricum, au dat-o in bara dupa aceea mult mai rau, cu detectivul si asistenta lui, pe care i-am detestat. Episoadele cu ei au fost cele mai proaste.
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|