Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Final Fantasy VII Advent Children
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilu |
Sep 8 2004, 12:28 AM
|
Nea Puiu
Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
Ok, am tot asteptat si cum nimeni nu s-a indurat sa zica despre ce e vorba, a cautat un pic pe net sa vad cand apare exact....
IMDB zicea ca 2004, altii ziceau ca deja a aparut.....Pe siteul oficial al filmului nu pot intra, asa ca tot in ceatza sunt...
Am auzit ceva de genul ca filmul nu va aparea pentru cinema, cum a aparut Spirits within ci va aparea numai pt DVD, si pentru Playstation 2, ca o completare la jocul omonim. Am vazut ceva poze din joc si pot sa zic ca arata bestial....
In film, actiunea are loc 2 ani dupa ce se termina jocul FF7 si-l are ca protagonist pe Cloud si pe Sepinroth (in ce calitate va aparea aceasta din urma, inca nu mi-am dat seama din cele 2 trailere vazute... zic asta pentru ca daca bine tin minte, sepinroth a cam decedat la sfarsitul jocului, si oricum, nu era prea prezentabil la sfarsitul jocului). Un virus s-a raspandit pe planeta si imbolnaveste tot mai multi oameni. Dintre protagonistii jocului, pe langa cei mentionati, vor mai aparea Barret si Aeris (nici ea nush in cum de va aparea)
Daca poate cineva sa infirme aceasta veste si sa zica ca totusi filmul va aparea la cinema, pls do so...
|
|
|
|
|
|
|
Urfe |
Sep 8 2004, 09:17 AM
|
Veteran
Group: Mod Sempai
From: Brasov
Member No.: 23
Gasiti trailer-ul aici:
http://www.adventchildren.net/ff7ac/media/movies.htm
Site oficial:
http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
Eu l-am vazut direct prin streaming (again), arata foarte interesant. Desi ma asteptam la mai mult din partea coloanei sonore.
Scria ca va fi lansat direct pe DVD.
De abia astept sa-l vad.
PS: offtopic: luati trailer-ul de la Onimusha 3 si lasati-va coplesiti.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|