Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Http://www.blogthings.com/whatkindofintelligencedo
sin's tears |
Mar 6 2008, 08:04 PM
|
Newbie
Group: Members
Member No.: 6.321
|
|
|
sin's tears |
Mar 7 2008, 05:39 PM
|
Newbie
QUOTE(Shinigami Kid @ Mar 6 2008, 11:03 PM) Zeri vezi ca a pus fata ochii pe tine :D , griji ca cu astea nu sti niciodata cum????nu e adevarat!mia cerut asl, ce puteam sa fac?
|
|
|
sin's tears |
Mar 8 2008, 06:50 PM
|
Newbie
QUOTE(Shinigami Kid @ Mar 7 2008, 06:16 PM) :mellow: sa nu scri avand in seama ca era ceva la plezneala ma simteam prost, si nici nu mam prins!
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Apr 26 2008, 11:29 PM
|
Palora, inactivist de partid
Group: Members+
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Your Dominant Intelligence is Linguistic Intelligence
great...kinda knew it , Basescu fii pe faza ca vin :lol:
cam simplist :>
STOP with the SAGE-ing, speriati incepatoarele si e pacat(de incepatori nu ma intereseaza), realy you ppl must have something better to do (if you don't then something is wrong with you, very wrong,wrong wrong, extremly wrong, wrong wrong wrong)
p.s. yes i do i like to type WRONG...part of my linguistic intelligence :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urfe |
Apr 28 2008, 11:47 PM
|
Veteran
Group: Mod Sempai
From: Brasov
Member No.: 23
Si eu sunt surprins, matematica inseamna mai mult decat orice, formalitate (in ideea de a comunica o idee). De asta exista formule si conventii, pentru a elimina 'povestitul'. :) In ceea ce ai spus, ai dreptate, dar nu vorbim despre acelasi lucru. Si totusi imi place mult cum ai spus-o. Touche! Subtilitatea, diversitatea stau in forma, dar cea a exprimarii ideii, si nu cea a gramaticii (exista numai 'corect' si 'incorect' aici, nimic intre). Pentru ca 'miau' nu e totuna cu 'mi-au'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trust_no_more |
Apr 29 2008, 12:11 AM
|
Paranoid
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 193
Si eu sunt de parere ca e foarte importanta exprimarea, gramatica. La urma urmei, nu spune nimeni sa ne batem in neologisme sau limbaje lemnoase, doar ca minimul de decenta in vederea comunicarii unei idei, unui gand, il reprezinta modul in care il prezinti, prin care il expui, si pentru ca asta e un forum unde "scriem"(sau tastam), trebuie sa tinem seama si de o coerenta lingvistica, de gramatica, ortografie si punctuatie. Chestiile astea sunt elementare, toti am facut scoala primara si gimnaziul, si scuze ca "eu am terminat liceul la real, sau fac facultatea la real.." nu tin, pt ca limba romana se invata in primele 8 clase. Asa ca, oameni buni, cei care intrati pe forumuri si va bateti joc de limba noastra, n-aveti scuza.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|