Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Serie vs. Film
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ranma-kun |
Jul 31 2004, 02:55 AM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
Eu am vazut filmul si GITS SAC 1, filmul e cel mai bun, cu totul ca GITS SAC are o grafica mai buna, are mai putzina actziune in episoade, aunt episoade in care tot ce fac personajele e ca vorbesc de la inceput la sfarshit este enervant, poate chiar deveni destul de plictisitor la un moment dat, mie mi-ar place sa vad serialul vechi, am auzit ca nu e asha de bun, deci grafica sigur e proasta, dar probabil sunt desenate mai cute personajele, probabil can in manga, si cu totul ca la unii nu le-a placut manga-ul din cate am auzit, mie mi-a placut cu totul ca am citit doar inceputul, ca atata am putut downloada, era si full color ce il facea si mai atragator :).
Stand Alone Complex, e facu ca sa fie, o serie cu scop pur comercial, care exploateaza succesul filmului, si lumea chiar este cam paralela, deoarece in film, nu oricine isi poate permite sa fie un Cyborg, numai agentziile guvernamentale and things like that, in serie is cyborgi la tot pasul, cu totul ca seria are loc inainte de film, si alte lucruri de gen, mi-a placut seria sincer, dar putea sa fie mai buna, probabil a ieshit asha pentru ca a fost facuta in graba, cel mai bun lucru de la ea ramane openingul si endingul dupa mine :P
Disclaimer: ma refer la Ghost In the Shell Stand Alone Complex seria 1 si la Primul film. nu la alte serii su filme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Probably me |
Sep 28 2005, 12:05 PM
|
Honorific Member
Group: Members+
Member No.: 1.823
QUOTE(axi @ Jul 31 2004, 09:18 AM) partea mai proasta la serie este ca deja de pe la jumate banuiam cine este "laughing man", sau ma rog, nu mai tin minte exact ... dar imediat dupa episodul in care apare prima data, la spitalul ala sau ce era unde erau tinuti copii mai speciali Teoretic n-a existat niciodată un Laughing Man anume, aşa că degeaba l-ai intuit pe respectivul personaj. :) Toate copiile fuseseră iniţiative spontane. Dacă p?nă şi Motoko a jucat rolul lui la un moment dat...Primul serial şi filmul mi-au plăcut ?n egală măsură, deşi din motive diferite. Innocence nu l-am văzut ?ncă, deci nu comentez. Nici 2nd Gig nu l-am văzut complet, aşa că e prematur să spun dacă o să-mi placă sau nu. Conceptele s?nt destul de dificile, probabil o să trebuiască să-l văd de vreo două ori ca să-l ?nţeleg complet.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|