Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kengo_fudoshin |
Jul 10 2005, 08:42 PM
|
kenkaku
Group: Members+
From: bukarest
Member No.: 1.522
mai e o chestie de precizat....!!, tipul cel mai tare(ala de taia nave... /^_^ ...), s-a comportat ca un adev samurai....., in sensul ca, deshi, personajul ala care tzinea ostatic copilu', nu era "un om rau" ci doar aj la disperare datorita "baietzilor rai"......., ei bine, samuraiul nu a av nici o ezitare in al omori......!!, tipic pt "stilul" samurailor...!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kengo_fudoshin |
Jul 16 2005, 02:19 PM
|
kenkaku
Group: Members+
From: bukarest
Member No.: 1.522
shi mie mi se pare cam deplasata chestiunea cu samurai vs robotzi(lasa samuraii vs robotzi.., chiar in primele sec din primul ep, suparatul ala lupta aproape sg cu o armata intreaga..., de nu taia la nave shi robotzi..........., nici Anakin,Obi-Wan, Mace Windu sau ala mic shi rau(verde...!!) nu ar fi fost in stare de asha ceva... /^_^ ;...., dupa parerea mea, la baza este ''antica'' confruntare intre japonezi shi chinezi.., ''baietzii rai'' sunt, de fapt, chinezii...., care au cashtigat un future razb impotriva japonezilor....shi de aici urm povestea...(cred ca nu o sa amrabd sa ma uit la cate un ep pre week, asha ca o sa dau shi yo cu downloadu' ''peste ei''..............
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|