Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Get backers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sc0rp10n |
Dec 18 2004, 12:33 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Timisoara
Member No.: 251
Pe mine m-a dezamagit faptul ca nu au continuat partea cu "The Last Children", adica bine ne spune ca Himiko e una dintre ei, dar cine sint ei, care e povestea lor, si ma rog baka unde e sfirsitul... ha HA, vreau sfirsituuuul, oare o sa mai faca si o continuare si continua acolo?, nu prea cred.
[spoiler:7ffbea5353]Cel mai mult mia placut de Ban, si faza cea mai tare e cind cinta la vioara, cred ca era vioara.[/spoiler:7ffbea5353]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ranma-kun |
Sep 12 2005, 05:48 PM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
Si mie mi-a placut mult, l-am vazut pe tot, insa sfarshitul mi s-a parut cam prea rapid, multe episoade nu au legatura, dar in the end se sfarsheshe abrupt si nu aflam de fapt intregul mister cu Babylon Tower, are loc de o continuare, ash dori sa o vad, sau macar sa o citesc ca manga, apropo, a citit cineva mamga-ul ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibarbar |
Sep 15 2005, 08:37 PM
|
ANIMEniac designer
Group: Members+
From: Bucuresti :)
Member No.: 522
Gata, l-am terminat, toate 49 ep.
Fain, se termina destul de bine. Si ma enerveaza aia care vor totul mura in gura de genul ca de ce nu ne zice trecutul lui Midou Ban, de ce nu zice ce e cu Last Children si de ce nu ii arata pe cei din varful Babylon City.
Oricat as vrea si eu sa stiu astea, nu voi fi asa tzaran sa zic ca e nashpa ca nu le-am aflat. Pt ca atunci ce farmec ar avea sa ti se dea totul pe tava ? Eu unde imi mai folosesc imaginatia ?
Pt mine succesul unei carti/film/anime e cand imi da posibilitatea sa imi imaginez elemente ale universului respectiv, cand dezvolt ce mi se spune deja. De asta e atat de interesant cititul si nu l va inlocui niciodata filmul, pt ca citind esti liber sa iti imaginezi, si de asta apreciez animeurile care te lasa sa explorezi.
Bah, gata ca ajunge. Eu recomand Getbackers. Parca ar semana un pic cu Onizuka la senzatia "light-hearted" pe care ti-o da.
Un anime bun, nu excelent, dar bun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|