Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Prison Break, (season I, II)
|
|
|
Kisa |
Oct 2 2006, 01:04 PM
|
~*okasan*~
Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
Well, in ultima vreme am descoperit un super serial... Initial am zis ca nu-mi va placea, avand in vedere ca subiectul este evadarea dintr-o inchisoare americana (adik un subiect pe gustul baietilor :P). Dar m-am inselat... (IMG: http://www.rickey.org/blog/images/wentworthmiller0912051.png) Povestea este destul de interesanta: Lincoln Burrows este condamnat (pe nedrept) la scaunul electric pt uciderea fratelui vice-presedintelui SUA. Intr-o ultima incercare de a-l salva pe Lincoln de la moarte, Michael Scofield (fratele acestuia) se apuca sa jefuiasca o banca pt a fi trimis in aceeasi inchisoare cu primul... Unde mai adaugam un tatuaj care reprezinta in realitate o harta codata a inchisorii... si un Michael cu o trasatura psihologica care il transforma intr-un fel de geniu. :P In inchisoare avem parte de tot felul de condamnati... de la jefuitori pana la pedofili (si binenteles ca dintre acestia sunt cativa care afla de planul de evadare... si trebuiesc cooptati in toata treaba asta pt a-si tine gura). Anyway, nu ma pricep foarte bine la povestit, dar va recomand acest serial (intr-o pauza de la atata anime :P) pt ca este f bun si reuseste sa te tina cu sufletul la gura. :P P.S. Serialul a ajuns deja la sezonul II.
|
|
|
|
|
|
|
Kisa |
Jun 13 2007, 10:23 AM
|
~*okasan*~
Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
Gasesti torrente. Poti da un search pe isohunt sau pe mininova. [later edit] Ussa welcome. ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Van Dan |
Jun 21 2007, 12:39 AM
|
Incepator
Group: Members+
Member No.: 4.501
QUOTE(Kisa @ Oct 2 2006, 01:04 PM) Well, in ultima vreme am descoperit un super serial... Initial am zis ca nu-mi va placea, avand in vedere ca subiectul este evadarea dintr-o inchisoare americana (adik un subiect pe gustul baietilor :P). Dar m-am inselat... (IMG: http://www.rickey.org/blog/images/wentworthmiller0912051.png) Povestea este destul de interesanta: Lincoln Burrows este condamnat (pe nedrept) la scaunul electric pt uciderea fratelui vice-presedintelui SUA. Intr-o ultima incercare de a-l salva pe Lincoln de la moarte, Michael Scofield (fratele acestuia) se apuca sa jefuiasca o banca pt a fi trimis in aceeasi inchisoare cu primul... Unde mai adaugam un tatuaj care reprezinta in realitate o harta codata a inchisorii... si un Michael cu o trasatura psihologica care il transforma intr-un fel de geniu. :P In inchisoare avem parte de tot felul de condamnati... de la jefuitori pana la pedofili (si binenteles ca dintre acestia sunt cativa care afla de planul de evadare... si trebuiesc cooptati in toata treaba asta pt a-si tine gura). Anyway, nu ma pricep foarte bine la povestit, dar va recomand acest serial (intr-o pauza de la atata anime :P) pt ca este f bun si reuseste sa te tina cu sufletul la gura. :P P.S. Serialul a ajuns deja la sezonul II. serial p care l-am vazut si eu cand era deja la sezonul 2 ep 3 sau 4 nu mai retin. stiu k am vazut tot ceea c aveam intr-o noapte si apoi abia asteptam martea cand aparea p torent noul episod stiu k muream. e f fain serialul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dmf |
Aug 19 2007, 01:34 PM
|
High Class Member
From: Constanta
Member No.: 4.576
l-am vazut si eu ... primul sezon mi s-a parut excelent ,insa al doilea parca au lungit-o ..sau mi s-a parut mie asa din cauza ratiei de 1 ep pe sapt ..abia astept sezonul 3,care incepe pe 17 sept ...exact cand incepem si noi scoala :)) .. http://www.youtube.com/watch?v=DR2z8Xrok2s...Etvblog%2Ero%2F promo-ul la sezonul 3 [edit] sry pt double-post ..insa am gasit o stire/un zvon navigand pe interenet "Prison Break", serial cu două nominalizări la Premiile Globul de Aur īn 2006, va debuta īn această toamnă la Pro TV, īn exclusivitate pentru Romānia. Potrivit oficialilor PRO Tv, din septembrie, telespectatorii vor putea viziona, īn fiecare săptămīnă, un episod din "Prison Break".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daianara |
Oct 24 2007, 02:30 PM
|
Class Member
Member No.: 3.995
Momentan sunt la sezonul 2-episodul 14. Nu stiu de ce e atat de hulit sezonul asta, mie imi place chiar mai mult decat primul. :D Supravietuirea in lumea reala e mult mai dificila si cere mult mai multe resurse decat cea in inchisoare. Personajul preferat e cu siguranta T-Bag, are niste replici geniale omul asta si imi place ca, asa redneck cum e, nu se lasa nici o secunda mai prejos de ceilalti. Serialul e foarte bun, nu zic nu, insa mi se pare ca hype-ul din jurul lui a ajuns, in mod nejustificat, la un nivel insuportabil. It's good, but it's not that good. Acum sa vedem ce se intampla in continuare. :)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|