Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Magazin Japonez Bucuresti ^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madrat |
May 27 2008, 11:33 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Bucuresti :)
Member No.: 6.836
am fost azi pe acolo, si ah ce m-am mai distrat :) are chestii amuzante pe acolo, chestii cute, si chestii de wc-u XD serios, au perii de wc-u xD am ramas like WTF :)) oricum multe chestii si multe chestii foarte misto , si toate produsele 5 lei :)
intamplare funny: dupa ce am fost in magazi, am trecut si pana prin auchan , adica in himerparket-u in sine, si am ajuns la sectiunea de jucarii cu plus care canta si danseaza, eram cu inca 3 prieteni (printre care si demon spirit) si doamne cat ne-am mai distrat cu chestiile alea , radeam cu lacrimi, si dupa 20 de min, vine un "staff" de pe acolo cica, "sunt trimis sa va dau afar" :))))) si .... chiar ne-a dat, si noi chiar vroiam sa cumparam alea pt un cadou, si nu am mai putut xD damn staff ppl xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deus |
May 28 2008, 07:44 PM
|
Whatevah!
From: Bucuresti
Member No.: 6.629
QUOTE(madrat @ May 27 2008, 11:33 PM) am fost azi pe acolo, si ah ce m-am mai distrat :) are chestii amuzante pe acolo, chestii cute, si chestii de wc-u XD serios, au perii de wc-u xD am ramas like WTF :)) oricum multe chestii si multe chestii foarte misto , si toate produsele 5 lei :) intamplare funny: dupa ce am fost in magazi, am trecut si pana prin auchan , adica in himerparket-u in sine, si am ajuns la sectiunea de jucarii cu plus care canta si danseaza, eram cu inca 3 prieteni (printre care si demon spirit) si doamne cat ne-am mai distrat cu chestiile alea , radeam cu lacrimi, si dupa 20 de min, vine un "staff" de pe acolo cica, "sunt trimis sa va dau afar" :))))) si .... chiar ne-a dat, si noi chiar vroiam sa cumparam alea pt un cadou, si nu am mai putut xD damn staff ppl xD Haha funny :D au pierdut un client foarte imporant...animefan type B) Pai...cum dau de cash ma intorc in daiso sa iau c am ratat data trecut :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
usagy |
May 31 2008, 11:14 PM
|
mad bunny
Member No.: 326
naseara otaci.
am dat si eu pe la magazinasul cu pricina, nu am putut sa ma abtin ^.^
Marea dezamagire este proportia f mica detinuta de produsele made in japonia, cam 10% din cate am vazut. Cam 70% sunt made in china si restul Tailanda, Korea, Vietnam etc. Partea buna, destule articole cu iepurasi :rolleyes: , cescute, farfurii, tavitze, betisoare... Luat betisoare si canuta cu iepurasi. Din pacate articolele din ceramica majoritatea sunt chinezesti, cele din plastic sunt din japonia :lol: dar nu am loc de alte chestii decorative prin casa. Luat hartie pt origami - nu ma intrebati de unde ca nu am gasit-o, mi-a adus unul din vanzatori. Multe cutii pt cadouri si cutii pt alimente....decoratiuni. Sper ca vor aduce si ei ceva articole decorate cu personaje din anime, doar e magazin japonez nu?
mai astept noutati, sper sa mai puneti vesti pe forum ;).
ja!
|
|
|
|
|
|
|
Deus |
Jun 1 2008, 12:28 PM
|
Whatevah!
Member No.: 6.629
QUOTE(usagy @ May 31 2008, 11:14 PM) naseara otaci. Sper ca vor aduce si ei ceva articole decorate cu personaje din anime, doar e magazin japonez nu? mai astept noutati, sper sa mai puneti vesti pe forum ;). ja! Cu anime gasesti pe www.mangashop.ro :) Daca e magazin japonez asta nu inseamna ca trebuie sa aduca articole anime.(Oricum ar fi cul daca ar aduce :D )
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|