Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Care A Citit Articolul Despre Otaku Din Popcorn?, cititi si va crucit, my nerd fellows
|
|
|
|
|
|
|
|
waste |
Apr 1 2007, 08:13 PM
|
Kira
Group: Members+
From: Galati
Member No.: 2.996
Doamne nu ma lasa!!! :o Astia si-o cer, deci, daca vor sa ramana fara nimic, se rezolva nene!!! Cunosc un prieten al fratelui meu care a spart codurii FBI, NASA, CIA si a scapat basma curata, ei bine, chiar daca o sa ma coste ceva bani, o sa-l rog sa le distruga nu numai site-ul lor de doi bani, ci si jafurile de calculatoare de pe care scriu chestiile astea!!! Auzi, tocilari :blink: ... cine se cred aia??? Deci, cine e cu mine in distrugerea celor de la popcorn??? :angry:
|
|
|
|
|
|
|
AlraM |
Apr 1 2007, 08:20 PM
|
Advanced Member
From: Bucuresti
Member No.: 3.526
pe mine chiar ma amuza fazele astea :lol: eu tin minte ca in a 9a, citeam popcorn sa radem, si citate din "articolele" lor erau glumele saptamanii :) era haios in a 6a pe vremea cand chiar ma atacam daca ma acuza cineva ca nu am viata sociala :) nowadays... chiar ma amuza comentariile de genul asta, si oamenii care scuza toata lipsa lor de cultura si stil pe "eu am viata sociala, si nu am atata timp de scoala sau de citit, sau de..."
hmm, am citit totusi prostia, dincolo de faptul ca e 100% neinformat articolul, e profund insipid... nu spune mai nimic, nici macar nu apar gafe sa razi de ele... how boring. corina, experta in japanmanga e mai haiosa :P
EDIT dupa ce am citit-o pe waste: hai mai, tu chiar te ataci de articolul ala? :lol: esti micuta :P
|
|
|
|
|
|
|
waste |
Apr 1 2007, 08:59 PM
|
Kira
From: Galati
Member No.: 2.996
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|