Uh-hum...da...stiu ca e tarziu..dar ma gandeam sa fac aici un topic de discutie pe "tema" asta..
Ca sa nu fiu o nesimtita copy-paste, va indrum spre anuntul facut chiar pe site, pe prima pagina (de index), mai jos (nu il vedeti decat daca o luati nitelus mai in jos), asta in cazul in care nu merge linkul:
http://forum.anime-club.ro/main.php?m=arhi...mentarii∋=225 M-as duce si eu XD dat fiind faptul ca ar putea fi si putin norocos faptul ca e Pastele chiar in noaptea aia, caci nu stiu cu ce m-as putea intoarce.
Este un tren pe la 10 dar acum mai depinde si de ora la care se termina concertul, si norocul de a putea prinde vreo masina (=transport in comun) pana acolo.
De aceea vroiam sa intreb, pe cei care stiu: - celelalte doua concerte cam cat au durat/pe la cat s-au terminat? (Anli Policino si Guild)
- Stie cineva cumva daca mai merg transporturile in comun in noaptea de Paste? (ca altfel tre' sa fug 9 km, poate ajung la timp :lol:)
- Oare as putea sa cumpar bilete de la un Vadafone sau Orange din orasul meu? (direct de-acilisa)
Si, nu in ultimul rand, se duce cineva? :P Ce credeti despre formatie, etc?
PS deja pot sa citesc "ce e cu fetele astea emo?" la raspunsuri =))))
Peace on Earth!!!