Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Rate The Avatar And Sign Of The User Above You..., Game-more or less
darczon69 |
Sep 2 2011, 11:01 AM
|
Yume no naka...
Group: Members+
From: Shirakawa
Member No.: 10.644
Hmm...voi incepe cu semnatura:
1) 11 pentru dancing cat :D. Am eu o slabiciune pentru pisicute :D
2) Poza este cute, iar background-ul ma duce cu gandul la orele mele de zbor...nimic nu se compara cu un zbor planat la 100 de metri deasupra unor paduri ancestrale, iar apoi sa prinzi un curent ascendent si sa urci spre patura aia de nori...*dreams on*
3) Nu stiu ce inseamna cuvintul...ma gandesc ca este scris in chirilica.
4) Avatarul este, de asemenea, dragut iar felul in care ai modificat un simbol, care, pentru unii, a reprezentat raul pur si pentru altii, al lor raison d'etre, este de-a dreptul genial.
All in all, nota 9,75 pentru simbolistica. Si pentru pisica :D.
Inca o intrebare, personajul este dintr-un anime? Si daca da, care?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Nov 23 2012, 01:20 AM
|
Palora, inactivist de partid
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Shameless necromancy at work :rolleyes: , i also have a new sig i wanna brag about (made my own gif and all) :P
(nota pentru alti care mai ridica mortii in viitor, avatarele se schimba, posturile raman)
Avatar: 5, o poza face 1000 de cuvinte, dar ce te faci cand e o poza la o mana de cuvinte? Puncte pt normalitate. (Opinie personala duh) Sig: 8, imi place, explica cum te simti (asa mi se pare mie), pierde din puncte pentru marime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Nov 24 2012, 05:39 AM
|
QUOTE(Akashiro Kitadawa @ Nov 24 2012, 12:57 AM) Nu trebuia sa incerci o parere despre avatarul/semnatura mea ? :huh: I agree, she should have said that, G-chan is getting sloppy, tsk tsk tsk. QUOTE(Garden Girl @ Nov 23 2012, 11:35 PM) Ice-kun, unde ti-e pisica? A fost restrasa din circulatie de ceva vreme, nu era facuta de mine, nu prea ma mai reprezenta si Abby merita o sansa. (Granted the cat had a better loop and more fluidity, but this is as good as i can make it with cheap online stuff, it also faster then the movie scene was, but... again cheap online stuff) p.s. va rog sa comentati de Avatarul si Sigului lui Akashiro, ce a fost aici a fost off-topic nesimtit :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Nov 29 2012, 06:48 PM
|
Prime Archon of the Imperium & High Judicator
From: Gondolin aka Bucharest
Member No.: 10.973
QUOTE(IceJack @ Nov 29 2012, 05:30 PM) Eh pentru ca restul nu vor sau nu pot. Akashiro: Avatar, 7, arata dragut dar e prea mica imaginea si e Saber din fate si din cate stiu tu nu esti fata. :D Sig, 8, interesant citat, culorile fac cititul textului cam greu si zambetul ala e creepy. Pai nu stiam ca tre ca genul caracterului de la avatar tre sa fie identic cu genul ownerului :D. Si zambetul nu e "creepy". Aia e cam singura data cand Archer rade :).
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Nov 30 2012, 04:45 PM
|
Maybe it's the light that makes it look creepy.
It would imply furry if it was a fox costume, which it isn't, it is a real fox, it looks nice and i would love one as a pet, altough i hear fox pee REALLY stinks.
Nu am opinii despre preferintele erotice ale altor oamenii, fiecare e liber sa faca ce vrea, pana ajung eu dictator, dupa mai vedem.
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Nov 30 2012, 04:52 PM
|
Prime Archon of the Imperium & High Judicator
From: Gondolin aka Bucharest
Member No.: 10.973
QUOTE(IceJack @ Nov 30 2012, 04:45 PM) Maybe it's the light that makes it look creepy. It would imply furry if it was a fox costume, which it isn't, it is a real fox, it looks nice and i would love one as a pet, altough i hear fox pee REALLY stinks. Nu am opinii despre preferintele erotice ale altor oamenii, fiecare e liber sa faca ce vrea, pana ajung eu dictator, dupa mai vedem. In afara de mirosul urinei, mai e si posibilitatea ca sa aiba sau sa ia rabie sau turbare. Wild beasts are wild beasts after all. Me and you included. Doar ca suntem un pic mai civilizati :).
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Nov 30 2012, 05:00 PM
|
Rabie sau Turbare, sa fim seriosi, nu o sa iau una de pe strada... in antartica, un pui, de mic, vaccinat, etc. Rusii vand vulpii argintii si generatia 3-4 domestice sunt foarte asemanatoare la comportament cu cainii, dau chiar din coada de fericire among other things. :blink: http://youtu.be/-L58NPPQ5eI
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|