Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Dragon Age : Origins
|
|
|
IceJack |
Jul 1 2010, 06:40 PM
|
Palora, inactivist de partid
Group: Members+
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Tell me about it, i missed that one too, then again i was to busy dodging bugs and hating bioware for the console options (PC-u meu nu se intelege cu umbre, dar in jocul asta nu pot sa scot doar umbrele, ori arata totul shitty ori nu, si cum am zis si prima oara Shitty = Par gri murdar in loc de alb/argintiu, pupile negre in loc de ce alta culoare ti-ai ale, etc.)
Lumpy m-am gandit ca s-au inspirat de la Ciori, dar aia nu trebuie sa treaca printr-o initiere care poate sa ii omoare, (L.E. Also they don't get betrayed and most of em killed, unlike the Witchers, twice :D) plus ca dragonii de acolo nu sunt Evil, sau cel putin nu inca. DA:O is great, not awesome, unless your using the cool kids version of awesome "Oh look, a red pencile... awesome". Iti trebuie minim 10 moduri ca sa faci un joc misto din Fallout 3, toate DLC-urile nu aduc deat mai multa mediocritate, sa nu vb de Operatio Anchorage care e misiune de shooter, intr-un joc care e cel mai prost shooter din ultimii 5 ani.
Cu Zevran nu am avut nici o problema, parca i-am zis ca o sa il omor daca incearca ceva si nu mi-a facut tradarii.
Sclipici (si cine mai e interesat), e ceva mod cu care poti, sau care iti schimba sexul contextual , adica de ex poti sa incepi romanceu de male cu Morrigan dar tu sa fie female. Nu l-am incercat asa ca nu stiu cat de bine merge, check the Nexus.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|