Mda.. am vazut sapte episoade si cand ma gandesc ca mai am 6.. :D
Aduce putin a Tenjou Tenge cu diferenta ca.. Ikkitousen are o poveste iar bataile sunt mai slabe. Povestea..cam acceasi. Hakufu este un dragon in asteptarea trezirii protejata de un pusti super simpatic :wub: timp in care au loc tot felul de lupte in care fetele , da numai fetele.., raman dezbracate (culmea cum imediat li se rup hainele in dreptul sanilor si..altor locuri.. :P) si cam atat.. :P
Ecchi deja e cam hentai... si yuri...
De fapt, cred ca toate astea s`au mai zis... cam mult de citit though... :D Nu e un anime despre care sa zici prea multe... doar ca nu prea merita.. :P
Later edit:D Bun, seria terminata si nu regret ca am vazut`o. Din aclesai motiv pentru care mi`a placut si Tenjou Tenge, adica nustiu :D, am reusit sa ajung pana la capat in 2 zile :D Imi placea la nebunie de tipul cu
Basics, era super simpatic si de mama lui Hakufu. Unul dintre cele mai amuzante si chiar interesante personaje. Mai ales cand spunea
"Yay!" si avea o voce subtire..:lol:
Cel mai interesant personaj mi s`a parut Ryofu (pentru cei ce nu mai stiu, tipa cu parul verde care l`a tradat pe Totaku). La fel de puternica ca Ukitsu, are un background interesant si isi dezvolta o poveste destul de faina. Well, a cam dat`o in yuri cu colega si hentai cu Saji... da nah..
Un lucru enervant este sera lui Totaku. Nush exact ce au vrut ei sa imite prin izolarea tipului acolo si mereu aratandu`l strivind orhidee si pepeni... dar ma stresa la culme. Si tipa care era cu el, seamana cu cea din Ten Ten. Ochlearii, parul, rolul pe care il are :D
Cred ca asta este tot. Si nu in ultimul rand, the sweetest boy is
Kokin, care pacat ca nu prea s`a luptat :wub:
Ceea ce n`am prea inteles eu este ;egatura intre Three Kingdomns si cum de ei purtau aceleasi nume ca cei din romance... O_o si faza cu soarta, ma rog..
Pentru cei interesati, il puteti ddl de
aici format rmvb, la fel ca si alte animeuri.. :D Si sunt in franceza :lol: