Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Dragon Ball GT
Bawmwolle |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Unregistered
|
Sper sa nu se supere nimeni ca am deschis acest topic.Desi threadul e dedicat si acestei serii, se vorbeste mult mai mult de DBZ.Ceea ce e nedrept fata de GT!Eu abia l-am vazut, pot spune ca mi-a placut enorm.E drept ca primele 10 episode sunt o lalaiala totala, dar dupa aceea nu m-am mai putu desprinde de monitor.Ultmul episod a fost chiar emotionant....Este incredibil cat de bine s-a impletit actiunea cu comedia si drama.Totusi, nu cred ca se poate ridica la titlul de "Best anime ever", deoarece eu cred ca nu exista asa ceva.
PS:Astept represaliile pt deschiderea topicului... :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Primele episoade mie imi plac deoarece sunt fooooarte hazlii :D.Ultimul episod este chiar nostalgic.Parca as mai vrea o serie.....dar poate ca ce e prea mult strica....Scorpio, poate ca actiunea nu e totul.Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau ;) , dar incearca sa vezi si dincolo de ea.E drept ca serialul este unul de actiune, dar pe langa aceasta exista si subiecte secundare(de ex. 'suferinta' lui Pan pentru ca este tartata ca un copil si nimeni nu are incredere in capaciatile ei).Asta inseamna un serial cu adevarat complet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Poate ca intr-adevar am exagerat folosind termenul de "suferinta" si ca mai degraba este o suparare a lui Pan.Iar aceasta supparare nu se manifesta numai in primele episode, ci si duap ce Goku devine SSJ4. CAt despre Goku Jr., nu stiu ce sa spun(inca), edoarece nu am vazut(inca) filmul.O sa-l vad cat de curand.Din ce mi s-a povestit seamana cu Dragon Ball - Goku mic cautand globul cu 4 stele.Am dreptate?
|
|
|
|
|
|
|
bogdragon |
|
Class Member
Group: Members+
Member No.: 41
|
Sethi, pe scurt, asa este in film cum zici.
Scorpio, specialul are loc inainte de turneul in care se lupta cei doi copii. In turneu se transforma SSJ, pe cand in calatoria lui nici macar nu stia sa dea cu pumnul.
Mi-am adus aminte de Goten din GT. Baiatul ala nu pleaca fara telefon. Daca ar fi dupa el si-ar suna prietena si i-ar spune: "Nu pot sa ne intalnim diseara, Android 17 o sa distruga lumea, ne vedem maine". Este cea mai ciudata maturizare pe care o sufera unul din urmasii lui Goku. Pana la urma este singurul mod de a rezolva problema potentialului aratat in copilarie. Pentru el SuperSayanjin erea doar o joaca si o facea doar pentru ca Trunks si Gohan o faceau. Lenea isi spune cuvantul si el ajunge cel mai slab dintre sayani, desi putea sa fie cel mai puternic dintre toti. Un factor ar mai fi si banii. Deoarece Satan le dadea o alocatie, s-au mutat din padure, au ajuns in oras, iar acolo nu puteai sa zbori dupa chef. Daca Goten ar fi trebuit sa faca rost de mancare pentru familie (prima oara el apare cu un peste urias in spinare) poate ar fi fost mai "harnic". Cel ce mosteneste cu adevarat spiritul de lupta la lui Goku este elevul sau, Ubuu. Mereu cauta sa se perfectioneze chiar si in fata inevitabilului (Se roaga de cineva sa fuzioneze cu el cand vede fuziunea dintre Vegeta si Goku).
Despre Vegeta Jr, m-am gandit si din punct de vedere genetic cred ca este nepotul lui Bra si nu a lui Trunks. Fata aia avea mai mult Vegeta in sange decat a aratat vreodata Trunks (ce seamana prea mut cu Bulma).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered
|
Probabil ca Gohan vrea sa uite de viata de aparator al Terrei pe care o avea, vrea sa devina un om normal.Si poate ca e un pic prea mult ca in propeia casa sa zbori dupa carti... :?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zare |
|
Incepator
Group: Members
From: Iasi
Member No.: 109
|
Ok. Iata ca a venit si randul meu sa postez ceva, si avand in vedere ca sunt un MARE fan Dragon Ball aici este locul ideal. Am urmarit cu mare interes si seria Dragon Ball GT, cu toate ca mi s-a parut cam "lame" asa ca voi face cateva precizari (daca sunteti mai in tema decat mine sau aveti alte pareri abia astept sa aflu ceva nou): Nu este de loc absurd ca "cry baby Goku" sa caute globul dragonului in GT Special deoarece dragonul l-a luat pe Goku cu el impreuna cu globurile (parerea mea este ca aceasta a insemnat nemurirea pentru Goku, si transformarea lui intr-un fel de Kami al pamantenilor, dar mai mult a urmasilor sai) si a spus ca timp de 100 de ani nu vor mai fi globurile si el nu va mai indeplini nici o dorinta. Dar actiunea din GT Special se petrece poate peste mai mult de 100 de ani si este normal ca globurile sa existe din nou, cu toate ca nimeni nu le mai foloseste. Este normal ca in batalia dintre Goku jr. si Vegeta jr., primul sa fie plin de incredere, pentru ca el a facut calatoria "spirituala" care l-a maturizat si a aflat de la stra-stra...bunicul sau Goku cine este si ca are un mare potential. Faza cu turneul are loc dupa GT Special deci. Daca se poate observa, Goku jr. poarta la Budokai chiar chimonoul lui Goku, pe care Pan il primise de la Vegeta. :) . Deci GT Special dupa parerea mes nu e deloc absurd si chiar aduce o completare binevenita.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|