Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Gravitation, Serie si OAV
|
|
|
|
|
|
|
|
Kisa |
Aug 17 2005, 01:08 PM
|
~*okasan*~
Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
QUOTE(Trix @ Aug 17 2005, 01:17 PM) E considerat "introducere" in Shounen-Ai... si poate Yaoi. Ai dreptate, Trix, avand in vedere ca a fost primul anime shounen-ai pe care l-am vazut. Si care mi-a trezit interesul pt acest gen... poate chiar yaoi. :P Altfel, si mie mi-a placut f mult coloana sonora (ascult in mod constant "Glaring Dream" - sper ca nu am scris gresit titlul)... si costumul de catelush... :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Vebby |
Sep 6 2005, 11:53 AM
|
Loaza absoluta
From: Bucuresti
Member No.: 857
Yep, i`vee seen it 2...si e super cute...mi`a placut de la inceput, pt ca avea un cadru mai diferit, un subiect mai aparte :lol: si personaje asa dulci...plus ca fazele comice sunt turnate una dupa alta, printre povestea care pare a fi destul de serioasa. E fantastica combinatia dintre Shindou,un pusti din lumea muzicii, rebel, si f zvapaiat, si Yuki,care e mai batran, e om serios, scriitor si cu un trecut...i just adore them "kawaii: :wub: :wub:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kisa |
Sep 13 2005, 10:39 AM
|
~*okasan*~
From: Braila
Member No.: 1.303
QUOTE(blackinque @ Sep 7 2005, 06:44 PM) nu am vazut OAV-urile dar le voi lua Cum am mai zis, grafica la OAV-uri nu mi se pare cine stie ce. In schimb are si o scena mai ecchi... ca sa zic asa. Nimic pervers, dar Yuki Eiri apare intr-o ipostaza delicioasa... ^_^ yummy, yummy... :wub: :wub: :wub:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shuin |
Oct 11 2005, 05:20 PM
|
JENOVA Clone
Group: Members+
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
Hiya!
Am terminat de vazut si io Gravitation + cele 2 OVA-uri. Cu privire la genul anime-ului, in afara d kteva saruturi si imbratisari, nu imi aduc aminte sa fi fost scene cu, hai sa zic 'continut explicit'. Deci comedie romantik ar fi genul.
Si este una f reusita. N'am mai ras atat de mult de la 'My sassy girl' si 'sex is zero' incoace. Are nijte faze absolut dementiale. Faza super tare knd hiro&shuichi o scapa pe fosta logodnik a lui yuki de aia 2. Knd ii zice unu din ei lu' hiro sa nu mai fie asa dragut si asta zambind ii zice 'ok' si apoi ii da cu capu'n gura :)) Sunt mult prea multe faze tari.. knd se muta Shuichi la Yuki. Faza cu Mr. K sniping at yuki :D Producatoru' ala stresat kre vroia sa se sinucida :)) Shuichi knd zice: i'll pass the interview, apoi apare o arma la tampla sa si zice: looks like i can't. i'll do my best, si apoi mr k: what a clever boy :)) supertare
Caracterele sunt bine conturate. Dintre caracterele principale nu cred k e vreunu kre sa nu'mi plak. Mr. k e tare, producatorul e super amuzant, shuichi e dus cu pluta (si practic idioteniile lui fac deliciul animeului, cel putin pt mine) dar am obs k se mai maturizeaza pe la finalul serialului, ryuichi e si mai dus cu pluta decat shuichi :D , yuki e stereotipul barbatului rece si cool, insa are o personalitate f complexa si e un motiv in spatele fiekrei actiuni a sa. Hiro e sidekickul kre il ajuta mereu pe eroul principal si e cool in felul sau; plus e singurul kre pare normal. CUvantul keie fiind bineinteles "pare" ;)
Singurul element ciudat mi s'a parut a fi faptul k Seguchi Tohma, presedintele companiei NG, nu numai k avea aspect de fata, dar avea si voce de fata !?!? In OVA au mai dres'o un pic si pare mai 'baiat' (hmm, ce ciudat suna :P )
In alta ordine de idei: ask me if something good happened to me :D
ps1: cate masini are yuki? in serial se plimba k un mercedes; in ova cu un bi em double iu. poor guy. ps2: nujut kti v'ati dat seama d o anume faza: knd isi pierde shuichi vocea, knd nu il saluta ryuichi. ryuichi zice inainte ceva de genul 'it's not reaching' si iese suparat din camera. apoi la sfarsit, in ultimul ep, ii zice lui shuichi 'shine shuichi, and u'r shine will reach them (the audience)'.. asta sugereaza k ryuichi vroia k shuichi sa'l depaseask, si era suparat k shuichi ink nu canta la adevarata lui valoare... ori asta, ori gandesc prea mult :P ps3: glaring dream - melodia ending a anime-ului ruleaza... am ascultat'o in disperare de cauza - 10x kumiko
|
|
|
|
|
|
|
Vebby |
Oct 11 2005, 05:43 PM
|
Loaza absoluta
From: Bucuresti
Member No.: 857
QUOTE(Shuin) ps2: nujut kti v'ati dat seama d o anume faza: knd isi pierde shuichi vocea, knd nu il saluta ryuichi. ryuichi zice inainte ceva de genul 'it's not reaching' si iese suparat din camera. apoi la sfarsit, in ultimul ep, ii zice lui shuichi 'shine shuichi, and u'r shine will reach them (the audience)'.. asta sugereaza k ryuichi vroia k shuichi sa'l depaseask, si era suparat k shuichi ink nu canta la adevarata lui valoare... ori asta, ori gandesc prea mult si eu am observat treaba asta, dar am crezut ca mi se pare mie.... :blink: si la sfarsit Ovaului, cand Shuici urca pe scena, el se retrage incet, lasandu`l numai pe el.Oricum, sfarsitul mi s`a parut ca telenovelic, pentru ca managerul de la Nitle Grasper se chinuise atat vreme cu ei numa ca sa`l faca pe Shuici faimos...si mi s`a parut ca a fost o intreaga abureala :unsure:
|
|
|
|
|
|
|
shuin |
Oct 12 2005, 08:08 PM
|
JENOVA Clone
Group: Members+
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
QUOTE(VirginBlood @ Oct 11 2005, 05:43 PM) Oricum, sfarsitul mi s`a parut ca telenovelic, pentru ca managerul de la Nitle Grasper se chinuise atat vreme cu ei numa ca sa`l faca pe Shuici faimos...si mi s`a parut ca a fost o intreaga abureala :unsure: din pctul meu d vedere, scopul managerului de la NG (adik Tohma ala feminizat :P ), a fost acela de a promova muzik J si in afara tarii. Poate k nu a fost acesta scopul de la incepu, dar pe parcurs, odata ce evenimentele au inceput sa aiba un anume curs, el a profitat de toate pt a promova muzik jap. Dintr'un anumit unghi, uneori poate k a parut k unul dintre baietii rai, dar cred k la finalul OVAului, prin ce ii spune lui Yuki: "see? i told u i wouldn't use it in a bad way!", producatorii au vrut sa arate k intentiile lui au fost in favoarea tuturor, desi pe parcurs unii poate au ramas cu impresia k p Tohma nu il interesa Bad Luck, ci numai protejarea lui Yuki. Sunt cam obosit momentan.. s'ar putea sa sterg sau sa editez postul mai incolo, knd imi voi da seama exact ce am scris :P
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|